Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για GA-P55-UD3

antreas_patra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει επιλογή enable/disable στο bios για το HD audio (καρτέλα advanced/chipset ή κάτι παρόμοιο),οπότε ρίξε μια ματιά και εκεί...

Δημοσ.

εχω δοκιμασει και με τα 2 καλωδια HD audio και Ac'97 , στο bios ειναι auto το Azalia Codec, τωρα εχω συνδεσει το HD audio καλωδιο. Μετα απο πολλες δοκιμες και σβησιμο και reinstall τους drivers δουλεψε το μπροστινο panel ηχου αλλα εξακολουθει να μην αναγνωιριζει στη διαχειριση εργασιων το "Συσκευή ήχου στο δίαυλο Ηight Definition Audio"

Δημοσ.

Αν οι drivers εχουν γινει κανονικα install θα πρεπει να σου βγαζει στο system tray τον πινακα ελεγχου της realtek (με τα equalizer κτλ),υπαρχει αυτο?σου βγαζει καποιο ερωτηματικο στη διαχειριση εργασιων?Μπορει να σε βοηθησει το παρακατω link,ειναι για διαφορετικη μητρικη(την δικια μου)αλλα η διαδικασια ειναι ιδια...

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/FAQ_Model.aspx?FAQID=2538&ProductID=2453

Δημοσ.

ναι το εχω κανονικα realtek (με τα equalizer κτλ) στη γραμμη εργασιων. ακολουθησα τις αδιγιες του link αλλα εξακολουθει να υπαρχει μια συσκευη με ερωτιματικο στη διαχειριση εργασιων {αυτη τη φορα ομως την εμφανιζει ως αγνωστη συσκευη και ειδα στις ιδιοτητες της: Θέση 65535 (Εσωτερικός δίαυλος High Definition Audio)}. Δεν εχω κανενα προβλημα με ηχο ή με κατι απο αυτα που εχω συνδεση στο pc απλα με χαλαει μονο που βλεπω μια συσκευη με ερωτιματικο:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...