magoufisa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 γεια σας παιδια!ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο ιαπωνικο σουπερμαρκετ στα νοτια προαστεια?ευχαριστω
akpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ποιά η διαφορά του ιαπωνικού με του ελληνικού δηλαδή; Έχουν προσφορά κατάνα με κάθε τρίκιλο σούσι; Απ'οσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Αθήνα, πόσω μάλλον στα νότια προάστεια, τουλάχιστον μέχρι πριν κανένα χρόνο που το είχε φέρει η κουβέντα. Στην Ευρώπη μόνο στην Αγγλία και στην Γερμανία νομίζω πως υπάρχουν, μάλλον είναι αμερικάνικη μόδα μιας και το 99% των ασιατικών σουπερμάρκετ βρίσκονται εκεί.
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εκεί ανάμεσα Ψυρρή και Ομόνοια είναι τίγκα στην Άπω Ανατολή. Νομίζω στην πλειοψηφία τους είναι Κινέζοι βέβαια, αλλά μια βόλτα με αρσενική παρέα με τον ήλιο να λάμπει θα 'χε πλάκα, να εξασκήσετε και τα αγγλικά σας.
magoufisa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 υπαρχει ιαπωνικο στο συνταγμα.απλα ρωτησα αν υπαρχει αλλου!ευχαριστω παντως
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ποιά η διαφορά του ιαπωνικού με του ελληνικού δηλαδή; Έχουν προσφορά κατάνα με κάθε τρίκιλο σούσι; Απ'οσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Αθήνα, πόσω μάλλον στα νότια προάστεια, τουλάχιστον μέχρι πριν κανένα χρόνο που το είχε φέρει η κουβέντα. Στην Ευρώπη μόνο στην Αγγλία και στην Γερμανία νομίζω πως υπάρχουν, μάλλον είναι αμερικάνικη μόδα μιας και το 99% των ασιατικών σουπερμάρκετ βρίσκονται εκεί. τετοιο που να βρεις αλλου. και ενα σωρο ακομα προιοντα
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κιούπι. Μάλιστα Εδώ θα μου πεις χρησιμοποιώ προϊόν που ο διανομέας λέγεται Καβλί.
akpe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τελείως τυχαία σήμερα έπεσα σε ασιατικό κατάστημα στα νότια, συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, Αγίου Κωνσταντίνου 3-4 και Λαζαράκη. Better late than never.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.