Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με boot!

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα την βοηθεια σας σε ενα πρόβλημα που έχω και που με ταλαιπωρεί εδώ και κάμποσες ώρες.

Εχω μια μητρική (ECS GF8200A) με επεξεργαστή amd athlon 7750. Ξεκινάω να κάνω format. Πάω να περάσω τα windows και αυτά ενω ξεκινάνε κανονικά, κατά την μέση σταματάει η διαδικασία, μου βγάζει μπλε οθόνη και γράφει "κινέζικα".

Επισης το πρόβλημα αυτό δεν μου επιτρέπει να μπω στην ασφαλή λειτοτργία.

Εχω τσεκάρει μνήμες και σκληρό. Αλλά ολα οκ.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

θερμοκρασία επεξεργαστή τσκέκαρες? και επίσης η μπλε οθόνη μένει αρκετά ώστε να δεις έναν κωδικό 0x0000000 και 1-2 γράμματα ή και νούμερα μετά?

Δημοσ.
θερμοκρασία επεξεργαστή τσκέκαρες? και επίσης η μπλε οθόνη μένει αρκετά ώστε να δεις έναν κωδικό 0x0000000 και 1-2 γράμματα ή και νούμερα μετά?

Τσαεκαρα αυτά που μου είπες. Η θερμοκρασία είναι οκ. Οσο για την οθόνη μένει ετσι (δηλ. μπλε) συνέχεια. Και κάτω απο τα κινέζικα γράφει τα εξής:

STOP 0x000000073 (0xF78D2524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000). H Οθόνη παραμένει έτσι μέχρι να κλείσω το τροφοδοτικό

Δημοσ.

Ό.τι είπαν οι προλαλήσαντες.. άσε να περάσουν πολλές loopες με το memtest, μην καθησυχάζεσαι αν περάσει το πρώτο test. Υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις που αρχίζουν να πετάνε errors με το κιλό μετά από αρκετές ώρες.

Αν και εγώ προσωπικά δε θα ήμουν και 100% σίγουρος ότι πρόκειται για τις μνήμες, αλλά όλα αυτό δείχνουν.

Δημοσ.
Ό.τι είπαν οι προλαλήσαντες.. άσε να περάσουν πολλές loopες με το memtest, μην καθησυχάζεσαι αν περάσει το πρώτο test. Υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις που αρχίζουν να πετάνε errors με το κιλό μετά από αρκετές ώρες.

Αν και εγώ προσωπικά δε θα ήμουν και 100% σίγουρος ότι πρόκειται για τις μνήμες, αλλά όλα αυτό δείχνουν.

Γεια χαρά και σε ευχαριστώ.Τελικά το πρόβλημα το έλυσα,

απλά πήρα άλλη μητρική και κακός που πήρα την ECS αφού παλαιότερα την είχα ξαναπατήσει.Πήρα την Gigabyte GA-MA770 UD3 (AM2+, DDR2, 770).Πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή.

Καλό σου βράδυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...