Προς το περιεχόμενο

αγορασμένο laptop από αγγελία...εγγύηση??

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, το laptop ενός φίλου μου (Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6505) μου έμεινε στα χέρια όταν μου το έδωσε να του βάλω τα WinXP...

Πρώτο πράγμα πριν κάνω το οτιδήποτε ήταν να το ανοίξω με το λειτουργικό που είχε για να κάνω κάποιο backup αν είχε αρχεία που χρειαζόταν. Έχοντας internet, το πρόγραμμα της Fujitsu Siemens ζήτησε να γίνουν κάποιες ενημερώσεις στους drivers και η πρώτη απο αυτές ήταν αναβάθμιση της Bios. Έλεγε ότι συνιστάται να γίνει για να γίνουν και οι υπόλοιπες ενημερώσεις και πάτησα ΟΚ. Μετά το install μου ζήτησε επανεκίννηση την οποία και έκανα. Το μηχάνημα έκλεισε και δεν ανοίγει τίποτα πλέον.

Έψαξα όποιον πιθανό τρόπο μπορούσα να βρω για να κάνω reset το bios chip αλλά τίποτα.

Πήρα λοιπόν, τηλέφωνο την εταιρία που συνεργάζεται η fujitsu για το service και αφού έδωσα το serial μου είπαν πως έχει εγγύηση μέχρι 1/1/2010.

Το θέμα είναι πως ο φίλος μου το πήρε μέσω Χρυσής Ευκαιρίας, σφραγισμένο όμως στο κουτί του στην τιμή των 300€... Φοβάμαι μην έχω μπλεξίματα αν το παω στην αντιπροσωπεια για service, μην τυχόν και ήταν κλεμμένο...

Από την στιγμή που μου είπαν πως έχω μέχρι 1/1 εγγύηση υπάρχει λόγος ανησυχίας? Γιατί αλλιώς η μητρική κάνει 270€ να την πάρω...

Λοιπόν?

Φίλε paredwse, σε περίπτωση που το δεις απάντησε και συ μιας που ξέρεις περισσότερα πάνω σε τέτοια θέματα...

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει και για αυτό αγχώνομαι.Μου είπαν τηλεφωνικώς πως δεν χρειάζεται αλλά φοβάμαι επειδή δεν υπήρχε μήπως ήταν κλεμμένο....για αυτό και ρωτάω...αν την είχα γιατί να αγχωνόμουν????

Δημοσ.

πιστευεις οτι υπαρχουν πολλοι που δηλωνουν κλεμμενα κινητα,laptop,rcd κτλ?

300ε απο 700ε στο κουτι ηταν "περιεργη" τιμη...http://www.skroutz.gr/s/66794/Fujitsu-Siemens-Esprimo-Mobile-V6505-P8400.html

4 λυσεις:

1.παιρνεις σε αλλη αντ/πεια και λες οτι μου πουλανε το χ laptop μπορειτε να δειτε αν εχει εγγυηση ή αν ειναι τιποτα κλεμμενο?

2.πας σε μαγαζια που τα φτιαχνουν..οχι αντ/πειες

3.το πας κ βλεπεις που καταληγεις..

4.πωληση στα μικρα μαγαζια...

Δημοσ.
πιστευεις οτι υπαρχουν πολλοι που δηλωνουν κλεμμενα κινητα,laptop,rcd κτλ?

Όχι δεν το πιστεύω αλλά θέτω την ερώτηση σε περίπτωση που είναι και έχει δηλωθεί κλεμμένο....Αλλά όλο και κάτι θα μου έλεγαν τηλεφωνικώς...

Δημοσ.

...ναι μόνο μην ξεχνάτε ότι το παληκάρι μιλάει για μηχάνημα φίλου του, κι όχι δικό του, κι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ξέρει αν θα του την πέσουνε ή όχι (σε περίπτωση που είναι κλεμμένο) αν το πάει στο σέρβις ή την αντιπροσωπεία...

Νομικής φύσης πληροφορία θέλει με λίγα λόγια, όχι συμβουλή μελλοντικής αγοράς.

Δημοσ.

1.παιρνεις σε αλλη αντ/πεια και λες οτι μου πουλανε το χ laptop μπορειτε να δειτε αν εχει εγγυηση ή αν ειναι τιποτα κλεμμενο?

2.πας σε μαγαζια που τα φτιαχνουν..οχι αντ/πειες

3.το πας κ βλεπεις που καταληγεις..

4.πωληση στα μικρα μαγαζια...

1. Τί εννοείς σε άλλη αντιπροσωπεία? Μία είναι νομίζω... Και πέρα από αυτό ανησυχώ μη ψάξουν και το δουν μετά... Ξέρω πως είναι άκυρο αφου το είδε με εγγύηση η τηλεφωνήτρια αλλά ποτέ δε ξέρεις.

2. Σε μαγαζί που το φτιάχνει δε με συμφέρει...Αυτοί παίζει να μου χρησιμοποιήσουν μέχρι και την εγγύηση και να με χρεώσουν...Η μόνη λύση είναι άλλη motherboard που θα προμηθευτούν από την αντιπροσωπεία με ή χωρίς εγγύηση.

3. Μάλλον αυτό θα κάνω!!!

4.Δεν είναι δικό μου, και 'γω εξυπηρέτηση πήγα να κάνω και την πάτησα...

Όσο για το post του washcloud συμφωνώ μαζί του στο ότι ψάχνω μία νομικής φύσεως πληροφορία, στην χειρότερη περίπτωση που μπορεί να μου τύχει...

Μάλλον θα το πάω πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...