pdfkot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μόλις αγόρασα εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο SEAGATE 500gb ST305004EXD101-RK. Πήγα να το συνδέσω στη usb θύρα του united 8097 και εμφάνισε μήνυμα UNSUPPORTED USB. Αντίθετα φλασάκι usb το αναγνωρίζει κανονικά. Χρειάζεται κάτι να κάνω από τη μεριά μου ή υπάρχει ασυμβατότητα με το συγκεκριμμένο dvd player. Ή συμβαινει σε όλα τα dvd players; Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ προκαταβολικά.
talisman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μόλις αγόρασα εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο SEAGATE 500gb ST305004EXD101-RK. Πήγα να το συνδέσω στη usb θύρα του united 8097 και εμφάνισε μήνυμα UNSUPPORTED USB. Αντίθετα φλασάκι usb το αναγνωρίζει κανονικά. Χρειάζεται κάτι να κάνω από τη μεριά μου ή υπάρχει ασυμβατότητα με το συγκεκριμμένο dvd player. Ή συμβαινει σε όλα τα dvd players; Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ προκαταβολικά. To usb που εχει ειναι 1.1 και οχι 2.0 οποτε αδυνατει να τον διαβασει
AzaZyL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 To usb που εχει ειναι 1.1 και οχι 2.0 οποτε αδυνατει να τον διαβασει Φίλε μου μην λες ότι θέλεις. Το usb2 με το 1.1 είναι απόλυτα συμβατά και αλλάζει μόνο η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Το πρόβλημα του φίλου μας είναι μάλλον επειδή δεν είναι φορμαρισμένος σε fat32.
talisman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου μην λες ότι θέλεις. Το usb2 με το 1.1 είναι απόλυτα συμβατά και αλλάζει μόνο η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Το πρόβλημα του φίλου μας είναι μάλλον επειδή δεν είναι φορμαρισμένος σε fat32. Φορητος WD 320 GB Fat 32 τον διαβαζει ανετα το Philips που εχω.Σε γνωστο μου με το συγκεκριμενο μηχανημα ( UNITED 8097) αδυνατουσε να τον διαβασει.Οταν τον ειχα πρωτοπαρει τον δισκο σε φορητο Dvd Player F&U οταν ειχε λιγα αρχεια τον διαβαζε σε 5 λεπτα.Οταν μετα απο καιρο ειχε περισσοτερα αρχεια δεν τον διαβαζε καν
greece_gus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Επιβεβαιώνω και εγώ..το εν λόγω μηχάνημα σε εξωτερικό σκληρό φορμαρισμένο σε fat32 , αδυνατεί να διαβάσει πάνω από 2-3 φακέλλους του σκληρού Το ίδιο και σε αναγνώστη καρτών με sdhc 8 γιγα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.