pipidakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα σε όλους. θέλω να στήσω ένα μικρό ασύρματο δίκτυο στο οποίο θέλω να βάλω και επιπλέον ένα σκλήρό δίσκο. η λύση η οποία σκέφτηκα είναι ένα ασύρματο ρούτερ πχ level one ή linksys και ενα network hub. η λύση αυτή στοιχίζει γύρω στα 160 ευρώ. Βρήκα όμως και μια ποιο οικονομική λύση. το ASUS WL-600G που έχει θύρα usb στα 60 ευρώ. απο δώ κι απο κει ρωτώντας βλέπω ότι αυτό έχει δυσκολίες με τη σύνδεση στο conn-x. έχετε καμιά ιδέα? εσείς τι έχετε κάνει προκειμένου να βάλετε ένα σκληρό δίσκο η έναν εκτυπωτή στο ασύρματο δίκτυο?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχουν σήμερα hub, switch υπάρχουν και τα περισσότερα router/modem έχουν ενσωματωμένο switch 4 θυρών. Oποτε είτε βρίσκεις ενα άλλο router με usb είτε παίρνεις εκτυπωτή με Ethernet θύρα και εξωτερικό κουτί σκληρού με ethernet θύρα επίσης.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 υπαρχει και το thomson και αλλα τοσα ρουτερ με usb πανω.αλλα απο την αλλη μπορεις να εχεις τον δισκο πανω στο pc και να κανεις share το pc.εγω παντως θα προτιμουσα δικτυακο printer h σκληρο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.