Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία ιστοσελίδων σε linux

BGrifindor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να δημιουργήσω μια ιστοσέλίδα σε linux και θα ήθελα την βοηθεια σας...

Δεν ειμαι πολυ καλός γνώστης των linux θα χρεισιμοποιήσω ubuntu για την κατασκεύη και θα ήθελα να μου προτείνετε καποια προγράμματα για την δημιουργια του ιστιοχώρου μου. Μου εχουν πει οτι ειναι πιο δύσκολη η δημιουργια σε linux παρα σε windows αλλα ειναι πιο ασφαλει απο οτι ξερω...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ένα (κατα την γνώμη μου) αρκετά καλό (και free) πρόγραμμα για δημιουργία σελίδων είναι το Aptana. Παίζει τόσο σε "παράθυρα" όσο και σε linux. Αυτό όσον αφορά τον κώδικα του site.

Όσον αφορά τα γραφικά του, νομίζω το GIMP είναι μονόδρομος για το linux. Εκτός άμα έχεις κάποιο photoshop που να παίζει με wine* (το photoshop 7 παίζει - είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει).

*wine : Πρόγραμμα για να τρέχεις εκτελέσιμα αρχεία των "παραθύρων" στο linux.

Δημοσ.

Μαλίστα ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας σίγουρα ειμαι πολυ μπερδεμενος δεν ξερω τι να κανω. Το δοκιμασα αυτο με το linux μπορω να πω οτι δνε είχα κανενα πρόβλημα ξερετε που μπορω να βρω καποιο βιβλίο καποια ιστιοχώρο που μπορω να μαθω τις εντολες για την δημιουργία ιστοσελίδων σε linux.

Ευχαριστω εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Φιλε μου εχεις μπερδευτει εντελως. Μην σκεφτεσαι καν linux η windows...

Δεν υπαρχουν σε κανενα λειτουργικο "εντολες" για δημιουργια site...

Βρες ενα βιβλιο για HTML για αρχη και θα σε βοηθησει να ξεκαθαρισεις τι παιζει...

Δημοσ.

Όπως προείπαν τα παιδιά δεν εξαρτάται από το os αυτό που θες να κάνεις..πάντως άν είσαι λάτρης της "Ευκολίας" θα σου πρότινα τα windows μόνο και μόνο για το dreamweaver+photoshop , προσωπικά τα προτιμώ για αυτήν την δουλεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...