Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με nvidia geforce gtx 260

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε phanispal δεν μπορώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι θα γίνει με το να του λες του παιδιού να σταματήσει τα ορθογραφικά....λες να μάθει τώρα ορθογραφία επειδή του το είπες εσύ ή να ανοίγει λεξικό την ώρα που ποστάρει??? Έλεος με τις γραφικότητες σου!

Συγνώμη κιόλας αν γινόμαστε γραφικοί, δεν μας απασχολεί αν θα μάθει ορθογραφία ο hackerw32, μας απασχολεί να μη ξεχάσουμε κι εμείς αυτή που ξέρουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το θέμα είναι ότι, όπως ανέφερα και πιό πάνω, όσο και να το τονίσετε στον άλλον να προσέχει την ορθογραφία του, αυτός το πιό πιθανό είναι να μην βελτιώσει το παραμικρό καθώς στην ηλικία που βρίσκεται (δεν νομίζω να ποστάρουν και νήπια εδώ..) δεν υπάρχει περίπτωση να μάθει ορθογραφία! Ντάξει π.χ. αυτό πού έβαλε από πάνω ο phanispal είναι τραγικό δεν λέω, σε πιάνει η ψυχή σου...άλλα seriously πόσοι από σας πιστεύουν ότι αυτό το άτομο θα κάνει ποστ χώρις ορθογραφικά αύριο το πρωί???:/

υγ: δεν εκπροσωπώ την μερίδα των ανορθόγραφων ή των δυσλεκτικών ή whatever...απλώς από κάποια σχόλια που βλέπω ορισμένες φορές φαντάζομαι ότι διάφορα άτομα νιώθουν άσχημα όταν τα διαβάζουν και επίσης μπορεί να αναρωτιούνται αν έστειλαν mail στον Μπαμπινιώτη για υποψήφιοι βοηθοί του ή στο insomnia.gr για κάποιο θέμα με το pc τους...

agelosLX , (ξανα)τσέκαρε το link που έχω στο παραπάνω post.

Υπάρχουν addons που ξέρουν ορθογραφία, δεν του είπαμε να ξαναπάει σχολείο, ffs...

Το είδα το link...έχεις δει αρκετούς την επόμενη μέρα που τους το παραθέτεις αυτό το λίνκ να κάνουν σωστά πόστς από ορθογραφική άποψη?? Αν ναι, πάω πάσο..

Το είδα το link...έχεις δει αρκετούς την επόμενη μέρα που τους το παραθέτεις αυτό το λίνκ να κάνουν σωστά πόστς από ορθογραφική άποψη?? Αν ναι, πάω πάσο..

There's a way and a highway.

Όποιος δεν μπορεί να βάλει ένα απλό add on ως δείγμα σεβασμού σε όσους διαβάζουν τα post του και έχουν όλη την καλή διάθεση να τον βοηθήσουν, παραβαίνει τους σαφής κανονισμούς του φόρουμ, και τιμωρείται ανάλογα.

Πριν με ρωτήσεις αν έχω δει μέλος να τιμωρείται για αυτό το λόγο, θα σου πω ναι.

Και κάπου να βάλουμε ένα τέλος στο offtopic ενός - ούτως η άλλως offtopic thread.

:rolleyes:

έφαγα ένα παστίτσιο σήμερα!! :-D

(σελίδα 10)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:58 ----------

εγώ ώμος χρησιμοποιώ το add on που μου έδωσες αν κοιτάξεις στις προηγούμενες σελίδες...

Κάν' του κανα update.. τσάμπα είναι.

Ε, δεν είναι τόσο προηγμένο ώστε να καταλαβαίνει πότε αναφέρεται στο μέρος του σώματός μας από τα συμφραζόμενα... :P

Για να ξανγυρίσουμε στο πρόβλημα: Μια άλλη πιθανή αιτία (εκτός από την πιθανότατη ανεπάρκεια του τροφοδοτικού) είναι η ψηλή θερμοκρασία επεξεργαστή. Το κουτί σου δε μου φαίνεται να έχει και πολύ καλή ροή αέρα...

ο cpu δεν νομιζω να μην έχει καλή ροή αέρα αφού δεν τον καλύπτει κάτι από επάνω ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ----------

υ.γ. μου το κάνει σε όλα τα games

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:44 ----------

αν έβαζα ένα δεύτερο τροφοδοτικό μόνο στην κάρτα θα γινότανε τίποτα?

(η θα πάρει φωτιά?)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ----------

Ε, δεν είναι τόσο προηγμένο ώστε να καταλαβαίνει πότε αναφέρεται στο μέρος του σώματός μας από τα συμφραζόμενα... :P

δηλαδή δεν υπάρχει addon που να διορθώνει γραμματικά λάθη ?:cry:

Κοιταχτε παω 1η λοικιου , η ορθωγραφια μου δεν διορθονεται τωρα πια... :fear:

Απο το δημοτικο δεν μου αρεσε η ορθωγραφια :-(

(αυτό που μόλις διαβάσατε ήταν χωρίς τη βοήθεια του addon ):eek:

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.. δε νομίζω να αποτελεί πρόθεση κανενός να μειώσει οποιονδήποτε σχετικά με την ορθογραφία ή τον τρόπο που συντάσσει το (γραπτό) λόγο του.

Απ' την άλλη όμως μόνο κακό δεν είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ένας τρόπος να ξεκινήσει κάποιος είναι να καταργήσει τα greeklish, όπου κι αν τα χρησιμοποιεί.

Οκ τώρα μιλάς σωστά;) Και sorry αν ήμουν απότομος πριν..

υγ: εσύ hacker θέλω να δω πότε θα αλλάξεις τροφοδοτικό...αν δεν σκοπεύεις, δεν μου την δίνεις εμένα την GTX να την βάλω για physX dedicated???:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...