vlcc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα Λοιπον ενα φιλαρακι οσο ηταν φανταρος ενα μηνα πριν απολυθει εσπασε το χερι του στο σημειο αναμεσα σε αγκωνα και ωμο.του εβαλαν ατσαλι μεσα(σε στρατιωτικο νοσομειο στη θεσσαλονικη) και ενα μηνα μετα απολυθηκε. Το θεμα ειναι οτι τωρα πυ εχει ερθει ο καιρος να το βγαλει παει στο δημοσιο νοσοκομειο και ολο του λενε "εισαι στην αναμονη,8α σε παρουμε τηλ) και παραμυθια.. Αυτο που θελω να μου πειτε οσοι ξερετε ειναι αν υποχρεουται το στρατιωτικο νοσοκομειο να αφαιρεσει το ατσαλι και να ολοκληρωσει την εγχειριση τελοςπαντων εφοσον η ζημια εγινε οσο το παιδι ηταν στο στρατο..οποιος ξερει ασ απαντησει thanks
Dark_Sage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Το θεμα ειναι οτι τωρα πυ εχει ερθει ο καιρος να το βγαλει παει στο δημοσιο νοσοκομειο και ολο του λενε "εισαι στην αναμονη,8α σε παρουμε τηλ) και παραμυθια. φακελάκι θελουν παλι τα καθαρματα :mad:
doctorkostis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Απ'οσο ξερω στα στρατιωτικα νοσοκομεια νοσηλευονται οι στρατιωτικοι και οι δικαιουχοι-μελη των οικογενειων τους.Ο φιλος σου δεν ειναι πλεον στρατιωτης οποτε δεν εχει δικαιωμα. Με βαση αυτο πιστευω οτι δεν θα βγει ακρη με το στρατιωτικο νοσοκομειο...
gf030 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν παιζει στρατιωτικο τωρα που ειναι πολιτης. Μονο με γρηγοροσημο θα καθαρισει. Τουλαχιστον ας παρει και καμια καμερα να τους καταγραψει την ωρα που τα παιρνουν.
vlcc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχει το παιδι για γρηγοροσημο δυστηχως.. αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι ετσι οπως μπαινεις στον στρατο ετσι πρεπει να βγεις..δεν ισχυει αυτο?
Hlapatsas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι ετσι οπως μπαινεις στον στρατο ετσι πρεπει να βγεις..δεν ισχυει αυτο? Δεν έχω πάει στρατό..αλλά σαφώς και δεν ισχύει.Εδώ δικαιολογούνται και <<απώλειες>> σε κάποιο ποσοστό.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι ετσι οπως μπαινεις στον στρατο ετσι πρεπει να βγεις..δεν ισχυει αυτο? Ναι. Και γι αυτό σου κάνουν και τις εξετάσεις πρίν απολυθείς. Πρέπει να ισχύει αυτό που λές. Ψάχτο σε αρμόδιες αρχές/νοσοκομεία κτλ.. Μήν περιμένεις να βγάλεις άκρη απο εδώ. Για αρχή καλό θα ήταν να επικοινωνήσει με το Ιατρείο της μονάδας στην οποία ήτανε όταν απολύθηκε και της μονάδας στην οποία ήτανε όταν έγινε η εγχείρηση. Κυρίως της τελευταίας. Υπάρχει πλήρης καρτέλα με τα στοιχεία του φίλου σου και φυσικά σε αυτήν αναγράφεται και η εισαγωγή του φίλου σου για εγχείρηση. Σίγουρα υπάρχει παράμετρος που προβλέπει κάτι τέτοιο. Επίσης σίγουρα υπάρχει κάποια σχετική ιατρική υπήρεσία στο ΓΕΣ η οποία θα σε ενημερώσει και πιθανόν να βοηθήσει να τελειώσει η ιστορία. Να μην δώσει φράγκο.
tolkki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Nομιζω οτι μπορει να παει στο στρατιωτικο νοσοκομειο μεχρι και 6 μηνες μετα την απολυση του. Ας παρει τηλ να ρωτησει
Tenshi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Nομιζω οτι μπορει να παει στο στρατιωτικο νοσοκομειο μεχρι και 6 μηνες μετα την απολυση του.Ας παρει τηλ να ρωτησει Αυτό θυμάμαι και εγώ την ημέρα που πήρα το απολυτήριο απο το δεύτερο γραφείο,οτι ανήκω στις ένοπλες δυνάμεις 6 μήνες μετά την απόλυσή μου,όπου γίνεται και διαγραφή μου απο τα βιβλία τους. Τώρα για το που "ανήκω", σε ποια βιβλία είμαι "εγγεγραμμένος" και που αυτά βρίσκονται θα σε γελάσω.Ελπίζω να μήν ήταν μια φτηνή δικαιολογία για να γλυτώσουν τον βούρδουλα απο πολλούς κληρωτούς (και με το δίκιο τους)
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ανήκεις στην μονάδα που απολύθηκες όπου έχει και τον φάκελο σου με όλα τα ιατρικά στοιχεία κτλ... Στα γραφείο ασφαλείας συνήθως υπάρχουν αυτά.
Tenshi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ανήκεις στην μονάδα που απολύθηκες όπου έχει και τον φάκελο σου με όλα τα ιατρικά στοιχεία κτλ... Στα γραφείο ασφαλείας συνήθως υπάρχουν αυτά. Γνωρίζω που βρίσκεται ο φάκελός μου man,το θέμα είναι οτι δέν μπορούν απο τη μία να σε διώχνουν και να αποποιούνται ευθυνών και απο την άλλη να σε δεσμεύουν για μια περίοδο Χ μηνών (επιστράτευση-whatever). To "ανήκω" είχε στοιχεία σαρκασμού,αφού στον στρατό ώς γνωστών δέν βλέπουν τους στρατιώτες ως μέλη μια ομάδας, άλλα ως κτήμα του καθυστερημένου συστήματος.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ναι δεν διαφωνούμε.. Απλά το info της υπόθεσης τόνισα αν τυχόν θελήσει να απευθυνθεί στο στρατόπεδο του ;
Ather Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχει το παιδι για γρηγοροσημο δυστηχως.. αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι ετσι οπως μπαινεις στον στρατο ετσι πρεπει να βγεις..δεν ισχυει αυτο? Δε μας είπες αν ευθύνεται η υπηρεσία ή όχι....
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τι να φταίει η υπηρεσία ρε παιδιά, γιατί το λιβανίζετε το θεματάκι. Ήρθε η ώρα να απολυθεί και τον διώξανε. Ας πάρει ένα τηλέφωνο στη στρατολογία να του λυθεί η απορία.
Krokodilos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχει το παιδι για γρηγοροσημο δυστηχως.. αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι ετσι οπως μπαινεις στον στρατο ετσι πρεπει να βγεις..δεν ισχυει αυτο? Ναι καλα. Εγω μπηκα πριν 4.5 μηνες με 0€ εξοδα και εως τωρα εχω βγει με -400€ λογω μεταφορικων εξοδων. Α λαθος μου, ξεχασα να βαλω τα 8.71 ευρω που μας δινουν καθε μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.