Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Palit GTX 295

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εχωσα το δακτυλο ακουμπησα τον ανεμιστηρα και εσπασε ενα κομματι, δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα θερμοκρασιας ή θορυβο. Μπορω να τον αλλαξω μονος μου? που θα βρω? θα χασω εγγυηση?

Δημοσ.
Γιατί.. τώρα που τον έσπασες δεν την έχεις χάσει;

Επειδη εσπασε ενα κομματι απο ενα φτερο του ανεμιστηρα χανω την εγγυηση?

Λιγο υπερβολικο μου ακουγετε.

Δημοσ.

Αν δεν ανεβάζει θερμοκρασίες και δεν κάνει θόρυβο απο σπάσιμο κάτσε έτσι όπως είσαι.

Αλλά καλού κακού πάρε και ένα τηλέφωνο και πεξτο λίγο άσχετος μπας και καταφέρεις τπτ που δεν νομίζω...

Δημοσ.

εκτος αμα εισαι τυχερος και βρεις τον ιδιο ανεμιστηρα παντως αμα βαλεις αλλον που δεν κανει μπαμ για aftermarket δεν νομιζω οτι θα το καταλαβει κανεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει παρόμοιο ή ίδιο cooler με της 295 αλλά μπορεί να μην είναι genius τα παιδιά του πλασίου αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβουν.

Δημοσ.

Αν εχεις κρατησει το κοματακι που εσπασε,παρε logo και κολησε το.

Αν κανεις προσεκτικη και καθαρη δουλεια,τοτε ουτε που θα φενεται οτι εσπασε και θα γυριζει καλυτερα και χωρις θορυβο,λογο του οτι δεν ειναι μοιρασμενο το βαρος πανω στον αξονα.

Δημοσ.
core 2 duo στα 2,13+gtx 295!!!συνδιασμός fail!!ποια έκδοσα έχεις τη πρώτη ή με το τελευταίο pcb?

Θα βαλω logo και βλεπουμε.

Εχω ζητησει προτασεις για αναβαθμιση και οι εμπειροι εδω μου λενε να περιμενω, μηπως ηρθε η ωρα?

Το τελευταιο που ρωτας πως θα το δω?

Δημοσ.

τι να περιμενεις; το θεμα ειναι οτι η VGA τρωει τρελο bottleneck απο τη CPU.μηπως να εκανες κανα OC γυρω στα 3GHz;

δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις ολα και να πας σε i5/i7 απλα μια πιο δυνατη

CPU οπως λεει και ο d3m0n.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...