aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 για αυτό τα βάζουν στο stockhouse και δεν τα πουλάνε ως καινούρια, αρκετά βγάζουν προβλήματα... πχ ο liopyr πήρε μια Asus Striker Extreme με 20 euro από το stockhouse η οποία είχε συγκεκριμένο πρόβλημα με CPU Init Error, δεν το έβγαζε πάντα αλλά προφανώς το Πλαίσιο το γνώριζε...την πήγε πίσω και απαίτησε άλλη μητρική με SLI με αποτέλεσμα να του δώσουν ολοκαίνουρια σφραγισμένη EVGA 780i...respect? μου αρέσει που λες να μην γράφουμε μπούρδες ενώ στα πρώτα posts έλεγες ότι δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων χωρίς καν να έχεις διαβάσει το νόμο, η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια... μαλλον ΕΣΥ δεν εχεις διαβασει ολα τα ποστ μου και δεν εχει καταλαβει τι λεω. επισης ΕΓΩ ειπα πιο πριν οτι τα βγαζουν στο stock οσα εχουν ξεμεινει ή εχουν γινει επιστροφες. αρα με επαληθευεις λεγοντας "για αυτό τα βάζουν στο stockhouse και δεν τα πουλάνε ως καινούρια, αρκετά βγάζουν προβλήματα... πχ ο liopyr πήρε μια Asus Striker Extreme με 20 euro από το stockhouse η οποία είχε συγκεκριμένο πρόβλημα με CPU Init Error, δεν το έβγαζε πάντα αλλά προφανώς το Πλαίσιο το γνώριζε..." ΕΤΣΙ οπως τα λες τοτε ΔΕΝ εγινε πουθενα service! αλλωστε εγω δεν εγραψα πουθενα τι λεει ο νομος αλλα τι γινεται στη πραξη! και που κολαει το ποστ που εκανες τωρα? τοση ωρα μιλαμε για service και συ μου ειπες οτι ειναι προβληματικα και κανουν αντικατασταση! δε παμε καλα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 πρώτον δεν μπορείς να ξέρεις αν έχουν γίνει ή όχι μικροεπισκευές σε προϊόντα που πουλιούνται στο stockhouse του Πλαισίου/Eshop εκτός αν έχεις inside information που δεν μας έχεις πει μέχρι τώρα... εικασία κάνεις σαν την εικασία του ότι δεν επιστρέφονται χρήματα... δεύτερον το ότι μιλάμε για service δεν σημαίνει ότι είναι το θέμα του topic (ένα παράδειγμα του Praetorianos ήταν για το αν είναι δίκαιο να κόβονται πιστωτικά στην τιμή απόδειξης) ή ότι αναιρούνται αυτά που έχουν ειπωθεί σε προηγούμενα posts...(δες τα πρώτα posts να δεις τι μαργαριτάρια έχεις πετάξει) παραδείγματα δίνουμε από το τι συμβαίνει στην αγορά και ένα από αυτά ήταν του liopyr...
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 επειδη βαριεμαι να κατσω να σου απαντησω διαβασε http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2944415&postcount=44 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2944937&postcount=48 μαθε να διαβαζεις καλυτερα. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ επιστροφες χρηματων σε ολα τα προιοντα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 στo post του Physics_Rulez λέει ότι πρέπει να δίνεται πιστωτικό στην τιμή απόδειξης ή να επιστρέφονται τα χρήματα της απόδειξης...δεν νομίζω ότι έχω διαφωνίσει με αυτό, αντιθέτως αυτό λέω στα posts μου... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2943815&postcount=13 (αυτό το post το είδες εσύ που ξέρεις να διαβάζεις καλύτερα από μένα, τι λέω εκεί aledjo κάτι διαφορετικό?) επίσης, δεν νομίζω ότι ανέφερε κάποιος ότι επιστρέφονται τα χρήματα για όλα τα προϊόντα και ειδικά από την στιγμή που εσύ ανέφερες παράδειγμα με κάρτα γραφικών στο post #2, που ξέρουμε ότι επιστρέφονται σε τέτοια περίπτωση, αποδεικνύεις πόσο ημιμαθείς είσαι...
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 στo post του Physics_Rulez λέει ότι πρέπει να δίνεται πιστωτικό στην τιμή απόδειξης ή να επιστρέφονται τα χρήματα της απόδειξης...δεν νομίζω ότι έχω διαφωνίσει με αυτό, αντιθέτως αυτό λέω στα posts μου... επίσης, δεν νομίζω ότι ανέφερε κάποιος ότι επιστρέφονται τα χρήματα για όλα τα προϊόντα και ειδικά από την στιγμή που εσύ ανέφερες παράδειγμα με κάρτα γραφικών στο post #2 που ξέρουμε ότι επιστρέφονται αποδεικνύεις πόσο ημιμαθείς είσαι... ελεος ρε %&^%$%@^%#!!!! ποσο χρονων εισαι? τεσπα δε συνεχιζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 σχεδόν ένα 6μηνο μεγαλύτερός σου υποτίθεται... (δες μια και την edited μορφή του παραπάνω post μου) καλύτερα, μην συνεχίσεις γιατί θα συνεχίσω να αναφέρω τα πρώτα posts σου στο topic που έχουν χτυπήσει record αρνητικών ψήφων λόγω της παραπληροφόρησης που έχει πέσει...
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 παραπληροφόρησης που έχει πέσει... χαχαχαχαχαχα δηλαδη το οτι εσυ πιστευεις αυτο που λεει το πλαισιο, οτι κανει επισκευη σε καρτες γραφικων, δεν ειναι παραπληροφορηση??? :lol: αν τα μυνηματα μου εχουν αρνητικους ψηφους, δε σημαινει οτι δεν ειναι αληθινα. απλα σε πολλους δεν αρεσει η αληθεια. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2944108&postcount=35 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2944415&postcount=44
pournaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 aledjo, δεν ξερω τι γνωσεις εχεις απο ηλεκτρονικα, αλλα οσο και να θελεις να μην το πιστεψεις, επεμβασεις με το χερι και με το κολητηρι γινονται και παρα πολλες μαλιστα. Αν νομιζεις οτι καποια εταιρια θα πεταξει ενα τροφοδοτικο με ασφαλεια η πυκνωτη καμμενο, η αν μια επιστρεφομενη Mobo με το συνηθεστερο προβλημα καμμενων πυκωντων, εισαι πολυ γελασμενος. Εσυ το βλεπεις απο τελειως αλλη οπτικη γωνια, απο οτι καποια εταιρια που το βλεπει καθαρα ως χρημα. Κι ενα παραδειγμα το οποιο το εχω απο προσωπικη πειρα. Λογω της εμπιστοσυνης μου προς την LG προωθησα πολλα κομματια, και επειδη εκοβα αποδειξεις απο ταμειακη, και για να μην μπλεκει ο πελατης, σε ενδεχομενη βλαβη αναλαμβανα εγω τα διαδικαστικα για την on site αντικατασταση. Ξεροντας ομως το τι συμβαινει ειχα φροντισει να ενημερωσω τους πελατες μου, και εν τελει ειχα δικιο, οτι αρκετα απο τα κομματια που ερχονταν σαν αντικατασταση, δεν ηταν καινουρια, αλλα επισκευασμενα απο αλλη αντικατασταση. Απο τη στιγμη που μου εκαναν (και στους ενημερωμενους πελατες μου), εκαναν τη δουλεια τους, γιατι δεν περιμενεναν ουτε λεπτο χωρις οθονη, ολα ωραια και καλα. Μονο μια δεν δεχτηκα και την ξαναεπεστρεψα, η οποια ειχε τοσες γρατσουνιες στο πλαστικο, σαν να την ειχες συρει στο τσιμεντο. Οπως προειπα, σε μνημες cpu, και γενικως σε οτι εχει σχεση με αντικατασταση του chip σιγουρα δε συμφερει η ενασχοληση για ενα κομματι αξιας 100 ευρω, αλλα για αλλαγη ενος πυκνωτη η ενος σταθεροποιητη τασης η ενος laser, μια χαρα γινεται η επισκευη. Και κατι τελευταιο. Μην ψαρωνεις με τις υποτιθεμενες αυξομειωσεις τασης που "θα βγαλουν προβληματα". Εχω mobo που του πεταξα εξω 2 πυκνωτες γιατι δεν μου επαιρνε την ψυκτρα. Μια χαρα λειτουργει ακομη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχαχαχα δηλαδη το οτι εσυ πιστευεις αυτο που λεει το πλαισιο, οτι κανει επισκευη σε καρτες γραφικων, δεν ειναι παραπληροφορηση??? :lol: αν τα μυνηματα μου εχουν αρνητικους ψηφους, δε σημαινει οτι δεν ειναι αληθινα. απλα σε πολλους δεν αρεσει η αληθεια. σε μένα λες ότι δεν διαβάζω καλά αλλά και εσύ δεν πας πίσω δάσκαλε που δίδασκες, μιλάω για τα ΠΡΩΤΑ posts που topic, θες να αναφέρω συγκεκριμένα για καταλάβεις? σε αυτά δλδ δεν παραπληροφορείς και λες την αλήθεια ε? πάρε ένα να έχεις... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2943743&postcount=2 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2944108&postcount=35http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2944415&postcount=44 τι τα έβαλες αυτά? στο post μου λέω ότι ο νόμος δεν λέει πουθενά για τελευταία/παρούσα (δλδ μειωμένη) τιμή, προφανώς εννοώ ότι πρέπει να κόβεται πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης, το έχω γράψει και στο post #13...σε αυτό συμφωνούμε δεν είναι και rocket science για να πρέπει να το επεξηγήσω...
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μην ψαρωνεις με τις υποτιθεμενες αυξομειωσεις τασης που "θα βγαλουν προβληματα". Εχω mobo που του πεταξα εξω 2 πυκνωτες γιατι δεν μου επαιρνε την ψυκτρα. Μια χαρα λειτουργει ακομη. αυτο το πιστευω 100% για πυκνωτες κτλ δε μιλησα εγω.... αλλα με την απαντηση μου εννοω αυτο που λες και συ! δηλαδη αν αλλαξει το πυκνωτη, πως θα ξερει οτι δουλευει σωστα αφου οπως λες και συ εβγαλες 2 πυκνωτες και δουλευει μια χαρα. ετσι δε θα ξερει αν οντως ηταν αυτο το προβλημα κτλ κτλ..... τεσπα, γνωσεις ηλεκτρονικου εχω. δε μπορω να χονεψω οτι μπορουν να γινουν επισκευες σε mobo, dvdrw κτλ... σε οθονες πρακτικα μπορουν να γινουν αλλα δε το κανουν λογο κοστους. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:05 ---------- επάρε ένα να έχεις... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2943743&postcount=2 ε τι?? διαφωνισε κανεις? για καρτα γραφικων εγραψα, οχι για κινητο νοκια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:08 ---------- τι τα έβαλες αυτά? στο post μου λέω ότι ο νόμος δεν λέει πουθενά για τελευταία/παρούσα (δλδ μειωμένη) τιμή, προφανώς εννοώ ότι πρέπει να κόβεται πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης, το έχω γράψει και στο post #13...σε αυτό συμφωνούμε δεν είναι και rocket science για να πρέπει να το επεξηγήσω... λές εσυ: "o νόμος δεν λέει πουθενά για παρούσα/"τελευταία" αξία..." λεει ο νομος: " να σας επιστρέψουν τα χρήματα αγοράς (με βάση την απόδειξη)", " στην τιμή που καταβάλατε κατά την αγορά του προϊόντος."" και λες οτι ειναι το ιδιο??? "ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ!!!!!!!"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ε τι??διαφωνισε κανεις? για καρτα γραφικων εγραψα, οχι για κινητο νοκια τι ε τι? προφανώς δεν ισχύει αυτό που λες και ο καταναλωτής έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να την επιστρέψει εντός 14 ημερών ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ! αν διαφώνισε κανείς? πάλι δάσκαλε που δίδασκες για το ποιος διαβάζει προσεκτικά... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2943793&postcount=8 λές εσυ: "o νόμος δεν λέει πουθενά για παρούσα/"τελευταία" αξία..."λεει ο νομος: " να σας επιστρέψουν τα χρήματα αγοράς (με βάση την απόδειξη)", " στην τιμή που καταβάλατε κατά την αγορά του προϊόντος."" και λες οτι ειναι το ιδιο??? ο νόμος λέει ότι πρέπει να κόβεται πιστωτικό ή να επιστρέφονται χρήματα σύμφωνα με αυτό που αναγράφεται στην απόδειξή... εγώ απαντάω στον Physics_Rulez ότι ο αυτό που λέει ΔΕΝ ισχύει (δλδ ότι το πιστωτικό πρέπει να είναι στην παρούσα τιμή) και πως ο νόμος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς το αντίθετο... φαίνεται ότι τα ευκόλως εννοούμενα δεν πρέπει να παραλείπονται...
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 αρα συμφωνεις μαζι μου στη θεωρια πολλα ισχυουν....
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ΝΑΙ ΟΚ ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ευχαριστούμε που λύθηκε το ζήτημα και έχουμε και απάντηση από αρμόδια υπηρεσία γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.