Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Netgear Powerline 14Mbps

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία αγόρασα πριν μερικές μέρες αυτό το σετάκι Netgear Powerline Wall-Plug Pack 14Mbps για να συνδέσω την τηλεόραση με τον υπολογιστή. Αφού τα συνέδεσα και πέρασα ip κτλ. Συνδέθηκε κανονικά, αλλά όταν πάω να κάνω αναπαραγωγή κάποιας ταινίας σε mkv, περίπου 2gb την παίζει με κοψίματα, λέτε να φταίει κάτι στο δύκτιο, η μία συσκευή βγαίνει σε πολύμπριζο, χωρίς προστασία ρεύματος. Η λέτε τα 14 mbps να είναι λίγα για HD;

Δημοσ.

Ουτε να το συζητάς ¨-) ΑΠΟκλειεται να παιξει με αυτά !Για ταινίες χρειάζεσαι κιτ 200αρι και πάνω . Επίσης να σου πω οτι αυτα τα κιτ θέλουν αποκλειστικά να είναι πάνω σε πριζα γιατί σε πολύμπριζο κόβουν πολύ .

Δημοσ.

Ευτυχώς το πήγα πείσω στο πλαίσιο και μου έκοψαν πιστωτικό. Αλλά τώρα που το σκέπτομαι την ίδια δουλειά την κάνεις και με ένα media player, εκτός αν θέλεις να συνδέσεις και υπολογιστή.

Δημοσ.

Εαν το θέλεις μόνο για ταινίες και δεν σε πειραζει να περνας τα αρχεια σου σε δισκο καθέ φορά τότε καλύτερα είναι το μedia player :-)Eγώπου έχω ένα media player ( wd) και δεν έχει Ethernet θύρα μου τι δίνει αφάνταστα !

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεισ και το egreat. Yποστηρίζει και dts έχει και θύρα Ethernet etc etc . Δες τα reviews στο insomnia . Εχουν γραφεί πολλά !!!

Δημοσ.

για το egreat διάβασα οτι υποστηρίζει dts μόνο μέσω ενισχυτή. Επίσης προέκυψε και το άλλο τρελό. Για να παίξει divx η τηλεόραση έπρεπε να δώσω ένα κωδικό στο σίτε της divx και να κατεβάσω ένα βιντεάκι και να το παίξω στην τηλεόραση. Όταν το έκανα έπαιζε τα divx κανονικά και από το φλασάκι αλλά σταμάτησε να βλέπει τα mkv, το τεχνικό τμήμα στη Samsung δηλώνει άγνοια. Αν και έκανα φορμάτ το φλασάκι πάλι τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...