gemis XTX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 καλημερα θελω να αγορασω ενα laptop σχετικα φθηνο δεν εχω πολλες απαιτησεις για να βλεπω ταινιες και να παιζω κανα παιχνιδακι εχω καταληξει σε αυτο http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=8824 ειναι καλο; το εχει παρει κανενας; η LENOVO ειναι καλη εταιρια;
lagoudakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 μια απο τις κορυφαιες κατα την γνωμη μου,ειναι η πρωην ibm αν σου λεει κατι(εχω 2 λαπτοπ αυτη την στιγμη)για απλη χρηση το συγκεκριμενο ειναι μια χαρα σε αυτα τα χρηματα
gemis XTX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ναι την IBM την ηξερα φοβερη εταιρια την εξαγορασε η LENOVO δηλαδη.. ε πρεπει οντως να ειναι καλη.. απο σερβις δεν ξερω αν ειναι καλη καποιοι με ειπαν οτι αν χαλασει το στελνουν εξωτερικο και ερχεται μετα απο πολυ καιρο..
lagoudakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ναι την IBM την ηξερα φοβερη εταιρια την εξαγορασε η LENOVO δηλαδη.. ε πρεπει οντως να ειναι καλη.. απο σερβις δεν ξερω αν ειναι καλη καποιοι με ειπαν οτι αν χαλασει το στελνουν εξωτερικο και ερχεται μετα απο πολυ καιρο..καπως ετσι εγινε,το σερβις το εχει η info quest τουλαχιστον αυτο ξερω,πιθανοτατα θα ειναι και αλλος,δεν εχω ακουσει για εξωτερικο κατι,παντως πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να παει σερβις,δεν ειναι ζημιαρικα μηχανακια εκτος αν του κανεις εσυ ζημια
gemis XTX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες σου...
iant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ ένα από τα ίδια περιμένω!!! Μαζί με το Forthnet....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.