Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για GA-P55-UD3

antreas_patra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας αγόρασα τήν μητρική GA-P55-UD3 τής GIGABYTE και εχω καποια προβληματα pls help!

Δεν αναγνωρίζει στη διαχείριση συσκευών : "Συσκευή ήχου στο δίαυλο Ηight Definition Audio"

έχω ήχο κανονικά αλλα δεν δουλέυει το μπροστινό panel ήχου. Αγόρασα το κουτί coolermaster Centurion 590. Όταν ανοίγει το pc δεν κάνει το κλασικό beep, δέν βλέπω κάποιο καλλώδιο που να μπαίνει στη θέση της μητρικής για speaker που είδα στο manual, υπαρχει περίπτωση να μην εχει speaker το κουτί?

Ειναι η πρώτη φορά που το συναρμολογώ μόνος μου...

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο να μη συνοδευόταν από speakerάκι το κουτί. Μήπως είχε το κουτί της μητρικής; Μου 'χει τύχει σε μητρική Gigabyte, γι' αυτό ρωτάω.

Πάντως για να έχεις ήχο απ' το front panel, πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο στο F_AUDIO.

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο να μη συνοδευόταν από speakerάκι το κουτί.

Και όμως,λάμπουν δια της απουσίας τους σε Centurion 590/Cm 690!

Οχι πώς μου λείπει δηλαδή...

Δημοσ.
Οχι πώς μου λείπει δηλαδή...

Ε κοίτα, για τα βασικά (error beep codes) καλό είναι να υπάρχουν για να μην ψάχνεις όσο μπορείς στα τυφλά σε ενδεχόμενο πρόβλημα.

Δημοσ.

Για το CM 690 το επιβεβαιωνω κι εγω πως δεν υπαρχει speaker στο κουτι.

Ευτυχως μου ειχε μεινει ενα απο το παλιο pc και βολευτηκα...:-D

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είχε κάτι τετοιο η μητρική. Στο F_AUDIO εχω συνδέσει ενα που λέει

HD AUDIO. Mου έχουν μείνει ασυνδετα ενα που γραφει 1394 και ένα ακόμα που γραφει

AC'97 ( αυτο απο οτι ειδα στο manual ειναι παρεφμερες με το HD AUDIO ). Μηπως το προβλημα εχει να κανει με τη συσκευη που δεν αναγνωριζει?

Δημοσ.

Κοίταξες στο site της Realtek αν υπάρχουν νεότεροι οδηγοί;

Λογικά αν συνδέσεις το Ac'97 αντί του HD audio θα δουλέψει το μπροστινό panel.

Δημοσ.

κατεβασα και απο Realtek drivers αλλα δυστυχως παλι τπτ αλλαξα και το καλωδιο HD audio με το Ac'97 αλλα παλι τπτ. εχω βεβαια ηχο απλα δεν δουλευει το μπροστινο panel ηχου.. Σασ ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις παντως:) Αν καποιος εχει παρει την ιδια μητρικη ας γραψει παρακαλω πως ελυσε το προβλημα με το "Συσκευή ήχου στο δίαυλο Ηight Definition Audio" στη διαχειρηση εργασιων.

(ξεχασα να πω πως δουλευω σε win xp32 αν ειχει καμια σημασια)

Δημοσ.

Στον device manager,στους ελεγκτες ηχου κτλ σου βγαζει το realtek higη definition audio?γιατι ειχα το ιδιο προβλημα με τα xp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...