kate23 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 γεια σας!λοιπον 8α μπω κατ'ευ8ειαν στο 8εμα μου! κατεβασα το amplitube+συνεδεσα την κι8αρα μου στον υπολογιστη αλλα δεν ακουγεται τιποτα!για να σιγουρευτω οτι εχει γινει η συνδεση κανονικα πηγα να ηχογραφησω κατι στο audacity+εγινε μια χαρα!οποτε το προβλημα ειναι μονο στο amplitube! μηπως υπαρχει καποια ρυ8μιση που πρεπει να κανω?τι να κοιταξω? ευχαριστω προκαταβολικα!
thanocaster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 γεια σας!λοιπον 8α μπω κατ'ευ8ειαν στο 8εμα μου! κατεβασα το amplitube+συνεδεσα την κι8αρα μου στον υπολογιστη αλλα δεν ακουγεται τιποτα!για να σιγουρευτω οτι εχει γινει η συνδεση κανονικα πηγα να ηχογραφησω κατι στο audacity+εγινε μια χαρα!οποτε το προβλημα ειναι μονο στο amplitube! μηπως υπαρχει καποια ρυ8μιση που πρεπει να κανω?τι να κοιταξω? ευχαριστω προκαταβολικα! Τράβα ένα screenshot από το rig που έχεις στήσει στο Amplitube και ένα από τις ρυθμίσεις του...
thanocaster Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Βγάλε και ένα ίδιο screenshot με πριν χωρείς να έχεις ανοιχτό το Audio Setup. Πρέπει να δεις αν έχεις στήσει σωστά το rig (εφόσον στο Audacity γράφεις κανονικά σημαίνει ότι η σύνδεση είναι οκ). Rig είναι η αλληλουχία των components (πετάλια, ενισχυτές κλπ). Όπως σε ένα πετάλι αν βάλεις την κιθάρα στο output και τον ενισχυτή στο input δεν θα παίξει, έτσι και στο software πρέπει να είσαι τυπική σε αυτά. Η σειρά στο rack του amplitube πρέπει να είναι input -> Effects (pre) -> Amp -> Effects (post) -> Output.
tolkki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τσεκαρε το Input στον Mixer της καρτας ηχου μηπως ειναι Mute
kate23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 εχω βαλει ενα απο τα ετοιμα που εχει για μην κανω κανα λα8ος!δειτε που ειναι αυτο το Input στον Mixer της καρτας ηχου ??? παιδια χιλια ευχαριστω που κα8εστε+ασχοληστε!!! :-)
tolkki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κατω δεξια στη μπαρα των Windows κανοντας δεξι κλικ στο ηχειακι και πατωντας ανοιγμα μεικτη εντασης ηχου σου ανοιγει τον mixer. Εκει λογικα θα εχει και την ενταση της εισοδου που πιθανο να ειναι muted
thanocaster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κατω δεξια στη μπαρα των Windows κανοντας δεξι κλικ στο ηχειακι και πατωντας ανοιγμα μεικτη εντασης ηχου σου ανοιγει τον mixer.Εκει λογικα θα εχει και την ενταση της εισοδου που πιθανο να ειναι muted Εφόσον στο audacity γράφει κανονικά σημαίνει ότι είναι θέμα ρύθμισης του amplitube. εχω βαλει ενα απο τα ετοιμα που εχει για μην κανω κανα λα8ος!δειτε που ειναι αυτο το Input στον Mixer της καρτας ηχου ??? παιδια χιλια ευχαριστω που κα8εστε+ασχοληστε!!! :-) Δεν φαίνεται κάτι περίεργο στο amplitube. Το ASIO4ALL έχει εγκατασταθεί κανονικά; Το επόμενο βήμα είναι να δεις πως είναι ρυθμισμένο (αν θυμάμαι καλά, στο μενού έναρξη -> προγράμματα βάζει ένα πάνελ το ASIO4ALL). Δες εκεί αν είναι οκ. Όταν παίζεις τα VU Meters του amplitube κουνιούνται καθόλου ή φαίνεται να μην παίρνει καν σήμα;
thomasG4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 οκ!το rig τι ειναι??? αυτο 8ες? στο audio setup του amplitube εκει που λεει input channel, τι αλλες επιλογες σου δινει???
kate23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 tolkki εισαι αστεριιιιιιιιι!κατι ηταν χαμηλωμενο τελιως εκει περα που μου ειπες!!thanx!!!!!τωρα ακουγεται μια χαρα!!!! αλλα δεν ακουγεται απο το amplitube! :-( ακουγεται κανονικα στο pc αλλα στο amplitube εκει που λεει κατω κατω input level+υποτι8εται 8α ανεβοκατεβαινει αυτο οταν παιζω μια χορδη ειναι λες+δεν κανω τιποτα... μηπως εχει προβλημα αυτο το Asio???
kate23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 παιδια ακουγεται!!!το βρηκα στην τυχη!τα δοκιμασα ολα! αλλα ακουγεται ενα χρουτσου χρουτσου ολη την ωρα+ειναι+λιγο κα8υστερημενος ο ηχος!
SomeRandomGuy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με το καρφί που συνέδεσες κιθάρα/pc είναι λογικό να έχεις καθυστέρηση/κακή ποιότητα. Εγώ θα σου πρότεινα κάποιο φτηνό audio interface (στυλ M-Audio Fast Track USB) μιας και δε θέλεις επαγγελματικό ήχο, αλλά θα μπορείς να παίξεις και να ηχογραφήσεις άνετα.
thanocaster Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 παιδια ακουγεται!!!το βρηκα στην τυχη!τα δοκιμασα ολα!αλλα ακουγεται ενα χρουτσου χρουτσου ολη την ωρα+ειναι+λιγο κα8υστερημενος ο ηχος! Τί σύστημα έχεις; (μνήμη - επεξεργαστή). Επίσης, εφόσον έχεις φορτώσει το amplitube, φρόντισε να έχεις κλειστές εφαρμογές που τρώνε πολύ μνήμη. Επίσης, (μιας και δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις του amplitube), δες αν έχει κάπου ρύθμιση για τον buffer και ανέβασέ το όσο μπορείς. Με το καρφί που συνέδεσες κιθάρα/pc είναι λογικό να έχεις καθυστέρηση/κακή ποιότητα. Εγώ θα σου πρότεινα κάποιο φτηνό audio interface (στυλ M-Audio Fast Track USB) μιας και δε θέλεις επαγγελματικό ήχο, αλλά θα μπορείς να παίξεις και να ηχογραφήσεις άνετα. Φίλε ΚάποιοςΤυχαίοςΤύπος, μήπως θα ήταν καλύτερο πριν προτείνεις την αγορά εξοπλισμού να κοιτάξεις μήπως με τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό μπορεί να γίνει η δουλειά που ζητάει ο χρήστης; Γιατί με χειρότερους αυτοσχέδιους χειροποίητους αντάπτορες έχω βγάλει ικανοποιητικότατο ήχο, χωρίς pops & crackles και με μηδενικό latency, παρά το γεγονός ότι πέρναγε από 9 real time software effects. Όντως ένα audio interface (firewire, όχι usb που προτείνεις) είναι ιδανικό. Αλλά όχι απαραίτητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.