Προς το περιεχόμενο

Media MPIX-353 500GB USB electroworld

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

....

Να ευχηθώ καλορίζικο για όσους το πήραν και παρά κάποιες ιδιοτροπίες που φαίνεται να έχει πρέπει να δουλεύει οκ. Επειδή κατέβασα το manual στα Ελληνικά και το firmware που υποστηρίζει Ελληνικά θα ήθελα να τα δώσω σε όποιον τα χρειάζεται και τα ανέβασα εδώ:

http://rapidshare.com/files/292803844/Manuel_mpix_353_430.zip

http://rapidshare.com/files/292801891/MPIX353-Greek.zip

Για ποιο λογο το rapid; :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ποιο λογο το rapid; :X

Για όποιον ενδιαφέρεται, συγκεντρωμένα γιατί στο site της Storex είναι μπέρδεμα. Αλλού βρήκα το ένα και αλλού το άλλο. Τι σε πειράζει πού είναι σε rapidshare;

Edit: Οκ sorry, διαγράφω τα rapidshare links, δεν πρόσεξα ότι ο φίλος val007 είχε δώσει links από το site.

Ρε παιδιά το εβαλά και μου βγάζει κατί προβλήματα με τις ταινίες δεν εμφανίζει υπότιτλους κ.τ.λ. πήγα να βάλω το firmware αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει ,μηπώς μπορειτε να μου πείτε πως μπαινεί ?

Τελικά παιδιά βρήκα πως μπαίνει ,απλά το βάζεις σε ένα φλασακι και το διαβάζει κανονικά,λογικά επομένως πρέπει να μπήκε παρολαυτά επιμένει να μου βγάζει πρόβλημα με τους υπότιτλους (τα βγάζει σε αλαμπουρνέζικα) υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ωστέ να βλέπω κανονικά τους υπότιτλους ?

Κοίτα στις ρυθμίσεις του φυσικά. Ίσως σε κάποιο σημείο να έχει ρυθμίσεις για subtitle και πιθανώς και για codepage. Βάλτο ISO-8859-7 ή Windows-1253 (σιγά μην έχει το 2ο αλλά λέμε τώρα) ή απλά greek

Εγω παρειγγειλα ενα MP3 και δεν φτανει που εκαναν 15 μερες να το φερουν ηταν μεταχειρισμενο και ουτε καν ανοιγε.Το χειροτερο ειναι οτι δεν παιζει να τους βρεις στο τηλ..περιμενα 15 λεπτα ακριβως στην αναμονη και δεν το σηκωσε κανεις...εκανα αξιλογηση στο σκροθτζ ελπιζω να την βαλουν

Εγω παρειγγειλα ενα MP3 και δεν φτανει που εκαναν 15 μερες να το φερουν ηταν μεταχειρισμενο και ουτε καν ανοιγε.Το χειροτερο ειναι οτι δεν παιζει να τους βρεις στο τηλ..περιμενα 15 λεπτα ακριβως στην αναμονη και δεν το σηκωσε κανεις...εκανα αξιλογηση στο σκροθτζ ελπιζω να την βαλουν
"Δεν υπάρχουν αρκετές αξιολογήσεις",έτσι έλεγε στη σελίδα του skroutz.

Τώρα είτε δεν καταχωρήθηκε η αξιολόγησή σου εκεί,είτε δεν έκανες σωστή καταχώρηση.

Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να απευθυνθείς και εδώ μέσα στους διαχειριστές να ρωτήσεις γιατί.

Παρακαλώ κράτα μας ενήμερους.B)

Διαβασα οτι πρεπει να περασει καμια εβδομαδα για να αναρτηθει η αξιλογηση..το σκρουτζ δινει μια εβδομαδα χρονο στο καταστημα να απαντησει στην αξιλογηση και μετα την ανεβαζει καπως ετσι ειναι η διαδικασια.

Ρε παιδια μονο εγω πηρα αυτο το μηχανακι?Δυστυχως επιμενει να μην μου παιζει ελληνικους υποτιτλους, το εχεις κανεις σας ,σας παιζει κανονικα τους υποτιτλους?

• Moderators
Ρε παιδια μονο εγω πηρα αυτο το μηχανακι?Δυστυχως επιμενει να μην μου παιζει ελληνικους υποτιτλους, το εχεις κανεις σας ,σας παιζει κανονικα τους υποτιτλους?

Δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο sub-φορουμ για να παρεις απαντησεις. Εδω ειναι για προσφορες, αν καποιος το εχει δεν σημαινει οτι θα διαβασει ενα υπο-φορουμ με προσφορες. Ψαξε με το google, πιστευω οτι θα βρεις απαντησεις πιθανοτατα πολλες απο αυτες και στο insomnia.

Κράτησέ μας ενήμερους αν στα παραδώσουν... και πούλα μου το ένα!:P

Ακυρώθηκε η παραγγελία, αλλά δεν έστειλαν ούτε μέιλ... για τηλέφωνο ούτε λόγος

Απίστευτοι!!! όταν από το you σε παίρνουν δυο τρεις φορές για να σε ενημερώσουν ότι ήρθε, και μετά για να ρωτήσουν αν είσαι ευχαριστημένος...

(και από το Πλαίσιο παίρνουν αλλά μόνο στα λάθη και τις ακυρώσεις)

black list τους βάζω, είχα και πέρυσι ένα περιστατικό με τον Κοτσό... τέρμα! δεν ξανά-ασχολούμαι με αυτούς τους ερασιτέχνες.

παιδιά στο http://www.electroworld.gr/site/ λένε για γενέθλια. κάποτε βγάζανε κ το φυλλάδιο σε pdf ή έστω μέσω του λινκ προσφορές φυλλαδίων. τώρα τπτ. έχει τπτ καλό; σε οθόνη ειδικά

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από matrixxx, 24 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από matrixxx, 24 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Γεια σας. Μήπως έχει κάποιος το firmware για το mpix353; Η Storex το έχει αφαιρέσει από το διαθέσιμο υλικο για κατέβασμα και εγώ έκανα φορμάτ στο δίσκο χωρίς να μπορώ πλέον να τον επαναφέρω.

Δημοσ. · Κρυμμένο από matrixxx, 24 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από matrixxx, 24 Αυγούστου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος

5 χρονια μετα δεν βρισκεις firmware απο σοβαρη εταιρια περιμενεις να βρεις απο αυτη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...