drm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Αρχίσαμε 1 + 1 κάνει περιπού ακριβως 2.11 αν το πρώτο ενα τείνει στο 1.01 απο πάνω(θετικώς) και το δευτερο 1 τείνει στο 1.1 απο κάτω ( αρνητικώς) αν τέιναν και τα δύο απο την ίδια μερια τότε θα εκανε περίπου 2.12 αν θετίκώς και περιπού 2.10 αρνητικός. Η αλγεβρα ειναι αρκετα απλη! διαβάστε
tevatron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Ti les re de se anagnwrizw. San na mou fainetai oti 3efyges. Pou sou ta emathan auta sto Mathimatika II?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Χαίρομαι που αυτό το post δίνει αφορμές για προβληματισμούς! Drm, στην Delphi σου εσυ και άσε τα μαθηματικά για άλλους
drm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Τι λετε ρε, εδω μου λέτε ότι 1 + 1 κανει 3 και μιλάτε για την Delphi. Τι αλλο θα δούμε Α! ρε Saurilius, μου δίνεις αφορμη να ενεργοποιήσω την αποκρυψη της υπογραφής. Πιο μεγάλη υπογραφή εχεις απο αυτά που λες, ασε που δεν γραφεις τι ψύκτρα έχει (και τα decibel της)
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Τα decibel του fan της ψύκτρας μου, είναι αρκετά για να μου θυμίζουν ότι ψύχω έναν ΓΡΗΓΟΡΟ επεξεργαστή και όχι μπρίκι! :grin: Αλλα μην ξεφεύγουμε και πολύ...
seirios2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά να επανέλθουμε στο θέμα; Είναι προφανές ότι 1+1 τείνει στο 1 για πολύ μικρές τιμές του 1. Αυτό μπορεί κάλυστα να το στειρίξει κανείς αν αναλογιστεί τη θεωρία του χάους, σύμφωνα με την οποία το πέταγμα μιας πεταλούδας στη Νέα Υόρκη μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στο Τόκιο. Αυτό λοιπόν συνεπάγεται ότι 1+1 τείνει στο 1 για πολύ μικρές τιμές του 1 και στο 3 για πολύ μεγάλες τιμές του 1.
psarontoufekas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Deathstar:</font><hr> eeeeep to 10 xriazete 4-bit gia na parousiasti 1010 akous eki 8-bit etsi ta spatalame ta bit? <hr /></blockquote> fiika auto isxiei mono gia to diadiko sistima.dioti ws gnwston to 1010 se diadiko kwdika excess-3 antistixei sto dekadika psifio 7 kai oxi 10!! :shocked: :shocked: :shocked:
wraeththu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Just for the record: ʼλγεβρα έχει να κάνει με τις δομές και τις πράξεις Ανάλυση έχει να κάνει με όρια και ακολουθίες Όταν επικαλείστε τη λέξη "τείνει" τότε έχετε να κάνετε με ʼνάλυση και όχι ʼλγεβρα κομμάτι της οποίας είναι και η πρόσθεση. Παρεμπιπτόντως, μπορείς να ορίσεις όπως θέλεις το αποτέλεσμα της πράξης 1+1 (πχ άλγεβρα Boole που αναφέρθηκε ήδη). Το θέμα είναι να ορίσεις και τα υπόλοιπα καταλλήλως. theobasis: Σε κάλυψα? Έκανα την παρουσία μου αισθητή, έστω και για λίγο. Συγγνώμη για το ότι δε συνέχισα στη λογική αλλά δεν έχω χρόνο λόγο εργασιών. ;-p
theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 παντα λιγα φιλε μου λες, αλλα παντα αξια της μεγαλυτερης προσοχης μου Αν μπορουσα και εγω να λεω λιγα και καλα... Με συνχωρητε παιδια για τη φλυαρια
^ACID_BURN^ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 kai ego ennoo tha thela to palikari na mou pei tin gnomi tou gia to 10 pou legame! byez!
psou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Ρε παιδιά τι κάθεστε και συζητάτε;Κάτι σταθερό δεν τείνει πουθενά Οπότε αν μιλάμε για πραγματικούς 1+1=2 Εκτός και αν θέσετε το ΣΥΜΒΟΛΟ "1" ως μεταβλητή, τότε αλλάζουν όλα Αλήθεια τι εννοείτε με το συμβολάκι "+";Πόσοι ξέρουν ότι είναι μια απεικόνιση; Από το RxR στο R(αν μιλάμε για πραγματικούς) Δεν βρίσκετε τίποτα πιο πρωτότυπο; :ρ Αυτά τα λέγαμε στο δημοτικό.
tevatron Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 OUUUAAAAAAOOOOOOUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Θα συμφωνησω με τον προλαλήσαντα! Το thread δεν ξεκίνησε για άτομα σαν τον psou (χωρίς κακία αυτό, ασχέτως πώς ακούγεται )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.