Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

site με χειροποιητα κοσμηματα!

σκουλαρικια,κρεμαστα,βραχιολια,καρφιτσες,δαχτυλιδια-καθως και μαγνητες και αλλα διακοσμητικα,καταλληλα για δωρα,παρτυ,ειδικες περιστασεις ή για μια διασκεδαστικη καθημερινη νοτα!

ολα ειναι κατασκευασμενα απο μενα,100% χειροποιητα,φτιαγμενα με polymer clay(fimo),χαντρες,συρμα.

διατιθενται σε πολλα διαφορετικα σχεδια και χρωματα-αλλα γινονται και ειδικες παραγγελιες!

strictlyhandmade.wordpress.com:-D

post-144084-129063028658_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλή συνέχεια να έχεις ,βάλε και υλικό σε κάποια Ελληνικά site δημοπρασιών για να σε βρει και να σε γνωρίσει κόσμος.

Την περίοδο από Νοέμβριο εώς Φεβρουάριο-Μάρτιο έχουν μεγάλη επισκεψημότητα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους!!

Σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο το και το site (strictlyhandmade.com) με περισσοτερο υλικο!:-D

NOMIKOS,σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου!

Δημοσ.
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!

Σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο το και το site (strictlyhandmade.com) με περισσοτερο υλικο!:-D

NOMIKOS,σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου!

Αυτό ακριβώς ήθελα να σου προτείνω, να δημιουργήσεις τον δικό σου χώρο με ένα δικό σου domain(όνομα).

Είναι κρίμα τη δουλειά σου να την εκμεταλλεύεται μια τρίτη "εταιρεία" όπως το wordpress.com(ή το blogspot.com σε άλλες περιπτώσεις)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν βρήκα άλλο παρόμοιο θέμα να πώ την ερώτησή μου...οπότε θέλω το εξής:

Έχω βρει ένα κοσμηματάκι να πάρω για δώρο(κάτι περίεργα βραχιολάκια με κάτι σχέδια)...

Θέλω online να γίνει η αγορά και έτσι αφού μπήκα και το επέλεξα έκανα τα βήματα και στο τέλος μου λέει να βάλω είδος κάρτας(paypal,mastercard ή visa).Εγώ έχω paypal αλλά δεν έχω κάνει ακόμα κάποια αγορά..Στη επιλογή "πιστωτική κάρτα" δέν έχει όμως την επιλογή του paypal!!Τι μπορώ να βάλω τελικά??

ΤΗΧ..

To site: http://www.follifollie.com/JEWEL/ct_23_2_01.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...