mixope71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 γεια σας θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να κάνω μπούτ απο εξωτερικό δίσκο ευχαριστώ εκ΄το προτέρων για τις απαντήσεις που θα μου δώσετε
nikos903 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Στις καινούργιες μητρικές γίνεται να μπεις απο το bios και να κάνεις boot απο όπου θες :ρ Που κολλάς;;
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Πρέπει ο εξωτερικός να είναι bootable και να περιέχει κάποιο λειτουργικό (φυσικά). Μετά είναι θέμα bios. Αν επιλέξεις στις συσκευές boot να κάνει εκκίνηση από usb ή boot from other devices τότε θα bootάρει κανονικά.
alex89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Portable hard drive manufacturer Western Digital has stated clearly in their website FAQ section: “Western Digital does not provide technical support for booting your computer using an external hard drive. If you intend to make a copy of your boot drive, or install your operating system, please use a second internal drive, rather than an external drive.” Windows Operating Systems Do Not Support Booting From External Hard Disk Microsoft Win XP or Vista does not at present support booting from external hard disk. http://computer-drives-storage.suite101.com/article.cfm/can_you_boot_from_external_hard_disk_drive Δε χάνεις όμως τίποτα να δοκιμάσεις.
nickvas19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ερωτηση...εxω windows 7... 1ον πως θα δω οτι ο εξ. σκληρος ειναι bootable?! 2ον και πως θα βάλω τα windows 7 στο σκληρο δίσκο?! το θεμα ειναι...εαν δεν ειναι bootable...πως θα τον κάνεις...και με ποιον τροπο θα βάλεις τα win μεσα σε αυτον...εκει κολλαμε φιλε μου και οχι στο να μπω στα bios και να αλλαξω το απο που θα κανει boot..αυτο ειναι το μονο ευκολο
alex89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ερωτηση...εxω windows 7...1ον πως θα δω οτι ο εξ. σκληρος ειναι bootable?! 2ον και πως θα βάλω τα windows 7 στο σκληρο δίσκο?! το θεμα ειναι...εαν δεν ειναι bootable...πως θα τον κάνεις...και με ποιον τροπο θα βάλεις τα win μεσα σε αυτον...εκει κολλαμε φιλε μου και οχι στο να μπω στα bios και να αλλαξω το απο που θα κανει boot..αυτο ειναι το μονο ευκολο Θα συνδέσεις το σκληρό με τον υπολογιστή. Θα βάλεις το cd με τα win7, θα κάνεις boot από το cd και αν εμφανίζει το γράμμα του εξωτερικού σκληρού θα δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις τα win. Αν τα εγκαταστήσεις, δοκιμάζεις να μπουτάρεις από τον εξωτερικό. Δε νομίζω να υπάρχει άλλη διαδικασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.