Προς το περιεχόμενο

Κοστος κατσκευης site

dancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καποια τιμουλα ετσι για να ξερω?να ξερω πανω κατω σε τιμες θα πεσουμε,ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
140-200 αν πέσεις σε ερασιτέχνη θα πας και χαμηλότερα ;)

Θα ειχες την καλοσύνη να μας πεις κάποιον που εσύ μπορεις να συστήσεις σαν "καλό". Αν δεν μπορείς να το πεις δημόσια στο φόρουμ τότε στείλε μου ενα ΠΜ, γιατί και εγώ θέλω κάποιον για 2 - 3 νέα website.

Δημοσ.

2500 ευρώ minimum. street fighter φαντάζομαι να αστειεύεσαι...εκτός και αν ζεις στην Αφρική και έχεις συνολικά έξοδα 100 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.
2500 ευρώ minimum. street fighter φαντάζομαι να αστειεύεσαι...εκτός και αν ζεις στην Αφρική και έχεις συνολικά έξοδα 100 ευρώ το μήνα.

Για μια στατικη ιστοσελίδα τοσο απλή οσο αυτή?

Δεν το νομίζω.

Σίγουρα η τιμές διαφέρουν πάρα πολύ και γενικά η κοστολόγηση κλπ.

:-)

Δημοσ.
Συγνώμη δεν πρόσεξα το χωρίς ηλεκτρονικό κατάστημα. Δηλαδή ο κατάλογος θα υπάρχει? (άρα και admin interface)

admin interface λογικα καλο ειναι να υπάρχει τώρα αν θέλει και ηλεκτρονικό κατάστημα οπως λες και εσυ 2500αρικα στο νερο σίγουρα B)

Δημοσ.
140-200 αν πέσεις σε ερασιτέχνη θα πας και χαμηλότερα ;)

Παιδιά, ακόμα και χωρίς το ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσα δεν φτάνουν ουτε για φιλοξενία και λειτουργικά έξοδα...

Δημοσ.

Ότι πληρώσεις παίρνεις.

Η τιμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κοστολόγισε μόνος σου τα εξής και υπολόγισε το κόστος:

1) web hosting

2) κόστος των εργαλείων. Για να φτιάξει κάποιος ένα site έχει κάποια έξοδα. Τουλάχιστον έναν υπολογιστή και σύνδεση στο ίντερνετ.

3) γραφιστικά

4) σχεδιασμός και υλοποίηση βάσης δεδομένων

5) υλοποίηση του interface για το web site που θα βλέπουν οι πελάτες

6) υλοποίηση των δυνατοτήτων διαχείρισης

7) Εισαγωγή φωτογραφιών και κειμένων των προϊόντων στο web site

8) ΦΠΑ. Αν είσαι επαγγελματίας σε συμφέρει να ζητήσεις απόδειξη για να μειώσεις το φορολογητέο εισόδημα της επιχείρησής σου, χώρια που το ΦΠΑ το παίρνεις πίσω (περνάει στα επαγγελματικά έξοδα).

Αυτά είναι για web site χωρίς eshop. Αν θες και κατάστημα, έχεις επιπλέον:

1) επέκταση της βάσης δεδομένων για να υποστηρίζει το κατάστημα

2) Δημιουργία σελίδων καταστήματος

3) Δημιουργία ειδικών λογαριασμών σε τράπεζες για πληρωμή με πιστωτικές και πιστοποίηση.

4) Αγορά extended validation SSL. Από μόνο του ξεκκινάει από 200€+ και ξεπερνάει τα 1000€, ανάλογα με το ποιός κάνει την πιστοποίηση.

5) Δοκιμές για ασφάλεια. Στοιχεία πιστωτικών θα κυκλοφορούν, δεν θες να το ρισκάρεις.

Εκτίμησε τις ώρες που μπορεί να χρειάζεται το καθένα απ'αυτά και θα δεις ότι όσοι προτείνουν τριψήφιες αμοιβές μάλλον δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να μίλησε κάνεις για hosting κλπ.

Πραγματικά στην Ελλάδα κοιτάνε οι περισσότεροι πως να τα φάνε..

Στο εξωτερικό δεν θα φάνε δηλαδή, μόνο εδώ τρωνε, αυτό θέλεις να πεις? Εσύ θα το έφτιαχνες με αυτά τα χρήματα? Anyway. Τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς τα λέει ο StavrosD.

Δημοσ.
Στο εξωτερικό δεν θα φάνε δηλαδή, μόνο εδώ τρωνε, αυτό θέλεις να πεις? Εσύ θα το έφτιαχνες με αυτά τα χρήματα?

Δες τιμές στο εξωτερικό και δες εδώ.

Με βάση το εισόδημα κάθε χώρας και σύγκρινε.

Από την άλλη στην Ελλάδα οι ιστοσελίδες απλά είναι για τα κλάματα βλέπεις κάτι html και σου βγαίνει το μάτι.

Τεσπα όχι άλλο off topic αν έχετε να προτείνετε τίποτα στο παλικάρι πέστε του.

Δημοσ.
Δες τιμές στο εξωτερικό και δες εδώ.

Με βάση το εισόδημα κάθε χώρας και σύγκρινε.

Από την άλλη στην Ελλάδα οι ιστοσελίδες απλά είναι για τα κλάματα βλέπεις κάτι html και σου βγαίνει το μάτι.

Τεσπα όχι άλλο off topic αν έχετε να προτείνετε τίποτα στο παλικάρι πέστε του.

Ναι φίλε, αλλά δεν απάντησες. Έτσι δεν γίνεται συζήτηση. Εσύ θα το έφτιαχνες? Πρόσεχες γιατί αν πεις όχι θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι και εσύ ένας από αυτούς που απλά θέλουν να φάνε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...