RedMike7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα! Έχω μία απορία σχετικά με τα αυθεντικά windows 7 που κυκλωφορούν 22/10, σκέφτομαι για πρώτη φόρα να αγοράσω windows και θέλω να τα βάλω το ίδιο cd-dvd σε 3 υπολογιστές, αυτό γίνεται? και άλλη μια ερώτηση, σε περίπτωση που κάνω format θα μπορώ να τα ξανά βάλω? Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές, αλλά τόσα χρόνια με τα σπασμένα δέν έχω ιδέα τι παίζει με τα αυθεντικά! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:18 ---------- Ξέχασα να αναφέρω, ενδιαφέρομαι, για τα ultimate!
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ για πρώτη φορά αγόρασα αυθεντικά εκτός laptop windows... όχι, δεν μπορείς να τα βάλεις σε 3 pc... δεν ξέρω αν θα έχεις (που λογικά θα έχεις) πρόβλημα με serial, activation κτλ, σίγουρα όμως δεν είναι νόμιμο. Υπάρχει family pack για τέτοιες περιπτώσεις (αλλά είπαμε να γίνουμε λίγο νόμιμοι.. μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας) στο φορμάτ και εγώ δεν ξέρω... ξανά activate νομίζω. Κάτι θυμάμαι από κάτι αυθεντικά xp ενός φίλου που από το πολύ το παίδεμα τα βάλαμε σπαστήρι....
eski Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 T' αυθεντικα ειναι σκετο παιδεμα. Πολλες φορες -για να μη πω παντα και παντου- παρολο που εχω αυθεντικα στο κουτι τους ουτε καν το ανοιγω. Χρησιμποποιω μονο το αυτοκολλητο γνησιοτητας το οποιο κολλαω πανω στο κουτι. Ετσι εχω το κεφαλακι μου ησυχο
RedMike7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σιγά σιγά αλλάζω γνώμη και μάλλον πάλι σπασμένα θα βάλω...
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σε Vista από laptop με recovery partition κτλ δεν είχα ποτέ πρόβλημα... ότι πρόβλημα είχα ήταν με xp. επιφυλάσσομαι για τα seven...
eski Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 επιφυλάσσομαι για τα seven... Nα μην επιφυλασσεσαι καθολου ειναι με διαφορα τα καλλιτερα windoze ever...
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Nα μην επιφυλασσεσαι καθολου ειναι με διαφορα τα καλλιτερα windoze ever... επιφυλάσσομαι για το avtivation ωρε... ότι είναι φοβερά το ξέρω. και στα 3 pc τα έχω και έχω κάνει και τα αυθεντικά μια παραγγελιά.
xolloth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ειπαμε ρε παιδια καλες οι χακεριες αλλα μην το ξεφτυλιζουμε κιολας! εαν παρεις dsp εκδοση μετα απο3-4 ενεργοποιησεις θα πρεπει να τα ενεργοποιεις μετα μεσω ms για απεριοριστες φορες. εαν παρεις retail θα βαζεις παντα τον κωδικο που τα συνοδευουν και δεν χρειαζεται να τα ενεργοποιησεις ποτε μεσω ms. σιγα το προβλημα ρε παιδια!
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ειπαμε ρε παιδια καλες οι χακεριες αλλα μην το ξεφτυλιζουμε κιολας!εαν παρεις dsp εκδοση μετα απο3-4 ενεργοποιησεις θα πρεπει να τα ενεργοποιεις μετα μεσω ms για απεριοριστες φορες. εαν παρεις retail θα βαζεις παντα τον κωδικο που τα συνοδευουν και δεν χρειαζεται να τα ενεργοποιησεις ποτε μεσω ms. σιγα το προβλημα ρε παιδια! xolloth ρίξε μια ξήγα ρε αδερφέ... πως τα ξε-χωρίζουμε; πχ αυτά τι είναι; [ame]http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002DUCMTC/ref=pe_thx_sims_1[/ame]
xolloth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 απο οτι βλεπω,μαλλον retail μου φαινεται αλλα με μπερδευει η πολυ χαμηλη τιμη.
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ειχα και vista αυθεντικα, και τωρα περιμένω τα 7, και δεν ειχα ποτε προβλημα με το activation.
RedMike7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Φίλε Toufas, δηλαδή έμπαιναν κανονικά μετά από format με το ίδιο activation?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.