Προς το περιεχόμενο

Corsair XMS DDR3-1600 oc

sam4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αυτες τις μνημες Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX4GXM2A1600C9) με mobo Asrock p55 extreme kai i 5 cpu. Πως τις βαζω να λειτουργουν στα 1600? Εβαλα στο BIOS το 1600 αλλα δεν πειραξα το voltage εφαγα blue screen. Να παω το voltage στο 1,8? Αυτο το XMS profile Που ειναι στο auto να το πειραξω? Ειμαι λίγο αρχαριος στα θέματα overclocking και δε θελω να κανω καμια πατατα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.650 ακριβως δεν υπηρχε το εβαλα στο 1.657. Το tRC 88 τι είναι; Που το βάζω; Ειναι το ιδιο με το tRFC?? Εβαλα το 88 στο tRFC και δεν εμπαινε ουτε στο BIOS. Και αλλη μια ερωτηση εχω στο CPU-Z βγαζει max bandwidth pc3-10700H(667) ενω οι μνημες διαφημιζονται ως 1600.Γιατι; Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου φιλε Phanispal

Το memtest το ετρεξα 4 φορες ταυτοχρονα λογω 4πυρηνου απο 1 gb ραμ καθε φορα και μεσα απο τα windows.Ετσι προτεινει.Τωρα το γυρισα στις αρχικες ρυθμισεις να κανω ενα τεστ και ετσι να δω.

Δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω.. εννοούσα ότι θα προτιμούσα να είχες κάνει "λάθος" και να ήταν αυτή η αιτία που πετούσαν λάθη. :Ρ Οπότε βάζοντάς τες στα προτεινόμενα, μπορεί να γινόταν κάτι. :-)

Τζιφος.Τρωει κολλημα το memtest.Ασε που καποιες φορες στα windows 7 και με ανοιχτο το firefox χρησιμοποιειται το 100% της μνημης ενω στο task manager δε φαινεται καποιο προγραμμα να τη χρησιμοποιει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...