hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ρε εσείς ξέρετε τι βρήκα? το τροφοδοτικό έχει 4 καλώδια διαφορετικά από τα άλλα για να δίνει ρεύμα , μήπως φταίει αυτό?(δεν τα εχω βαλει και τα 4 στην καρτα , 3 και ενα αλλο) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:57 ---------- Aν πούμε όχι, θα σταματήσεις να ποστάρεις ασύστολα; ναι 10χαρακτηρες
pcos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 καλά έχω χάσει την μπάλα με τα καλώδια. δεν πας την καρτούλα σε κάνα πλαίσιο να στην δοκιμάσουν? εκτος και πάρεις κάνα καινούργιο τροφοδοτικό. πως σας φαίνεται το νέο μου avatar? είναι η Pucca με τον αγαπημένο της
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 πως σας φαίνεται το νέο μου avatar? είναι η Pucca Πούν' τη; :Ρ:Ρ
hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ( εεεεεεεεεεεεεεεέλεος την pucca? ) απλώς νομίζω πως το τροφοδοτικό έχει διαφορετικά καλώδια για την κάρτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ---------- όταν πάω να μετατρέψω mkv (bluray) se dvd με το ConvertX to Dvd "παγώνει" (3 φορές δοκίμασα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ---------- ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ το ΣΤΑΝΙΟ μου ΓΑΜΩ !!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ---------- λετε να ειναι οπος στη περιπτοση του παιδιου με τα iso?
pcos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 δεν έχεις κάνα φιλαράκι με μεγαλύτερο - καλύτερο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις? ή απλά δώστου την κάρτα να τη δοκιμάσει εκείνος. εδώ χρειάζονται οι φίλοι
hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ναι έχω έναν φύλο με pc (οι άλλοι έχουν laptop) ΣΚΑΤΑ!!!! τώρα αν πάω να το ανάψω λέει Ntldr is missing, press ctrl+alt+del to restart μετά που έβαλα τον σκληρό από το προηγούμενο pc με win xp αν όμως ξεκινήσω το pc με το dvd των win 7 μέσα λέει press any bottom....(δεν πατάω τίποτα) ξεκινάει κανονικά!! εκανα και repair αλλα δεν βρικε τιποτα (με το dvd τω windows 7) help ? http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm (ειχα βγαλει τον σκληρο με τα windows 7 για να βαλω τον αλλο) μπιραζει? τον εχω γ@μη$3! παω να μπειραξω λιγο το bios μπας και φταιει το boot order με λίγη βοήθεια από to google το έφτιαξα έχει μπει primary ο σκληρός με τα games όταν αφαίρεσα αυτόν με τα win 7 thanks god τώρα πάω να δοκιμάσω πάλι την κάρτα μετά την αλαλαγή των καλωδίων για ρευμα 40 λεπτά και δεν κώλυσε...
pcos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου λες και γραφεις στο "αγαπημενο σου ημερολογιο" και μάλλον φαινεται ότι ειμαι ο μονος που σου απανταει πια, εκτος και οι αλλοι βλεπουν Αντ1
hackerW32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 σαν να μου λες ότι με έχουνε χεσμένο...
pcos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 σαν να μου λες ότι με έχουνε χεσμένο... οχι, να μη κλαις..τωρα τελειωσε ο το next model και θα γυρισουν
hackerW32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 lol ναι ώμος φοράνε ρούχα ... ,δεν λέει! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:02 ---------- 9η σελίδα (εγώ θέλω ένα με μπιφτέκι απ' όλα )
outlaw star Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 αν δεις ότι γενικά παν καλά τα πράγματα μετά δοκίμασε να τρέξεις κανά atitool και furmark με τον ανεμιστήρα στο 100% για κανά μισάωρο το καθένα και δες για artifacts
hackerW32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 atitool και furmark έχω . ποίον ανεμιστήρα? και πως θα τον στο βάλω 100%? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:02 ---------- του cpu ή της κάρτας? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- MSI AfterBurner? ααααααααααααααααα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:32 ---------- το έβαλα 100% με το MSI AfterBurner και έκανε σαν πλυντήριο (όταν λέει fan speed ενoει του gpu? του cpu πως το αλλάζω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:35 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ---------- ο σκληρός μου γράφει με 130mb/s ?? και διαβάζει 180mb/s ?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:50 ---------- ΣΚΑΤΑ!!!!! ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ μέσα σε 30 λεπτά κολισε...
hackerW32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 OXI!!!!! βρήκα και κάτι άλλο όταν πάω να μετατρέψω ένα μεγάλο video (ταινία) μετά από αρκετή ώρα μου κάνει τα ίδια , "παγώνει" δηλαδή ηταν40~ λεπτά και ήθελα άλλα 5 να τελειώσει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:32 ---------- (με το Nero)
agelosLX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ρε phanispal δεν μπορώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι θα γίνει με το να του λες του παιδιού να σταματήσει τα ορθογραφικά....λες να μάθει τώρα ορθογραφία επειδή του το είπες εσύ ή να ανοίγει λεξικό την ώρα που ποστάρει??? Έλεος με τις γραφικότητες σου!
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αυτό σε πείραξε εσένα.. δε βλέπεις τι γίνεται σ' αυτό το thread τις τελευταίες μέρες. Επίσης: Έλεος με τις γραφικότητες σου! Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.