diamond_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Έχω την κάρτα WinFast DTV200H καρφωτή σε μιά μητρική Intel D915PLWD. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν υπάρχει ήχος όταν παίζει τα κανάλια. Έχει ένα καλώδιο που βγαίνει από την κάρτα tv αλλά δεν ξέρω που πρέπει να το συνδέσω στην μητρική (σας δίνω το manual παραπάνω). Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να συνδεθεί...
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το καλωδιάκι αυτό (mini jack έξοδος ήχου υποθέτω) πρέπει να το συνδέσεις σε κάποια είσοδο της κάρτας ήχου σου.
diamond_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Αυτό προσπαθώ να κάνω. Η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στην μητρική. Δεν ξέρω που ακριβώς ειναι για να το συνδέσω. Γι'αυτό έβαλα και το manual εδώ.
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει σημασία, σύνδεσε το σε μία ελεύθερη υποδοχή, και όρισε την μετά από το panel της RealTek ως audio in.
diamond_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει σημασία, σύνδεσε το σε μία ελεύθερη υποδοχή, και όρισε την μετά από το panel της RealTek ως audio in. Αυτό το ελεύθερη υποδοχή με μπερδεύει. Στην κάρτα tv είναι εσωτεικά το καλώδιο και πρέπει να πάει κάπου στην μητρική. Παλιά που είχα, η κάρτα tv είχε έξοδο από πίσω audio out που έμπαινε στο audio in της κάρτας ήχου εξωτερικά. Τώρα είναι όλα εσωτερικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.