bill_viper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα συμφορουμίτες, σήμερα πήρα το εν λόγω monitor, Samsung P2370. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και χρωμάτων καθώς και από το design. Έχω ένα θεματάκι όμως, στο web browsing δεν μου εμφανίζει όλα τα sites σε wide. Κι εξηγούμαι, π.χ. στα Facebook, Contra, τα εμφανίζει με 4:3 στο κέντρο μόνο της οθόνης (όπως ήταν η προηγούμενη μου LG 17''), ενώ π.χ. το Insomnia το εμφανίζει κανονικά wide σ'ολόκληρη την οθόνη. Χρησιμοποιώ Windows 7 Ultimate και Firefox 3.5.3! Yπάρχει τρόπος να εμφανίζονται όλα τα sites σε wide; Ευχαριστώ!
tmjuju Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Είναι θέμα του κώδικα της ιστοσελίδας που βλέπεις… και όχι της οθόνης. Δηλαδή βρες τον web designer / programmer του site που σε ενδιαφέρει και χτύπα τον! Για όλα φταίνε οι προγραμματιστές lol (μπορεί να σε βολέψει το zoom in/out που γίνεται με το συνδυασμό πλήκτρων ctrl και + ή - )
bill_viper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ tmjuju για την απάντηση. Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν. Αναρωτιόμουν μήπως υπήρχει κάποιο software που να κάνει αυτή τη δουλειά.
nikos21aek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Η προηγούμενη οθόνη σου ήταν 17άρα; Κάνε ζούμ στην κάθε σελίδα στο μέγεθος που θέλεις και θα παραμείνει αυτό για όσο καιρό χρησιμοποιείς το pc..(που λέει ο λόγος ) Ctrl πατημένο και + Mε - μικραίνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.