Προς το περιεχόμενο

cpu 100% usage

jim1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia major problima: xtes ksafnika,meta apo 3 meres kalis litourgias tou neou mou pc,ksafnika molis bgika apo to internet katalaba oti kati epeze giati anabe to ledaki tou sklirou.Ebala fifa2003 kai eblepa oti ekobe an kai eixa gforce 4 ti 4200.Telika anakalipsa oti to task manager den anigei,i mallon anigei kai kleinei amesws,arketa wste na dw oti exw cpu usage 100% akoma kai an den trexw kanena programma.Gia internet kai ta perisotera programata den exw problima alla gia pexnidia,dvd,kai epeksergasia video kobei,pou einai spastiko giati edwsa 1200 euro gia neo pc.Help me,apo mia parea 6 ilektrologwn mixanikwn kaneis den mporei na brei ti lysi kai thelw na eksantlisw oles tis pithanotites prin kanw format

Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις κολλήσει κάποιον ιό. Τρέξε κάποιο ενημερωμένο antivirus και μάλλον το πρόβλημα θα λυθεί. Επίσης καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα firewall γιατί μόνο έτσι θα ησυχάσεις.

Δημοσ.

Προφανώς θα θέλει "σκότωμα" ή ο Windows Explorer ή ο Internet Explorer γιατι στατιστικα όποτε έχω full load, σχεδόν πάντα αυτοι οι 2 είναι οι υπαίτιοι...

Όσο για το γεγονός οτι δεν ανοίγει ο taskmanager, δεν είναι και κάτι τρομερό μιας και όταν έχεις φάει όλους τους πόρους σού τότε ένα από τα πρώτα προγράμματα που δεν αποκρίνεται είναι ο taskmanager. Αυτά. Κeep trying... ;)

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι ίσως φταίει το Norton internet security 2003 αν το έχεις εγκατεστημένο. Μου το έκανε κι εμένα μέχρι που το ξεφορτώθηκα και ησύχασα...

Δημοσ.

Μου είχε τύχει κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Είχα τον υπολογιστή ανοιχτό όλο το βράδυ και κατέβαζε διάφορα και το πρωί μόλις έκανα disconnect η CPU ήταν στο 100%. Ηταν κάποιος ιός (μάλλον trojan) που πέρασε από το Norton Antivirus. Από τότε που έβαλα το Zone Alarm ησύχασα. Σύμφωνα με τα στατιστικά του μέσα σε 2 μήνες έχει μπλοκάρει 7000 επικίνδυνες απόπειρες "εισβολής".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...