Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Καλύτερα να τα σπαταλάμε μερικές φορες, παρά να τα κάνουμε οικονομία και μετά από μερικά χρόνια να τρέχουμε! (λέγε με year2k bug)... Ξεφεύγω ή μου φαίνεται?
Edgar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 (λέγε με year2k bug)... <hr /></blockquote> Giati to Marcos Aurilius den sou aresei? To gamisa pali to thema
nodreams.ct Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μόλις έφυγα απο την λογική και προσπαθώ να βρω ένα topic να ησυχάσω ........και έπεσα εδώ !!!!!! Ανυποψίαστοι :grin: ...καθίστε να έρθει ο epote και θα σας πω εγώ πόσο κάνει 1 + 1
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 :grin::grin::grin: Το διαβολικό αυτό το smiley πως το έγραψες????
nodreams.ct Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 You still have a lot to learn young Skywalker! Αυτά τα smilies τα οφείλω στον theobabi
sniper_206 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Re marcos aurilius 1+1=2 mou eixan mathei kapote sto dimotiko alla twra pou to ksanaskeftomai gia tis poly mikres times mporei i timi na midenizetai. I mipws kanw lathos??? An vevaia eisai panathinaikos kanei sigoura 0 osa kai ta prwtathlimata sas ta teleftaia xronia... :cool:
paravatis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ δεν μπορώ να σας πω με ακριβεια πόσο κάνει 1 + 1. Μπορώ απλώς να σας υποδείξω 1 περίπτωση όπου 1 + 1 ΔΕΝ κανει 2!!! Η συνέργια ορίζεται ως η ικανότητα να διαμοιραστούνοι διάφορες επενδύσεις και οι ανθρώπινοι πόροι ανάμεσα σε διάφοες δραστηριότητες με τέτοιο τρόπο ώστε τα αποτελέσματα για τον επιχειρηματικό όμιλο(corporate whole) να είναι μεγαλύτερα από το άθροισμα των συστατικών μερών(εδώ ισχύει η αρχή ότι 1 + 1 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 2!!!) σωστόοοοοοοοοοοος?????? :D :D
Deathstar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Marcos_Aurilius:</font><hr> Καλύτερα να τα σπαταλάμε μερικές φορες, παρά να τα κάνουμε οικονομία και μετά από μερικά χρόνια να τρέχουμε! (λέγε με year2k bug)... Ξεφεύγω ή μου φαίνεται? <hr /></blockquote> Megaliteri apati gia na fane lefta den ipirkse edo akoma kai o 386 pou ton aniksa na do ti tha kani fortose kanonika ti imerominies. Asxeto an merikoi grafane programata opos nane.
TonyMontana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 kai pou kseroume oti to 1 einai 1? as mas apantisei o theobabis ..efoson proxtes to 1 itan 1, simera to 1 einai 1 aurio to ena tha einai 1? idou i aporia. gia na min epektathoume sto poios ekane tin kota kai to augo
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Παιδια, έλεος, ΟΧΙ! όχιτον Theobabi . Μερικές ωρίτσες κομήθηκα και το thread έγινε "Λογική"... sniper_206: Θα τα πούμε από κοντά επί του θέματος. Τρέξε να κρυφτεις!
sniper_206 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Marcos_Aurilius:</font><hr> ...sniper_206: Θα τα πούμε από κοντά επί του θέματος. Τρέξε να κρυφτεις! <hr /></blockquote> Mexri na me ksanadeis tha to xeis ksexasei!! Oloi oi vazeloi to idio eiste!!!!! ANTE GEIA !!! A, 1+1=6!!!!!!!!!!!!!
theobabis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Marcos Aurilius Δεν ειμαι εγω αυτος για τον οποιο εχεις να ανυσηχεις Οταν παρουν χαμπαρι ο wraeththu και ο epote το τοπικ, τοτε θα με θυμιθεις... Αλλα τοτε θα ειναι αργα...
tevatron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Re sniper afou ta thes akou ta 1 + 1 kanei Viktwras sthn algevra Kokkali.Twra omws 1 + 1 tha kanei pigouinos (Sergio). Poio sovara twra ki epeidh kapoios apeilise me epote kai wraethu twra pou to 3anaskeftomai 1+1 kanei 2!!!!! :smirk: :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.