Προς το περιεχόμενο

οθόνη 22άρα

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα..θέλω να πάρω μια οθόνη στις 22 ίντσες(παραπάνω δε μπορώ λόγω χώρου-στριμοκωλέ:mad:)..τα λεφτα που δίνω είναι μέχρι 200 ευρώ(yes i know thresh it's gonna be tn panel:lol:)..η ερώτησή μου είναι αν πρέπει να πάω απο 1680χ1080 σε 1920x1080..ρωτάω διότι θα προορίζεται για παιχνίδια και αναρωτιέμαι μήπως είναι πολύ υψηλή ανάλυση και δε κάνει για το σύστημά μου(δε θέλω με τίποτα να ρίξω την ανάλυση κάτω απο τη native μου φαίνονται εντελώς χοντροκομμένα)..το σύστημά μου: e6850@3,7 ram 4gb vga vapor-x 4890...αν έχετε να προτείνετε και κάποια σας ακούω αν και να πω την αλήθεια όσες έχω δει σε αυτό το φάσμα τιμών μου φαίνονται ίδιες όσον αφορά την εικόνα...(μπορεί να είναι και η ιδέα μου)..σας ευχαριστώ :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

oh come on, είναι κρίμα να μην πάρεις την Dell :P

για ψάξου μπας και βρεις κάποιον και την πάρεις χωρίς ΦΠΑ, θα έρθει αρκετά κοντά στα 200 euro

Δημοσ.
oh come on, είναι κρίμα να μην πάρεις την Dell :P

για ψάξου μπας και βρεις κάποιον και την πάρεις χωρίς ΦΠΑ, θα έρθει αρκετά κοντά στα 200 euro

πας να με ξεκάνεις μια και καλή...alright man θα κάνω υπομονή κανά μήνα μπας και τα μαζέψω τα φράγκα..απλά κάποια στιγμή μπορεί να σε ενοχλήσω να μου δώσεις το link απο το site διότι ούτε που το θυμάμαι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...