G-kolt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Έχω στην διάθεση μου ένα psp 3000 το οποίο το έχω χακάρει και με το αρχείο chiken και στο system software μου βγάζει κανονικά το 5.03 Gen - A (full). Τ θέμα όμως τώρα είναι οτι προσπάθησα να παίξω το καινούργιο το Fifa (10) και μου έβγαζε error και ένας φίλος μου είπε οτι πρέπει να κάνω update ... Κατέβασα το update αλλά τελικά δεν το έκανα διοτι προσωπικά νομίζω ότι αμα έβαζα το 6.10 firmware μετά δεν θα μπορώ να χακάρω ξανά το psp. Τελικά τι να κάνω ??? μπορώ να βάλω το 6.10 firware χωρίς πρόβλημα ???
basilis5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 προσπαθησες να το παιξεις απο umd η απο αρχειο απο καρτα μνημης;
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τι cfw εχεις? Νομιζω οτι το fifa 10 παιζει σε 5.50 gen-b. Edit: Τωρα προσεξα οτι εχεις psp 3000. Δεν ξερω μπορει να παιζει με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.