jim1979 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 pedia major problima: xtes ksafnika,meta apo 3 meres kalis litourgias tou neou mou pc,ksafnika molis bgika apo to internet katalaba oti kati epeze giati anabe to ledaki tou sklirou.Ebala fifa2003 kai eblepa oti ekobe an kai eixa gforce 4 ti 4200.Telika anakalipsa oti to task manager den anigei,i mallon anigei kai kleinei amesws,arketa wste na dw oti exw cpu usage 100% akoma kai an den trexw kanena programma.Gia internet kai ta perisotera programata den exw problima alla gia pexnidia,dvd,kai epeksergasia video kobei,pou einai spastiko giati edwsa 1200 euro gia neo pc.Help me,apo mia parea 6 ilektrologwn mixanikwn kaneis den mporei na brei ti lysi kai thelw na eksantlisw oles tis pithanotites prin kanw format
dim_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις κολλήσει κάποιον ιό. Τρέξε κάποιο ενημερωμένο antivirus και μάλλον το πρόβλημα θα λυθεί. Επίσης καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα firewall γιατί μόνο έτσι θα ησυχάσεις.
deathlok Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 kane ena reapair ton xp gia arxi kai blepoumai.
jabarlee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δεν μπορείς να ανοίξεις τον task manager και να δεις ποιο process σου τρώει τη cpu?
astrolabos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Προφανώς θα θέλει "σκότωμα" ή ο Windows Explorer ή ο Internet Explorer γιατι στατιστικα όποτε έχω full load, σχεδόν πάντα αυτοι οι 2 είναι οι υπαίτιοι... Όσο για το γεγονός οτι δεν ανοίγει ο taskmanager, δεν είναι και κάτι τρομερό μιας και όταν έχεις φάει όλους τους πόρους σού τότε ένα από τα πρώτα προγράμματα που δεν αποκρίνεται είναι ο taskmanager. Αυτά. Κeep trying...
doc1000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ θα έλεγα ότι ίσως φταίει το Norton internet security 2003 αν το έχεις εγκατεστημένο. Μου το έκανε κι εμένα μέχρι που το ξεφορτώθηκα και ησύχασα...
ex_tep Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 katevase kai ena spyware remover ..Isos boithisei.Alla to pio pithano einai o ios.
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μου είχε τύχει κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Είχα τον υπολογιστή ανοιχτό όλο το βράδυ και κατέβαζε διάφορα και το πρωί μόλις έκανα disconnect η CPU ήταν στο 100%. Ηταν κάποιος ιός (μάλλον trojan) που πέρασε από το Norton Antivirus. Από τότε που έβαλα το Zone Alarm ησύχασα. Σύμφωνα με τα στατιστικά του μέσα σε 2 μήνες έχει μπλοκάρει 7000 επικίνδυνες απόπειρες "εισβολής".
Mavros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 kane run kai grapse msconfig ekei tha vreis poia programs trexoun sto backround kai mporeis na kaneis disable se osa de xreiazese
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.