ixthy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Παίδες αγόρασα snow, iwork09 και iLife09 όλα σε ένα πακέτο (Mac Box Set). Σε πόσους υπολογιστές μπορώ να εγκαταστήσω ας πούμε το iwork (δυστυχώς δε διάβασα το agreement); Έχω ένα φίλο που μου ζητά να του δώσω το iwork μου και δυστυχώς το έχω μόνο σε original αυτή τη στιγμή. Μπορώ να του το δώσω, ή θα έχω πρόβλημα; Μου φαίνεται επίσης πολύ περίεργο που η Apple δε χρησιμοποιεί serials. Πώς δηλαδή καταλαβαίνει που υπάρχει νόμιμη και που παράνομη εγκατάσταση; Έκανα registration με το marketing number, αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται αυτός ο ειδικός αριθμός στη συσκευασία, αλλά αυτό δε μου λέει κάτι. Τέλος πάντων θέλω να κάνω το καλό, αλλά δε θέλω να τρέχω κιόλας. Στο κάτω κάτω φτηνό είναι ένα iwork, ας πάει να το αγοράσει. Παρόλα αυτά πείτε ρε παίδες αν ξέρετε, γιατί με έχει φάει η περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Κανονικά, για να είσαι και νόμιμος η apple επιτρέπει την εγκατάσταση του μόνο σε ένα Mac. Αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν το δώσεις και στον φίλο σου. Το iwork νομίζω έχει serial αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Είχε το 08! Όχι το 09. Αν θες διάβασε αυτό: http://www.macworld.co.uk/mac/news/index.cfm?RSS&NewsID=24513 και αυτό που εξηγεί κιόλας το σκεπτικό της εταιρείας!!! http://www.appleinsider.com/articles/09/01/20/apple_drops_anti_piracy_measures_from_iwork_09.html Ωραία όλα αυτά, αλλά τότε τι χρησιμότητα έχουν τα licences; Και πώς θα βρει η Apple αν δυο υπολογιστές τρέχουν το ίδιο αντίγραφο του iWork; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Τα ''γνωστά καταστήματα'' είναι γεμάτα με αντίγραφα του iWork... Καλύτερα να κρατήσεις το δικό σου νόμιμο αντίγραφο για σένα και πες στον φίλο σου να κατεβάσει ένα από τα γνωστά καταστήματα.... H Apple βρίσκει σε πόσους υπολογιστές είναι εγκατεστημένο το ίδιο αντίγραφο γιατί το πρόγραμμα όταν συνδεθείς στο Ίντερνετ ''τηλεφωνεί'' σπίτι.... Επίσης η Apple δείχνει ότι αδιαφορεί για τυχόν ''παρανομίες''... Οπότε δεν υπάρχει ανησυχία από αυτή την πλευρά... Αλλά από την στιγμή που εσύ αγόρασες το πρόγραμμα και θέλεις να είσαι νόμιμος, για ηθικούς λόγους, καλύτερα να πεις στον φίλο σου να προμηθευτεί από αλλού αυτό που του χρειάζεται, όπως σου είπα πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Χμμ καλά δε θα το παίξω και παρθένα Μαρία! Δεν αγόρασα απλώς από ηθική, άλλωστε είχα το iwork08 και το 09 από το θείο στην Ελλάδα. Εδώ δεν τα έχω, αλλιώς θα του τα έδινα και θα τελείωνα. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με το νόμο περί copyright εδώ στη Βρετανία να του το κατέβαζα εγώ. Αλλά δε θέλω να χάσω τα updates και να έχω λοιπά προβλήματα μπερδεύοντας την κατάσταση με κάτι που αγόρασα. Το αγόρασα γιατί το έχουν σε πολύ καλή τιμή, αλλά και για να πω ένα ευχαριστώ στους engineers της Apple για την εμπειρία που μου χαρίζουν καθημερινά. Σε μια εταιρεία που μου προσφέρει τόσα πολλά (με το αζημίωτο βέβαια) δε μπορούσα να το παίξω τρελίτσα. Ναι μάλλον έχω και κάποια συνείδηση όπως λες. Τη συνείδηση του ευχαριστημένου πελάτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 το iwork στο box παντως δεν εχει serial.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Έχει ένα είδος marketing number. Με αυτό έκανα registration και αυτό ζητά η μαμά Apple. Δε ζητάει serial. Αν επίσης κοιτάξεις στα links που έδωσα θα δεις ότι κανένα iwork 09 δεν έχει serial πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.