TrObAs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Παιδια έχω πρόβλημα με την πιστωτική μου αγορασα ένα macbook από το ebay αλλα δεν μπορώ να πληρώσω το ποσό γιατι το paypal μου βάζει πιστωτικό όριο 1000 ευρώ. Τι μπορώ να κάνω? Δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση της πιστωτικής γιατί είναι χρεωστική της eurobank , δοκίμασα και την πιστωτική της μητέρας μου αλλά πάλι πρέπει να περιμένω να γινει ενεργοποίηση για να βγει το πιστωτικό όριο! Έχω περιθόριο 7 μέρες μέχρι την πληρωμή τι μπορώ να κάνω το μόνο που σκέφτηκα ήταν να ζητήσω από τον πωλητή να του πληρώσω σε δύο δόσεις το ποσό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση της πιστωτικής γιατί είναι χρεωστική της eurobank εννοείς το verify που θέλει το paypal για αγορές από ένα ποσό και πάνω έτσι? μια χαρά μπορείς να το κάνεις και στην χρεωστική (prepaid έτσι?) της Eurobank, το έκανε ένας φίλος μου τις προάλες...
TrObAs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ωραια γινεται αυτο ελα ομως που δεν μπορώ να βάλω πάνω από 1000 ευρώ
Allokotos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 1000 ευρώ είναι το όριο χρημάτων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αγορές κάθε μέρα.Αν πας στην τράπεζα σου με μια απλή έτηση μπορείς να το αυξήσεις μεχρι 3000 αν δεν κάνω λάθος.Η όλη διαδικασία πέρνει 1-2 μέρες.Αν δεις ότι μπορεί να περάσεις τις 7 μέρες μίλα με τον πωλητή.Πιστεύω ότι θα καταλάβει.
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Από μια συζήτηση που είχα με το support της Eurobank, η προπληρωμένη κάρτα (αυτή δεν είναι η χρεωστική?) δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1000€ ούτε με αίτηση. Έχεις σκεφτεί την λύση να μεταφέρεις λεφτά από τον λογαριασμό σου στο paypal? 600 σήμερα, 600 αύριο και έτσι θα έχεις το ποσό να πληρώσεις.
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 αλλο προπληρωμενη αλλο χρεωστικη... η χρεωστικη ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο.παρε ενα τηλ.κ ζητα να σου ανεβασουν το οριο
TrObAs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Λάθος μου από όσο κοίταξα είναι τελικά προπληρωμένη....! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:23 ---------- Από μια συζήτηση που είχα με το support της Eurobank, η προπληρωμένη κάρτα (αυτή δεν είναι η χρεωστική?) δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1000€ ούτε με αίτηση. Έχεις σκεφτεί την λύση να μεταφέρεις λεφτά από τον λογαριασμό σου στο paypal? 600 σήμερα, 600 αύριο και έτσι θα έχεις το ποσό να πληρώσεις. Αυτό θα ψάξω πώς γίνεται για να το κάνω με την πιστωτική της μήτερας μου να κάνω μεταφορά στον λογαριασμό μου στο paypal σε δύο δοσεις το ποσο...! Ξερει κάνεις από που πρεέπι να πάω για να το κάνω αυτο ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:10 ---------- Τελικά ζήτησα από τον πωλητη αν μπορεί να μου δώσει το αριθμό του στο paypal να του καταθεσω το ποσο τα μισα μια μερα και την επόμενη μέρα τα υπόλοιπα μισα πιστεύω ότι θα δεχθεί.
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 μην χρησιμοποιησεις την πιστωτικη αφου εχεις προπληρωμενη απλα πες του θα σπασω το ποσο σε 2 μερες γιατι εχει οριο 1000ε,εκτος κ αν ξερει αυτος καποια λυση. το 1000ε που λεμε σαν οριο ειναι ημερισιο ή μηνιαιο?
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τα 1000€ είναι το μέγιστο χρηματικό ποσό που μπορεί να έχει η προπληρωμένη κάρτα (της Eurobank). Είναι άσχετο με το ημερήσιο ή μηνιαίο όριο. Δηλαδή, με λίγα λόγια μπορείς να της βάζεις κάθε μέρα 1000€ αλλά όχι 1001€. Επίσης κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι μπορείς να κάνεις συναλλαγές μέχρι το ποσό των 12.000€ με την κάρτα. Μετά ίσως να θέλει καινούρια. Το λέω με κάθε επιφύλαξη, απλά αυτό κατάλαβα από μια συνομιλία που είχα με το support της Eurobank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.