Uberalles_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Έχω μία animated εικόνα και θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα (background, γραμματοσειρά). Εάν το πειράξω από το Photoshop τότε χάνεται η κίνηση που έχει η εικόνα και γίνεται στατική. Πως μπορώ να την επεξεργαστώ χωρίς να χάσει την κίνηση της?
million_voices Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 adobe image ready αν εχεις καποια παλια εκδοση του Photoshop
pOLoS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 γινεται και με το photoshop File -> Import -> Video Frames to Layers γραψε * στο File Name και πατα enter για να εμφανισει ολα τα αρχεια και επελεξε το αρχεο gif που θες να ανοιξεις
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 pOLoS το έκανα έτσι και ουσιαστικά μου έσπασε σε layers την κίνηση που κάνει το .gif ! Εάν όμως το κάνω save μου χαλάει την κίνηση που έχει (και είναι λογικό με τα επιπλέον layers που υπάρχουν) Πως πρέπει μετά να το σώσω?
miza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει μια επιλογή save as for web, κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή την στιγμή.
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ναι save as for web το σώζω και εγώ αλλά χάνεται η κίνηση που έχει η εικόνα !
pOLoS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 pOLoS το έκανα έτσι και ουσιαστικά μου έσπασε σε layers την κίνηση που κάνει το .gif ! Εάν όμως το κάνω save μου χαλάει την κίνηση που έχει (και είναι λογικό με τα επιπλέον layers που υπάρχουν) Πως πρέπει μετά να το σώσω? ανοιξε το παραθυρο για το animation window->animation και εκει βαζεις σε καθε frame το το layer που θες και το χρονο μεταξυ τις ενναλαγης των frame αν στο animation παραθυρο που ανοιξεις δε σου βγαλει ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ (FRAMES) αλλα AΝΙΜΑΤΙΟΝ (TIMELINE) , πατα κατω δεξια το κουμπι για να το αλλαξεις σε animation(frames)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.