Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο κούρεμα?

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους τους συμφορουμίτες κ συμφορουμίτησες.

Θα ήθελα να κουρευτώ κάπως έτσι:

6391141941a8230742674l.jpg

83160459.jpg

Είμαι απο Κομοτηνή,αλλα δεν νομίζω να υπάρχει κομμωτήριο στην πόλη μου για το συγκεκριμένο κούρεμα-θα το ψάξω βέβαια.Ξέρεται λοιπον κάποιο κομμωτήριο στην Θεσσαλονίκη που να μπορεί να κάνει κατι τέτοιο??

Αν μπορούσατε να μου πείτε κ πόσο κοστίζει θα με βοηθούσατε παρα πολυ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-):-):-)

Δημοσ.

Πιστευω οτι το πρόβλημα με ένα τέτοιο κούρεμα δεν είναι τόσο το ποιός θα σου το κάνει, όσο το γεγονός ότι χρειάζεται συντήρηση. Δηλαδή θα κουβαληθείς από Κομοτηνή Θεσ/νίκη, θα δώσεις πιθανότατα ένα κάρο λεφτά, και σε μια εβδομάδα δεν θα φαίνεται τίποτε αν δεν "φρεσκαριστεί". Οπότε αν δεν βρεςι κάποιον στον τόπο σου να το κάνεις κιαι να στο φρεσκάρει συχνά πυκνά, θα είναι μόνο για μια-δυο "εμφανισεις". Εκτ΄ςο αν δεν σε πειράζει, οπότε πάσο, σίγουρα στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοια.

Δημοσ.

Σε τατουαντζή να πας, μια μηχανή μπορεί να τη κουμαντάρει και τέτοια σχέδια θα κάνει όλη την ώρα. Βέβαια το γιατί να θες να το κάνεις... τεσπα

Δημοσ.

Πύργος: ΝΙΤΖΑ!

Γιάννενα: ΑΡΟΥΡΙ!

Θεσσαλονίκη: ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!

συνεχίστε... λέω να γράψω λεξικό...

Δημοσ.
Πύργος: ΝΙΤΖΑ!

Γιάννενα: ΑΡΟΥΡΙ!

Θεσσαλονίκη: ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!

συνεχίστε... λέω να γράψω λεξικό...

Στα Γιάννενα καλύτερο είναι το "Ντάφκαρος" ή "Ντατσκανάρης" (με μπουφάν το καλόκαίρι - κοντομάνικο το χειμώνα, αυτοκίνητο που να κάνει 2000 ευρώ αλλά με ηχοσυστημα και εξατμιση που να ξεπερνάνε σε αξία το αυτοκίνητο, τα πίσω παράθυρα ανοιχτά χωρίς να υπάρχει κανένας στο πίσω κάθισμα, απαραίτητως γυαλί ηλίου το βράδι, αυτοκίνητο κατά προτίμησει το παλίο Fiat Punto σε κίτρινο ή Honda Civic, και φυσικά το κάθισμα χαμηλωμένο όσο δεν πάει άλλο).

Δημοσ.

συγγνωμη κιολας που παρεμβαινω αλλα το κουρεμα αυτο ειναι χαλια...

αν περιμενεις να βρεις καμια γκομενα με αυτο...τοτε μαλλον θα τυφλωθεις..!

Δημοσ.

λοιπον για να απαντησω σε καποιους.

1ον δν το κανω για να βρω γκομενα αλλα γιατι μ αρεσε.

κ 2ον δν σκοπευα να κουρευτω σε ολο το κεφαλι ετσι αλλα στο πλαι σε καποιο σημειο.

Απλως απο περιεργεια ειπα να ρωτησω γενικα ποσο μπορει να κοστιζει(σε λεφτα φιλε Τουφα)...

Δημοσ.

mentos το ιδιο ποστ το εχεις και στο adslgr με αλλο nickname?

αν ειναι να το κανεις σε ενα μονο μερος...τοτε συγγνωμη κιολας αλλα μαλλον ειναι φθηνοτερα σε σεβασμο απο ολο το κεφαλι,

στην Κομοτηνη δεν το θεωρω συγκριτικο πλεονεκτημα...για lobby ή ηχοδρομιο...

Δημοσ.

βρες καποιον φιλο να στο κανει. εγω παντως το χω κανει σε φιλο μου (με το απαραιτητο δουλεμα μετα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...