IMAndreas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Αγόρασα σημερα την SAPPHIRE RADEON HD3450 512MB AGΡ την έβαλα στον υπολογιστή εγκατέστησα και το 9.9 hotfix από την ati αλλά όταν ανοίγει ο υπολογιστής και φορτώνει η μπάρα της αναμονής όσο φαίνεται μια εικόνα των Windows XP μετά από αυτό αντί να μου βγάλει κατευθείαν την σελίδα welcome μαυρίζει η οθόνη και μετά από 1 λεπτό μου εμφανίζει την welcome screen....τι μπορεί να φταίει?:S
liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 H κάρτα και η ανύπαρκτη υποστήριξη της ATi στους agp drivers.
IMAndreas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μα πριν από αυτή είχα την Asus 3450 256mb agp και δεν μου έκανε αυτό το πρόβλημα...
liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ακριβώς. Ο κανόνας λέει 50-50 να σου παίξει σωστά... Άμα ψάξεις παλιότερα thread με ATi+agp drivers θα φρίξεις..
IMAndreas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Στο ati ccc δεν είναι ενεργοποιημένο το χ8, το ενεργοποιώ κάνω ρεσταρτ αλλά μου μένει όπως πριν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:30 ---------- Στο PC μου έχω Windows xp home edition 32bit. Και έχω 3x1gb ddr1 400mhz sticks τα οποία τρέχουν στα 333 λόγο της μητρικής....έκανα λοιπόν format και μετά από εγκατάσταση διαφόρων οδηγών και προγραμμάτων επανεκίνηση.... Και μου αργούσε πάρα πολύ να μπεί χώρις που μου αναγνώριζε 2400000kb (κάπου εκεί...μνήμης!) οπότε έβγαλα το ένα και μου διαβάζει τώρα 2 γιγαμπάιτ κατευθιαν στα 400mhz και μπαίνει πολύ πιο γρήγορα στην welcome screen.... Πιθανός κάποιο conflict υπάρχει μεταξύ μνημών - μητρικής - κάρτας γραφικών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.