sam4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μηπως πρεπει να κανω overclock στον επεξεργαστη για να πιασω τα 1600?
konstantinos77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Το Qpi volt ποσο το εχεις ? Θελει και αυτο τσιμπημα για να τρεξεις 1600 .Τουλαχιστον σε οτι αφορα την δικη μου μητρικη P6T deluxe. Aλλα σιγουρα και σε σενα θα χρειαζεται .Μονο με dram voltage δεν ανεβαζεις μνημες.
ctony Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου βρήκες κάποια λύση γιατί έχω και γω την ίδια motherboard και επεξεργαστη και έχω το ίδιο πρόβλημα με τις μνήμες. Είμαι και λίγο άσχετος με overclocking.
sam4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Οχι φιλε μου. Δεν το εψαξα παραπάνω. Απ'οτι κατάλαβα για να παιξουν οι μνημες στα 1600 πρεπει να κανουμε overclock και στην CPU αλλα αποφάσισα να περιμένω λιγο και να μη χαθω στις δοκιμες του overclocking μιας και δεν εχω ουτε εγω εμπειρια σε αυτο. Βλεπω σε asrock και corsair μηπως προτεινουν κατι και περιμενω. Και απολαμβανω τον υπολογιστη οπως εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.