hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 μπα οχι σχεδων παντου ιδια ειναι τα γραφικα...
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, αν είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία (και τα 2 6πινα) και ότι έχεις περάσει σωστά οδηγούς, τρέξε ένα memtest αφού λες ότι πρόσθεσες μνήμη (μήπως παίζει κάτι εκεί).
agelosLX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Για τροφοδοτικό πάει μάλλον...τουλάχιστον πες στον γείτονα σου να σου πασάρει το τροφοδοτικό του (πιστεύω πως 8α έχει κάποιο δυνατότερο από το δικό σου) και κάνε δοκιμή να δεις αν σου κάνει μαλακίες τέτοιου είδους! Η στην τελική βγάλε το επιπλέον stick ram που πρόσθεσες και δες τι γίνεται! Προσωπική εμπειρία: με μούφα τροφοδοτικό που είχα πριν μου πάγωνε το PC όταν έκαιγα .iso...από όταν άλλαξα, ούτε κουβέντα για παγώματα και τέτοια...εχω κάψει καμία 20αριά .iso από τότε..
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 το κουτι το εχω ανοιχτο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:55 ---------- μονο αυτο εχει και ενα laptop
pcos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, αν είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία (και τα 2 6πινα) και ότι έχεις περάσει σωστά οδηγούς, τρέξε ένα memtest αφού λες ότι πρόσθεσες μνήμη (μήπως παίζει κάτι εκεί). μπράβο. ασυμβατότητα μνήμης. αφού πρόσθεσε ένα DIMM μάλλον αλλου κατασκευαστή στο ήδη υπάρχον... λες? για τρέξε memtest όπως είπε ο phanispal αλλα μπορείς κιόλας να βγάλεις το DIMM που πρόσθεσες και να παίξεις με τα 2GB να δεις τι θα κάνει
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 δεν έχω κάνει overclocκ και το κουτί έχει και 3 ανεμιστήρες μέσα αλλά η κάρτα χωρίζει το pc στα δυο (πως μπορώ να σας στείλω εικόνα από το pc μου?) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ---------- ναι είναι τελείως διαφορετική ram
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 (πως μπορω να σας στειλο ικονα απο το pc μου?) Τραβάς μερικές φωτό με το κινητό ή την ψηφιακή, τις περνάς στο δίσκο, πας στο http://www.imageshack.us, πατάς upload, παίρνεις τα link που σου δίνει, έρχεσαι και τα βάζεις εδώ μέσα: [/img]
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:06 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:07 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:12 ---------- η ψυχτρα και τα ανεμιστιρακια κουνιουντε αλλα η καμερα μου τα εβγαλε ετσι...
konandrio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Οι φωτο δεν δειχνουν κατι, βγαλε την καινουργια μνημη, τσεκαρε θερμοκρασιες με καποιο προγραμμα, μαζεψε λιγο τα καλωδια σου να κυκλοφορει ο αερας, κανε ενα parrtition xp και δοκιμασε....... αλλαξε τροφοδοτικο.
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 partition για xp δεν γίνεται γιατί έχω win 7 μαλων είναι η ram πιστεύω την βγάζω και σας ενημερώνω
hackerW32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εβγαλα την μια ram αλλα τιποτα σε 20 λεπτα "παγωσε"
pcos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 κανε memtest στις μνημες, μπορει να μην φταιει αυτη που εβγαλες. βρες και το HDtune και κανε έλεγχο στους σκληρους δισκους, ισως εχει χτυπήσει κανα λειτουργικο
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Tρέξε furmark και τσέκαρε θερμοκρασίες της κάρτας. Τρέξε memtest bootable. Βάλε τους τελευταίους drivers σε gpu & chipset. (btw, χωρίς τις extra τροφοδοσίες δε boot-άρουν συνήθως οι nv, ενώ φροντίζουν να στο θυμίσουν με ένα εξαιρετικά εκνευριστικό beeper).
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 memtest εκανα και ειναι μια χαρα , τελευτεους driver εχω βαλει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ---------- ετρεξα furmark και να τα αποτελεσματα 1280*1024 msaa 16x fps min : 11 avg :17 max: 19 time 500sec 55 C min - 86 C max μετα τα 300 sec δεν ανεβενε αλλο η θερμοκρασια ειχε κολισει στους 85 C ειναι ok ή θα κανει εκριξη? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ---------- οταν εβαλα 4 msaa τα fps ηταν 40
outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 nope μην ανησυχείς δε πρόκειται να ανατιναχθεί normal είναι οι θερμοκρασίες για vga...το τροφοδοτικό μήπως είναι δουλεμένο πολύ καιρό και έχει χάσει σε απόδοση?διότι έτσι όπως μου φαίνεται είναι πολύ πιθανό για εμένα να κάνει αυτό τη ζημιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.