Προς το περιεχόμενο

Κανείς με ECS X58B-A2 motherboard?????

sazistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενώ το SLI με 8800GTX σε laptop είναι συνηθισμένο φαινόμενο ας πούμε.. :P

αν σου πω , οτι δν το δα καν...Τι λαπτοπ ειναι αυτο?

και 24gb ram.Ε αν μπορεις δωσε μ και μενα 3α...εχω την gb x58 extreme εναν 920 και κα8ονται γιατι δν εχω ram.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραια,ενταξει αφου σ κραταει τον cpu σε θερμοκρασια π μπορεις να τον δουλεψεις μια χαρα.

Το συστημα σου το πηρες απο infoquest ε?

Τωρα αν πραγματικα 8ελεις να εχεις το maximum για render δες και το 8εμα των σκληρων.Δηλαδη καποιος ssd η ενα καλο raid θα σου δωσουν πολλα...Βεβαια αν εχεις ηδη ενα raid η καποιον ssd.Στην υπογραφη σου ειδα μονο για το laptop να αναφαιρεις raid σε σκληρους,(κατι που ειδα για πρωτη φορα :X)

Όχι , το σύστημα το εφτιαξα από πλαίσιο ;)SSD δεν έβαλα ακόμα σκέφτομαι να βάλω πρώτα στο laptop, προς το παρόν καλά πηγαίνει o velociraptor που έχω τώρα. κι όσο για το τροφοδοτικό αυτό μου είχε μείνει από το παλιό σύστημα ( 4 x opteron dual cores , 32GB ram με ECC και μητρική tyan S4882 ), ήθελε πολύ ρευμα εκείνο το μηχάνημα.

καλως.

Κανε το render με το laptop αφου βαλεις τα 32gb ram.

Τεσπα ας σταματησουμε το trolling :lol:

αν κ μ αρεσε...

hehehhe , βγήκαμε εντελώς offtopic αλλά anyway, δυστυχώς στο render μετράει ο επεξεργαστής μόνο, ούτε η κάρτα γραφικών , ούτε οι δίσκοι και η ram. Είναι όπως η συμπίεση βίντο π.χ. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επαναφερω το θεμα μιας και προσφατα κυκλοφορησε νεο bios για την συγκεκριμενη mobo, το οποιο αλλαξε καποια πραγματα.Εαν παρακολουθει ο topic starter, παρακαλειται να παραθεσει τις ρυθμισεις του ;)

• 4 μήνες μετά...
Επαναφερω το θεμα μιας και προσφατα κυκλοφορησε νεο bios για την συγκεκριμενη mobo, το οποιο αλλαξε καποια πραγματα.Εαν παρακολουθει ο topic starter, παρακαλειται να παραθεσει τις ρυθμισεις του ;)

κανά νέο; B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...