zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να βάλω μεμβράνες σε τζάμια παραθύρων, έχει κανείς εμπειρία για το αν έχουν προβλήματα, εάν ξεκολλάνε κατά το καθάρισμα κλπ.?
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτοκίνητο; Όχι δεν ξεκολλάνε. Ανάλογα και με την ποιότητα της μεβράνης που θα βάλεις. Μόνο στις άκρες πρέπει να προσέχεις ή σε σημεία που μπορεί να σπάει (δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ ολόκληρη αλλα μπορεί απλά να διπλώσει καμια γωνίτσα και να φαίνεται άσχημα. Επίσης όπου και να τις βάλεις (αν τις βάλεις μόνος σου πάσο) να προσέξεις μην τυχόν σου αφήσουν την παραμικρή φουσκαλίτσα. Αυτά. Κάνουν δουλειά απο τον ήλιο και ναι είναι παράνομες θεωρητικά. Θα βάλεις ένα τόνο πιο ανοιχτές στα παράθυρα οδηγού συνοδηγού για να μην κάνεις μπάμ, και το λίγο πιο ανοιχτό απο τέρμα μάυρα στα φινιστρίνια και στο πίσω... Αυτά σε τρίθυρο με 3m και γύρω στα 150€. Αν τώρα δεν θές για αυτοκίνητο αλλα για τζάμι σπιτιού. 1)Βάλε τέντα 2)Βάλε κουρτίνα 3)Αν πάρεις ρολό και προσπαθήσεις μόνος σου καλή επιτυχία. Το πρόβλημα δεν θα είναι στον να ξεκολλήσουν αλλα στο αποτέλεσμα το οποίο εύκολα μπορεί να είναι για κλάμματα.. (αν δεν ξέρεις να τις τοποθετείς)
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τις θέλω σε τζάμια παραθύρων σπιτιού, θα είναι συνεπώς διπλά τζάμια, όπου το εξωτερικό θα είναι ενεργειακό. Οπότε θα μπούν στο εσωτερικό τζάμι, απλά το θέμα είναι όταν θα καθαρίζονται θα υπάρχει θέμα να χαλάσει/ξεκολλήσει κλπ. γενικά τί πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσω πιστεύεις;
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τις θέλω σε τζάμια παραθύρων σπιτιού, θα είναι συνεπώς διπλά τζάμια, όπου το εξωτερικό θα είναι ενεργειακό. Οπότε θα μπούν στο εσωτερικό τζάμι, απλά το θέμα είναι όταν θα καθαρίζονται θα υπάρχει θέμα να χαλάσει/ξεκολλήσει κλπ. γενικά τί πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσω πιστεύεις; Κακής τοποθέτησης. Τίποτα άλλο. Άν οι άκρες μπούνε ακριβώς όπως πρέπει, δεν μείνουν φουσκάλες στην τοποθέτηση και ουσιαστικά είναι αδύνατον να τις πειράξεις, τότε δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα με καθάρισμα κτλ. Όλα τα λεφτά σε αυτές είναι η εφαρμογή. Μετά η συντήρηση είναι μηδενική. Μόνο πρέπει να θυμάσαι να καθαρίζεις τα τζάμια now and then για να μην ξεραθούν Το πρόβλημα που θα έχεις και σε κακή τοποθέτηση θα είναι καθαρά αισθητικό. Αν είναι βασικό παράθυρο σπιτιού να βάλεις καλής ποιότητας και όχι απο κάνα πράκτικερ ώστε να έχεις την δυνατότερη καλύτερη ορατότητα.
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 1. Καλές μάρκες ποιές θεωρούνται; 2. Λύσεις βάλε βγάλε υπάρχουν; π.χ. όταν θέλω να dimmάρεται η φωτεινότητα αλλά να βλέπω κ έξω,μπορώ να κάνω κάτι; 3. Τα ενεργειακά τζάμια δουλεύουν σωστά με τις μεμβράνες ή δεν επιρρεάζουν;
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 1. Καλές μάρκες ποιές θεωρούνται;2. Λύσεις βάλε βγάλε υπάρχουν; π.χ. όταν θέλω να dimmάρεται η φωτεινότητα αλλά να βλέπω κ έξω,μπορώ να κάνω κάτι; 3. Τα ενεργειακά τζάμια δουλεύουν σωστά με τις μεμβράνες ή δεν επιρρεάζουν; 1. 3m είναι η προτεινόμενη εταιρεία απο τα λίγα που γνωρίζω(Δεν είμαι και τζαμτζής) 2. Να βάλεις ένα μέτριο τόνο μεμβράνης. Βάλε βγάλε όχι δεν ξέρω να υπάρχουν. Είπαμε.. Τέντα, κουρτίνα.. Για μένα είναι πολύ "ψυχοπλακωτικές" οι μεμβράνες σε σπίτι. Εκτός αμα είναι σε κάνα άκυρο παράθυρο. 3. ΔΓ/ΔΑ
gtroza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 βάλε τέντα διάτρητη ή να φοράς γυαλιά ηλίου συμφωνώ με klainmaingr Για μένα είναι πολύ "ψυχοπλακωτικές" οι μεμβράνες σε σπίτι. Εκτός αμα είναι σε κάνα άκυρο παράθυρο. βάλε κουρτίνες .
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 μα τότε με την κουρτίνα δεν θα έχω θέα!
gtroza Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 άρα γυαλιά ! συγγνώμη zoranb νότια είναι τα παράθυρα ; σ' ενοχλεί το φώς ; "παραδοσιακά" το φώς κόβεται με στέγαστρο ή φυλλοβόλο δέντρο (ανάλογα και με τον προσανατολισμό, αν είναι δυτικός, δεν γίνονται πολλά στο πρόβλημα θέα - φώς) αν δεν υπάρχουν ήδη, δεν είναι λύση στα γρήγορα αλλά μπορείς να κόψεις το φώς και με τις σίτες για τα κουνούπια και να μην χάσεις την θέα πλάκα πλάκα τα γυαλιά είναι λύση .
linkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το α και το ω στις μεμβρανες ειναι η τοποθετηση γι αυτο ΝΑ ΜΗΝ την κανεις μονος σου.Αν γινει σωστη τοποθετηση οι μεμβρανες δεν παθαινουν τπτ. Καλες μαρκες θεωρουνται οι 3Μ και lumar.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 2. Να βάλεις ένα μέτριο τόνο μεμβράνης. Βάλε βγάλε όχι δεν ξέρω να υπάρχουν. Είπαμε.. Τέντα, κουρτίνα.. Για μένα είναι πολύ "ψυχοπλακωτικές" οι μεμβράνες σε σπίτι. Εκτός αμα είναι σε κάνα άκυρο παράθυρο. μηπως ενοει ο ανθρωπος διαφανη μεμβρανη για να μην του χαραχτουν τα τζαμια η για λογους ασφαλειας σε περιπτωση που σπασει καποιο;
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 βασικά θέλω μεμβράνες ώστε να μπορώ να δουλεύω τη μέρα μπροστά από υπολογιστή κ να μην με στραβώνει το φως του ήλιου κ παράλληλα να έχω κ θέα,οπότε σίγουρα δεν πρέπει να είναι πολυ μαύρες αλλά μάλλον διακριτικές!
linkin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 βασικά θέλω μεμβράνες ώστε να μπορώ να δουλεύω τη μέρα μπροστά από υπολογιστή κ να μην με στραβώνει το φως του ήλιου κ παράλληλα να έχω κ θέα,οπότε σίγουρα δεν πρέπει να είναι πολυ μαύρες αλλά μάλλον διακριτικές! γι αυτο που ζητας θα ρωτησεις για μεμβρανες lumar δευτερο σταδιο.
zoranb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 να ρωτήσω κ κάτι άλλο, οι μεμβράνες, άμα μπούν μετά βγαίνουν εάν αποφασίσω να τις αλλάξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.