karaLRS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κανεις τραγικα λαθη... τραγικά λάθη δεν ξέρω αν κάνω αλλα εσυ απαντάς ΤΡΑΓΙΚΑ και χωρίς ίχνος ευγένειας. Δηλαδη τα εβαλες διπλα διπλα και ειχαν διαφορα ε? Μη παω να φερω τωρα το 10ρι να το βαλω διπλα διπλα με το 11,6ρι να τα τραβηξω βιντεο... πήγαινε στο πλαίσιο στην πάτρα. εχει τον asus με την 11.6 και εχει και το asus 1005. και μάλιστα το ενα ειναι κατω απο το άλλο. στο ενα το δεξι κλικ ειναι στιγμιαιο ενω στο άλλο κάνει καποιο χρόνο να ανοίξει. δεν είναι στιγμαιο.φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι?δεν μπορώ να το ξέρω Ακριβως το ιδιο ειναι... Και σε ρευμα και στη μπαταρια στα 800Μhz παει ο επεξεργαστης idle, και στο 1,33 σε load... οταν βγάζεις το ρευμα το asus hybrid engine δεν πάει στο power save mode? σε αυτο το mode δεν γίνεται underclock το fsb? 4,5 ωρες σε full load, 5,5 ωρες heavy internet surfing με wireless on ειναι λιγα ε? αυτο λεω. δεν γίνεται να εχεις και ταχύτητα , αυτονομία και οθόνη.κάπου έπρεπε να κόψουν και αυτό είναι η ταχύτητα. Ποιος δουλευει σε 1280x768? Σε 1024x600 ειναι...40% λιγοτερη επιφανεια εργασιας σε σχεση με το 1366x768 των 11,6. 1024x768 εννοουσα 1024χ768 δουλεύω και στο eeepc 900 Που εχω στις 9 ιντσες.θέλετε και απο μένα εικόνα??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ναι ασφαλώς, δώσε screenshots με τα Display Settings στο tab της ανάλυσης... από την στιγμή που το site της Asus λέει τις αναλύσεις αυτές είναι οι σωστές... το πόση μνήμη έχει μια κάρτα γραφικών δεν ορίζει την ανάλυση, το monitor είναι που ορίζει την ανάλυση...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 πήγαινε στο πλαίσιο στην πάτρα. εχει τον asus με την 11.6 και εχει και το asus 1005. και μάλιστα το ενα ειναι κατω απο το άλλο. στο ενα το δεξι κλικ ειναι στιγμιαιο ενω στο άλλο κάνει καποιο χρόνο να ανοίξει. δεν είναι στιγμαιο.φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι?δεν μπορώ να το ξέρω. Προφανως φταιει το κομματι. Σε MSI WIND U100 (N270/2GB ram/120HDD/GMA950) παει ακριβως το ιδιο με το Acer 751H (Z520/2GB ram/ 160HDD/GMA500). Τουλαχιστον στα δεξια κλικ Πατρα κομματακι δυσκολο να πάω οταν βγάζεις το ρευμα το asus hybrid engine δεν πάει στο power save mode? σε αυτο το mode δεν γίνεται underclock το fsb? Ποιος μιλησε για Asus? Οχι, στο 11,6ρι ACER, καθως και στο 10ρι MSI μου υποχρονιζεται η cpu βαση: 1) voltage, 2) multiplier αυτο λεω. δεν γίνεται να εχεις και ταχύτητα , αυτονομία και οθόνη.κάπου έπρεπε να κόψουν και αυτό είναι η ταχύτητα. Ακριβως, η CPU καιει 20% λιγοτερη ενεργεια, ωντας παραλληλα 20% πιο αργη. Το chipset ομως ειναι που κανει τη διαφορά. 1024x768 εννοουσα 1024χ768 δουλεύω και στο eeepc 900 Που εχω στις 9 ιντσες.θέλετε και απο μένα εικόνα?? Ναι θελουμε. Νταξει εμας να μας βγαλετε τρελους, αλλα και τα ιδια τα λεγομενα της ASUS για το προϊον της στο επισημο site?
karaLRS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Προφανως φταιει το κομματι.Σε MSI WIND U100 (N270/2GB ram/120HDD/GMA950) παει ακριβως το ιδιο με το Acer 751H (Z520/2GB ram/ 160HDD/GMA500). Τουλαχιστον στα δεξια κλικ Πατρα κομματακι δυσκολο να πάω απο ποτε το acer εχει 2gb? τελως παντων μπορεί το δικο σου κομματι να φταίει.εγω αυτα τα 2 που δοκίμασα διπλα διπλα ειδα οτι ο ζ520 ανοιγε πιο αργα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.μα τα παντα ομως. Ποιος μιλησε για Asus? Οχι, στο 11,6ρι ACER, καθως και στο 10ρι MSI μου υποχρονιζεται η cpu βαση: 1) voltage, 2) multiplier δηλαδη οταν υποχρονίζεται κάτι δεν πάει πιο αργά?ιδια ταχυτητα εχει στο power save mode και στο Normal mode? σε λίγο θα βγάλετε τον 520 πιο γρήγορο απο τon 270
astraleme Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αργησα λίγο να απάντησω ... 1024x600 1024x768 GPU
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 απο ποτε το acer εχει 2gb?τελως παντων μπορεί το δικο σου κομματι να φταίει.εγω αυτα τα 2 που δοκίμασα διπλα διπλα ειδα οτι ο ζ520 ανοιγε πιο αργα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.μα τα παντα ομως. Οχι, αλλα και στα 2 ειχα βαλει 2GB ram, οποτε εχουμε ισαξια συγκριση. δηλαδη οταν υποχρονίζεται κάτι δεν πάει πιο αργά?ιδια ταχυτητα εχει στο power save mode και στο Normal mode? Ειπα, ριχνει τον πολλαπλασιαστη, κι ετσι απο το 1,33Ghz πεφτει στα 800Mhz. Αλλα αυτο συμβαινει και οταν το εχεις στη μπριζα. Μονο αν επιλεξεις "ελαχιστη διαχειριση ενεργειας/μπταριας" τρεχει μονιμα στο 1,33Ghz. Οσο για την οθονη, με τις εικονες λυνεται η απορια: Τα εικονιδια (γενικα τα παντα) ειναι πεντακαθαρα παραμορφωμενα (επιμηκυμενα προς τον οριζοντιο αξονα). Ετσι εξηγειται οτι "χωραει" αυτη η αναλυση, με παραμορφωση. Και τελος σε ο,τι εχει να κανει τα ΜΒ της vga, απλα κανει μονιμα share τα 224ΜΒ, πραγμα κακο. Γιατι ετσι κι αλλιως χανετε καπου 100-200ΜΒ απο τη χρησιμοτατη ραμ σας. Πηγαιντε στο Ο Υπολογιστης μου -> δεξι κλικ -> ιδιοτητες για να δειτε τη διαθεσιμη ραμ.
astraleme Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Την παραμόρφωση ειλικρινά δλδ που την είδες? wide ανάλυση δεν είναι η 768?wide δεν ειναι και η οθόνη αν και 10αρα? Τα χωράει μια χαρά και με υπερβολικα καλή οπτική.... Τώρα για τη RAM...δεν είμαι ξεροκέφαλος άνθρωπος..πήγα στον υπολογιστή μου-->δεξί κλικ-->ιδιότητες για να δώ τη διαθέσιμη ram και έλεγε 0,98....δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τι σημαίνει αυτό αλλα 100-200 δε τρώει με την καμία και στην τελική το μηχάνημα πάει σφαίρα...
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καταρχήν θα παραδεχτώ ότι είχες δίκιο προφανώς για το τι ανάλυση μπορεί να σηκώσει το netbook σου. Οι οθόνες είναι είτε 4:3 (τετράγωνες, 1.333) είτε κάτι μεταξύ 16:9 & 16:10 (wide 1.6-1.777). Η ανάλυση 1024x768 είναι 4:3. Η 1024x600 είναι wide. Ο λόγος που η Asus αναφέρει τη δεύτερη ως την ανάλυση του netbook είναι ότι η συγκεκριμένη είναι η μέγιστη/βέλτιστη που σηκώνει. Στην 768 είναι εμφανώς παραμορφωμένη η εικόνα. Αλλά το πόσο σε ενοχλεί είναι δικό σου θέμα. Είναι κάτι αντίστοιχο με το ότι στις LCD (wide) τηλεοράσεις, οι άνθρωποι φαίνονται κοντόχοντροι στα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα (πλην ΣΚΑΪ). Όσο για τη μνήμη της GMA950, προφανώς και κλέβει απ τη RAM του συστήματος και είτε την κατώτερη ορίσεις (8-16MB δε θυμάμαι πόση είναι) είτε την ανώτερη, δεν θα καταλάβεις καμιά διαφορά στην απεικόνιση.
astraleme Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτό έχεις δίκιο φίλε μου όντως είναι πόσο τον ενοχλεί τον καθένα απλά προσωπικά την διαφορά την βρίσκω ελάχιστη και είναι υπερβολικά χρήσιμο σε δουλειές όπως word απο κεί και πέρα όμως σε 768 το σύστημα γίνεται και εμφανώς πιο αργό και όπως είπες για αυτόν τον λόγο δε το αναφέρει και η ίδια η asus. Δεν ήξερα πως μπορώ να ρυθμίσω πόση ραμ να τραβάει η GPU θα το ψάψω αργότερα να δω πως γίνεται. Ευχαριστώ και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.