LL_NEO Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Και γω (ίσως) να ήθελα το 8RDA2+ αλλά οι μαλάκες οι υπέυθυνοι έχω ρωτήσει σε όλα τα sales departments και σε όλα τα fora και κανείς δε μου λέει πότε θα βγει στην αγορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 http://www.amdforums.com/showthread.php?s=&threadid=177126 Οδηγίες για να μη γίνει καμιά στραβή σε BIOS flash.
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 den ksero giati alla ego eimai in love me to Chaintech Zenith Series CT-7NJS asxeto ta nforce2 exoune graphics on board? an nai me ti sigkrinete?
@_zerocool Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Toufa δες στο www.anandtech.com έχει μια αναλυτική παρουσίαση για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά υπάρχουν δυο εκδόσεις του chipset ένα με ενσωματωμένο και ένα χωρίς.
LL_NEO Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 H έκδοση του nforce με ενσωματωμένο gpu δεν έχει βγει ακόμα και θα είναι στα επίπεδα μιας mx440
LL_NEO Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Έχτες βγήκε beta bios που εκτοξεύει το fsb στους 250 ολόκληρους μεγάκυκλους(το λέω και γεμίζει το στόμα μου) και μάλιστα με βήματα του ενός MHz. ʼντε ρε ταχυδρομεία φέρτε το. ΤΟ ΘΕΛΩ Γ@ΜΩΤΟΟΟΟΟ
ASSOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Έχτες βγήκε beta bios που εκτοξεύει το fsb στους 250 ολόκληρους μεγάκυκλους(το λέω και γεμίζει το στόμα μου) και μάλιστα με βήματα του ενός MHz. ʼντε ρε ταχυδρομεία φέρτε το. ΤΟ ΘΕΛΩ Γ@ΜΩΤΟΟΟΟΟ <hr /></blockquote> Gia to EPOX milas???? :shocked:
LL_NEO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote ASSOS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Έχτες βγήκε beta bios που εκτοξεύει το fsb στους 250 ολόκληρους μεγάκυκλους(το λέω και γεμίζει το στόμα μου) και μάλιστα με βήματα του ενός MHz. ʼντε ρε ταχυδρομεία φέρτε το. ΤΟ ΘΕΛΩ Γ@ΜΩΤΟΟΟΟΟ <hr /></blockquote> Gia to EPOX milas???? :shocked: <hr /></blockquote> Μάγος είσαι; Μ'αρέσει που πολύ μόλις είχε βγει το συγκεκριμένο board είχε fsb μέχρι τα 200 και πολλοί είχαν βγει(δε μιλάω για εδώ) και έλεγαν οτι δε μπορεί να πάει παραπάνω. Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Πόσο ανεβαίνει η Chaintech; Πόσο; :grin:
@_zerocool Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Λογικά θα ανεβαίνει και αυτήν... με τόσα reviews που την αποθέασαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.