Προς το περιεχόμενο

αγορά νέου laptop

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού λοιπόν το παλιό hp που είχα "απεβίωσε", ψάχνω να πάρω καινούριο...

Δίνω 1000€ και όυτε € παραπάνω...:-D. Ψάχνω κάτι σε 15άρα οθόνη (μικρότερη όχι γιατί θα στραβωθώ, μεγαλύτερη όχι για να μην πηγαίνω γέρνοντας), κατα προτίμηση κάτι ανάμεσα σε HP - Sony - Toshiba. A, προορίζεται για ελάχιστο gaming κυρίως office internet μουσική ταινίες...αλλά θέλω να πηγαίνει ΓΡΗΓΟΡΑ.:-)

Είδα αυτά τα 3...

1) Toshiba Satellite L500-126 (διάβασα για 2,3 ώρες μπαταρία :-()

2) HP Pavillion dv6-1270ev (3GB ram ATI 4530)

3) Sony Vaio VGN-NW11Z/S (το καλύτερο ίσως απο τα 3)

Ποιά η γνώμη σας για αυτά...?Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο με αυτά τα κριτήρια?

Thanx.:-)

Δημοσ.

Εγώ το Vaio θα έπαιρνα (αν και προσωπικά για τις απαιτήσεις που έχεις δεν θα έδινα τόσα λεφτά αλλά ΟΚ δικό σου θέμα..)

Δημοσ.

Είδα αυτά τα 3...

1) Toshiba Satellite L500-126 (διάβασα για 2,3 ώρες μπαταρία :-()

Που διάβασες για 3 ώρες αυτονομία; Αντίθετα νομίζω ότι η πραγματική αυτονομία του πρέπει να κυμαίνεται περίπου 90-100 λεπτά αν κρίνω από την κάρτα του (Ati 4650). Επίσης το θέμα θερμοκρασιών το έλεγξες;

Σε κάθε περίπτωση επειδή ψάχνομαι και εγώ για αγορά ανάλογου φορητού (χωρίς να έχω αποκλείσει εντελώς τα 13') κοίτα και για Dell Studio 1555. Από reviews που διάβασα είναι αρκετά καλά, ελαφρότερα από τα toshiba και με πάρα πολύ καλή αυτονομία με την μπαταρία που φέρουν στον standard εξοπλισμό, ενώ δεν ανεβάζουν θερμοκρασία (τουλάχιστον σε ενοχλητικό σημείο - πάντα με όσα αναγράφουν σε διάφορα review). Ο επεξεργαστής λίγο τα χαλάει αλλά νομίζω ότι σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία θα μπορέσεις να το ρυθμίσεις (στο site της Dell στην Αγγλία είδα ότι δέχεται και τους i7!!!!!!).

Δημοσ.
Θα σου πρωτεινα να παρεις το macbook pro 13.3 :D

πάντα τα μισούσα αυτά τα laptop...:-D

Που διάβασες για 3 ώρες αυτονομία;

2,3 ώρες έγραψα δλδ 2 ώρες και 20 λεπτά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...