Vasilis 07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εδώ και μερικές μέρες παίζει αυτή η προσφορά.Γνωρίζει κανείς ποιό ακριβώς είναι το πολυμηχάνημα και αν αξίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εδώ και μερικές μέρες παίζει αυτή η προσφορά.Γνωρίζει κανείς ποιό ακριβώς είναι το πολυμηχάνημα και αν αξίζει ?παιζει καιρο απ τον γερμανο κι οταν σ επαιρναν απο οτε και τους το λεγες, ακουγες απογοητευμενα τη φωνη τους να λεει<<ειστε σιγουρος?>>,το λεγες μετα στους <<γερμανους>>κι ηταν μες στη χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Αν ειναι αυτο που δωσανε τα χριστουγεννα, ειναι το f4280 hp on the fly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Από ότι είδα σήμερα που πήγα από oteshop πρέπει να είναι το c4680 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Το "κόλπο" πιάνει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μπάααααααααααα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Για τι κολπο μιλατε ρε παιδια ένδιαφερεται μια φίλη μου να βαλει connex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ( να "φας" το πολυμηχάνημα - χωρίς να φορτωθείς την σύνδεση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αααα μαλιστα... δεν νομίζω..το πολυ πολυ να παρει η κοπελα την συνδεση και να καβατζωσω εγω το μηχανημα χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ...να παρει η κοπελα την συνδεση και να καβατζωσω εγω το μηχανημα χαχαχαχ Αυτό το κόλπο πιάνει πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 πως είχα καταλάβει ότι αυτό το πολυμηχάνημα το δίνουν και στο νέο doubleplay των 43.9.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris1990 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Από ότι είδα σήμερα που πήγα από oteshop πρέπει να είναι το c4680παιδιά το πήρα εγώ και το πολυμηχάνημα πετάει, έχει και φθηνά μελανάκια. όποιος προλάβει πρόλαβε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schumacher_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Από ότι είδα σήμερα που πήγα από oteshop πρέπει να είναι το c4680 Καλά είδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemboy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παιδιά το πήρα εγώ και το πολυμηχάνημα πετάει, έχει και φθηνά μελανάκια. όποιος προλάβει πρόλαβε... Δεν διαφωνώ ότι είναι καλό μηχάνημα, αλλά τα φθηνά μελάνια που τα είδες; Τα θεωρείς φθηνά αυτά: http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=CC641EE http://www.skroutz.gr/search?cat_id=&keyphrase=CC644EE Γενικά τα μελάνια κοστίζουν όσο ο εκτυπωτής - 20 Ευρώ. Ανεπίτρεπτο ! Βέβαια αυτό συμβαίνει στους περισσότερους εκτυπωτές, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 οντως καλο μηχανηματακι αλλα εαν δεν εχεις αναγκη για συνδεση αυτη την περιοδο δεν αξιζει να αλαξεις μονο κ μονο γι αυτο.. π.σ Το "κόλπο" πιάνει;;; Θελω να σας πανε μεσα χειροποδαρα και να ειμαι απο μια μερια να γουσταρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.