Προς το περιεχόμενο

Ένα και ένα...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα να τα σπαταλάμε μερικές φορες, παρά να τα κάνουμε οικονομία και μετά από μερικά χρόνια να τρέχουμε! (λέγε με year2k bug)... Ξεφεύγω ή μου φαίνεται?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις έφυγα απο την λογική και προσπαθώ να βρω ένα topic να ησυχάσω ........και έπεσα εδώ !!!!!!

Ανυποψίαστοι :grin: ...καθίστε να έρθει ο epote και θα σας πω εγώ πόσο κάνει 1 + 1 devil.gif

Δημοσ.

Re marcos aurilius 1+1=2 mou eixan mathei kapote sto dimotiko alla twra pou to ksanaskeftomai gia tis poly mikres times mporei i timi na midenizetai.

I mipws kanw lathos???

An vevaia eisai panathinaikos kanei sigoura 0 osa kai ta prwtathlimata sas ta teleftaia xronia... B) :cool: B)

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να σας πω με ακριβεια πόσο κάνει 1 + 1. Μπορώ απλώς να σας υποδείξω 1 περίπτωση όπου 1 + 1 ΔΕΝ κανει 2!!!

Η συνέργια ορίζεται ως η ικανότητα να διαμοιραστούνοι διάφορες επενδύσεις και οι ανθρώπινοι πόροι ανάμεσα σε διάφοες δραστηριότητες με τέτοιο τρόπο ώστε τα αποτελέσματα για τον επιχειρηματικό όμιλο(corporate whole) να είναι μεγαλύτερα από το άθροισμα των συστατικών μερών(εδώ ισχύει η αρχή ότι 1 + 1 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 2!!!)

σωστόοοοοοοοοοοος?????? :D :D :D :D

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Marcos_Aurilius:</font><hr> Καλύτερα να τα σπαταλάμε μερικές φορες, παρά να τα κάνουμε οικονομία και μετά από μερικά χρόνια να τρέχουμε! (λέγε με year2k bug)... Ξεφεύγω ή μου φαίνεται? <hr /></blockquote>

Megaliteri apati gia na fane lefta den ipirkse edo akoma kai o 386 pou ton aniksa na do ti tha kani fortose kanonika ti imerominies. Asxeto an merikoi grafane programata opos nane. protest.gif

Δημοσ.

kai pou kseroume oti to 1 einai 1? :P as mas apantisei o theobabis :P ..efoson proxtes to 1 itan 1, simera to 1 einai 1 aurio to ena tha einai 1? idou i aporia. gia na min epektathoume sto poios ekane tin kota kai to augo :D

Δημοσ.

Παιδια, έλεος, ΟΧΙ! όχιτον Theobabi :). Μερικές ωρίτσες κομήθηκα και το thread έγινε "Λογική"...

sniper_206: Θα τα πούμε από κοντά επί του θέματος. Τρέξε να κρυφτεις!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Marcos_Aurilius:</font><hr> ...sniper_206: Θα τα πούμε από κοντά επί του θέματος. Τρέξε να κρυφτεις! <hr /></blockquote>

Mexri na me ksanadeis tha to xeis ksexasei!! Oloi oi vazeloi to idio eiste!!!!! :) ANTE GEIA !!!

A, 1+1=6!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Marcos Aurilius

Δεν ειμαι εγω αυτος για τον

οποιο εχεις να ανυσηχεις ;)

Οταν παρουν χαμπαρι ο wraeththu

και ο epote το τοπικ, τοτε θα με

θυμιθεις...

Αλλα τοτε θα ειναι αργα... wall.gif

Δημοσ.

Re sniper afou ta thes akou ta 1 + 1 kanei Viktwras sthn algevra Kokkali.Twra omws 1 + 1 tha kanei pigouinos (Sergio).

Poio sovara twra ki epeidh kapoios apeilise me epote kai wraethu twra pou to 3anaskeftomai 1+1 kanei 2!!!!!

:smirk: :grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...