BGrifindor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Θα ήθελα να δημιουργήσω μια ιστοσέλίδα σε linux και θα ήθελα την βοηθεια σας... Δεν ειμαι πολυ καλός γνώστης των linux θα χρεισιμοποιήσω ubuntu για την κατασκεύη και θα ήθελα να μου προτείνετε καποια προγράμματα για την δημιουργια του ιστιοχώρου μου. Μου εχουν πει οτι ειναι πιο δύσκολη η δημιουργια σε linux παρα σε windows αλλα ειναι πιο ασφαλει απο οτι ξερω... Ευχαριστω εκ των προτερων
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ασφαλή είναι σε θέμα Hosting. Δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό στο οποίο κατασκευάζεις την ιστοσελίδα.
fabio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 μηπως να ξεκινουσες απο τα βασικα; λιγο μπερδεμενο σε βλεπω....
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ένα (κατα την γνώμη μου) αρκετά καλό (και free) πρόγραμμα για δημιουργία σελίδων είναι το Aptana. Παίζει τόσο σε "παράθυρα" όσο και σε linux. Αυτό όσον αφορά τον κώδικα του site. Όσον αφορά τα γραφικά του, νομίζω το GIMP είναι μονόδρομος για το linux. Εκτός άμα έχεις κάποιο photoshop που να παίζει με wine* (το photoshop 7 παίζει - είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει). __________ *wine : Πρόγραμμα για να τρέχεις εκτελέσιμα αρχεία των "παραθύρων" στο linux.
BGrifindor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μαλίστα ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας σίγουρα ειμαι πολυ μπερδεμενος δεν ξερω τι να κανω. Το δοκιμασα αυτο με το linux μπορω να πω οτι δνε είχα κανενα πρόβλημα ξερετε που μπορω να βρω καποιο βιβλίο καποια ιστιοχώρο που μπορω να μαθω τις εντολες για την δημιουργία ιστοσελίδων σε linux. Ευχαριστω εκ των προτέρων...
johnny21a Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου εχεις μπερδευτει εντελως. Μην σκεφτεσαι καν linux η windows... Δεν υπαρχουν σε κανενα λειτουργικο "εντολες" για δημιουργια site... Βρες ενα βιβλιο για HTML για αρχη και θα σε βοηθησει να ξεκαθαρισεις τι παιζει...
BGrifindor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 μπορεις να μου προτείνεις καποιο η αν υπάρχη στο ιντερνετ ????
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ξεκίνα από το HTML tutorial του w3schools.com...
freeworld Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Επίσης μπορείς να ρίξεις και μια ματιά και στην παρακάτω σελίδα όπου έχει μαθήματα για html στα ελληνικά http://www.it.uom.gr/project/html2/main.html
sarakinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Όπως προείπαν τα παιδιά δεν εξαρτάται από το os αυτό που θες να κάνεις..πάντως άν είσαι λάτρης της "Ευκολίας" θα σου πρότινα τα windows μόνο και μόνο για το dreamweaver+photoshop , προσωπικά τα προτιμώ για αυτήν την δουλεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.