Προς το περιεχόμενο

Αγορα pc για γραφιστικη

RafahL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.. Προκειτε να ξεκινησω στην σχολη γραφιστικης στην 8εσσαλονικη και 8α η8ελα ν μου προτεινεται κατι οικονομικο και ωστε να μν εχω προβλημα με τις εργασισες στην σχολη..

Αναφερομαι σε Υπολογιστη!!!!....

ειμαι γενικως ασχετος στην συνθεση και θα η8ελα μια βοη8εια..

Και παλι ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:44 ----------

απλα δεν ξερω τι θα χρειαστω.. Κατι απαιτιτηκο η κατι απλο???

Δημοσ.
:shifty:γεια σας..:shifty: ροκειτε να ξεκινησω στην σχολη γραφιστικης στην 8εσσαλονικη και 8α η8ελα ν μου προτεινεται κατι οικονομικο και ωστε να μν εχω προβλημα με τις εργασισες στην σχολη..:shifty:

Αναφερομαι σε Υπολογιστη!!!!....

ειμαι γενικως ασχετος στην συνθεση και θα η8ελα μια βοη8εια..:shifty:

Και παλι ευχαριστω:mrgreen:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:44 ----------

απλα δεν ξερω τι θα χρειαστω.. Κατι απαιτιτηκο η κατι απλο???

Ένα mac mini ή ένα imac γυρω στο 1000ρικό και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου

φιλικά

δημήτρης

Δημοσ.

Πες μας ποσα θα δωσεις και αν θες οθονη στην τιμη για να σου βγαλουμε καποια αξιοπρεπη προταση.

υ.γ τα greeklish απαγορευονται εδω οποτε καλυτερα να γραφεις με Ελληνικα.

Δημοσ.

πιστευω γυρω στα 600 χωρις οθονη και οθονη γυρω στα 700..Δεν πιστευω να θελει κατι παραπανω..πιστευω

Δημοσ.

Κοιτα αν θες να ασχοληθεις με γραφιστικη το πρωτο που πρεπει να δωσεις χρηματα ειναι μια καλη οθονη και μετα ενα tablet.Οποτε σαν οθονη πρεπει να βρεις μια χωρις tn panel, αν βρεις πουθενα την dell 2209WA τοτε παρτην, απο εκει και περα η wacom εχει καλες γραφιδες αλλα ακριβες οποτε για αρχη προτεινω κατι τετοιο που εχω και εγω και μεχρι τωρα με εχει βολεψει αρκετα (σε ebay το βρισκεις φθηνοτερα). Τωρα απο εκει και περα σιγουρα θες 2gb η και παραπανω αν αντεχει η τσεπη σου μνημη και εναν καλο επεξεργαστη, ο e8400 νομιζω ειναι το minimum που μπορεις να παρεις.

Καρτα γραφικων αν δεν δουλεψεις 3d νομιζω οτι και μια απλη να παρεις θα σε καλυπτει, συνθεση δεν μπορω να σου δωσω μιας και δεν ειμαι πολυ στην αγορα τωρα τελευταια απλα σου ειπα τι πρεπει να προσεξεις.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για οσα μ ειπες.. Απλα θελω γνωμες για να μπορεσω να αγορασω κατι το που να μην ειναι τοσο τραβηγμενο αλλα οχι κ ανιαρο...

ψαχνω στο πλαισιο και βρηκα καποια οικονομικα αλλα κατα ποσο σωστα περιμενω να μου πειτε

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Pegasus-M2250.htm

και εδω

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Pegasus-M2450.htm

Δημοσ.

ναι.. λογο τιμης.. δεν νομιζω να θελω κατι τετοιο απλα για την σχολη.. εβαλα καποια ετοιμα απο το πλαισιο μπας και κανουν αλλα απο τι βλεπω κανεις δν κοιταξε

Δημοσ.

Φιλε γιατι δε φτιαχνεις δικη σου συνθεση? Και καλυτερη θα βγει και φτηνοτερη απο τις ετοιμες μαλ@...προσφορες να μην πω τιποτα τωρα.

Δημοσ.

38883650.jpg

Αξιοπρεπής-σχετικά φθηνή-αναβαθμίσιμη- με cuda + αρκετή vram για τις πιθανές φωτοσοπιές, και οθόνη με μπόλικο playroom.

Δημοσ.

Ωραια θα σε βοηθησω. Πες μου ποια θα ειναι ακριβως η δουλεια που θα κανεις, ποσα θες να δωσεις περιπου και θα σου φτιαξω μια συνθεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...