hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το είχε 1 χρόνο αυτός που μου το έδωσε (έχω και την απόδειξη) και 4 μήνες εγώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- τορα κανω scan το σκληρο με το hdtune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως σου είπα εμπειρία με τροφοδοτικό Κάνε τη δοκιμή δεν χάνεις κάτι....και να δεις που στο τέλος αυτό θα είναι που φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 no money no honey έδωσα 350 για το pc και άλλα 150 για την κάρτα τα Χριστούγεννα που έχω και γενέθλια(2 σε 1 !!) θα αγοράσω κάνα τροφοδοτικό. εσείς πάντως πιο μου προτείνετε? (700w και πάνω) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:08 ---------- οχι πανω απο 150 ευρο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:14 ---------- ρε σι έτσι και δεν φταίει το τροφοδοτικό θα σε (γαμήσω) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:18 ---------- να το δικό μου http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-500W-GPS-500AB-A.htm ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ---------- no errors στο σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ρε εγώ σου είπα να κάνεις τεστάρισμα πρώτα για να είσαι σίγουρος....μην καταλίξω και γ@μημ$νος χριστουγεννιάτικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 δεν νομίζω να το πήρες στα σοβαρά(πλάκα έκανα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:34 ---------- πριν από 5 λεπτά μου πάγωσε ενώ έκανα μετατροπή bluray σε dvd και βλέποντας ένα trailer to Call of Duty 4 Modern Warfare 2 στο hd στο you-tube ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:41 ---------- λες να μεταφέρω το τροφοδοτικό του προηγούμενου pc στο καινιουριο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:54 ---------- εχω ενα παλι τροφοδοτικο 8 χρονια απο ενα pc , κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ τους admins για την αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 πια ενωση μηνηματων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ελπιζω με το HDTUNE να μην εκανες quick scan. δες και τη Μ/Β προσεκτικα μηπως εχει φουσκώσει κανας πυκνωτης. να δεις που θα 'ναι τροφοδοτικο τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 οχι δεν εκανα quick scan . m/b = motherboard? τι ειναι ο πυκνωτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 οχι δεν εκανα quick scan .m/b = motherboard? τι ειναι ο πυκνωτης? ναι motherboard. δες σε αυτο το topic κατω-κατω τις φωτος πως ειναι οι πυκνωτες http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=23959 καποιοι σκουριασμενοι και "φουσκωμενοι" δηλαδη δεν ειναι επιπεδοι απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ τους admins για την αυτόματη ένωση μηνυμάτων Εγώ λέω θα ξεπεράσει τις 20σελίδες (200 post) το thread. Bet now. Πάνω ή κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 μπα όλοι μια χαρά είναι (οι περισσότεροι δεν είναι γύρο από τον CPU ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λέω θα ξεπεράσει τις 20σελίδες (200 post) το thread. Bet now. Πάνω ή κάτω; Ε δεν έχει νοήμα πάνω.. Κάτω λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λέω θα ξεπεράσει τις 20σελίδες (200 post) το thread. Bet now. Πάνω ή κάτω; πανω!! μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έχω και τον διαιτητή δικό μου. U R FucKeD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.