Προς το περιεχόμενο

«Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων», νομιμότητα

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καταλαβες?

Και τότε αυτές από που προέρχονται? Επίσης τότε γιατί είπε ο Thresh ότι τα επισκευασμένα εξαρτήματα πωλούνται σωρηδόν σε built-to-order συστήματα?

και αφου κανει μονο 300, γιατι ο πελατης να μην ερθει (οπως λεμε τοσες σελιδες) και να σου ζητησει τα λεφτα πισω και να παει μονος του να παρει μια με 300?

Δηλαδή θα σου έχει δώσει 500 ευρώ + θα σου επιστρέψει την κάρτα μετά από 4 μήνες (που εσύ με την σειρά σου θα επιστρέψεις στην αντιπροσωπεία και θα αποζημιωθείς, άρα δεν χάνεις), ενώ εσύ θα του δώσεις 300 ευρώ. Fair enough, πάλι κερδισμένος είσαι.

αλλωστε μη ξεχνας αυτο που ειπαμε πριν!

στο πλαισιο πχ σου κανουν πιστωση το ποσο που πληρωσες!

Ρε αλέτζο το όλο θέμα ξεκίνησε από εδώ:

Να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου; Αγοραζεις μια καρτα γραφικων high end με το που βγαινει, ας πουμε 500 ευρω. Τη δουλευεις μια χαρα επι 3 χρονια, και λιγο πριν κλεισει η εγγυηση σου χαλαει. Την πας στο καταστημα και επειδη 3 χρονια μετα η καρτα αυτη ειναι δυσευρετη, αλλα και εχει πεσει η τιμη της κατω απο 100 ευρω, το καταστημα διατιθεται να σου δωσει πιστωτικο. Αν μετα απο 3 χρονια παρεις πιστωτικο 500 ευρω και οχι 100 [/u'](που σου δινεται η δυνατοτητα να παρεις μια τωρινη high end και οχι μια αντιστοιχη της καμμενης), ποιος εκμεταλευεται ποιον;

Δηλαδή ο pournaras λέει τι γίνεται αν δεν σου κάνουν πίστωση το ποσό που πλήρωσες. Αν στο κάνουν προφανώς και δεν σε συμφέρει να κάνεις τόση ιστορία, δεν κερδίζεις τίποτα.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο aledjo έχει δίκιο στο θέμα της επισκευής μόνο αλλαγές γίνονται.Δε θα καθήσει ηλεκτρονικός τεχνίτης να αλλάξει τα πηνία στη κάρτα γραφικών επειδή τσιρίζουν ούτε να αλλάξει τους πυκνωτές που έσκασαν στο τροφοδοτικό.Αυτά στέλνονται ως ελαττωματικά πίσω στη μαμά εταιρία η οποία πράττει αναλόγως.

Άλλο να είσαι πειραγμένος όπως εγώ να κάθεσαι να επισκευάζεις τροφοδοτικά no-name.Αλλά στις εταιρίες δε περισσεύει χρόνος για βλακείες,γιατί στο χρόνο που θα ξοδέψει στην επισκευή μπορεί να έχει κατασκευάσει άλλα 10 κομμάτια καινούρια.Τροφοδοτικά ακόμα κ με καμένες ασφάλειες έχω μάθει οτι πετιούνται στην ανακύκλωση.

Δημοσ.
Ο aledjo έχει δίκιο στο θέμα της επισκευής μόνο αλλαγές γίνονται.Δε θα καθήσει ηλεκτρονικός τεχνίτης να αλλάξει τα πηνία στη κάρτα γραφικών επειδή τσιρίζουν ούτε να αλλάξει τους πυκνωτές που έσκασαν στο τροφοδοτικό.Αυτά στέλνονται ως ελαττωματικά πίσω στη μαμά εταιρία η οποία πράττει αναλόγως.

Άλλο να είσαι πειραγμένος όπως εγώ να κάθεσαι να επισκευάζεις τροφοδοτικά no-name.Αλλά στις εταιρίες δε περισσεύει χρόνος για βλακείες,γιατί στο χρόνο που θα ξοδέψει στην επισκευή μπορεί να έχει κατασκευάσει άλλα 10 κομμάτια καινούρια.Τροφοδοτικά ακόμα κ με καμένες ασφάλειες έχω μάθει οτι πετιούνται στην ανακύκλωση.

Και τότε αυτές από που προέρχονται? Επίσης τότε γιατί είπε ο Thresh ότι τα επισκευασμένα εξαρτήματα πωλούνται σωρηδόν σε built-to-order συστήματα?

Τα μπέρδεψες στα bold σου. Αποφάσισε, μιλάς για εταιρίες παραγωγής καρτών γραφικών (nVidia) ή για καταστήματα με εξουσιοδοτημένο service? Αν μιλάς για το πρώτο τότε σε ποια εταιρία η nVidia θα τα στείλει πίσω? Αν μιλάς για το δεύτερο πως θα κατασκευάσει ας πούμε το Πλαίσιο κάρτες γραφικών?

Τόση ώρα πάντως μιλάμε για μεταπωλητές, εξ' αρχής είπα ότι εταιρίες κατασκευής καρτών γραφικών δεν τις συμφέρει να κάθονται να κάνουν τέτοιες αλχημείες για πολλούς λόγους.

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια σοβαρευτείτε!!!!

γιατί τι είπαμε? αμφιβάλεις ότι βάζουν μεταχειρισμένα σε έτοιμες συνθέσεις? αμφιβάλεις ότι πουλάνε γενικότερα μεταχειρισμένα που ασφαλώς δεν εντοπίζονται εύκολα?

μια περίοδο το Πλαίσιο πούλαγε σκληρούς δίσκους με ανοιχτά σακουλάκια, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες περιπτώσεις έχω διαβάσει που αγοραστές βρήκαν δεδομένα μέσα...

Δημοσ.
γιατί τι είπαμε? αμφιβάλεις ότι βάζουν μεταχειρισμένα σε έτοιμες συνθέσεις? αμφιβάλεις ότι πουλάνε γενικότερα μεταχειρισμένα που ασφαλώς δεν εντοπίζονται εύκολα?

μια περίοδο το Πλαίσιο πούλαγε σκληρούς δίσκους με ανοιχτά σακουλάκια, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες περιπτώσεις έχω διαβάσει που αγοραστές βρήκαν δεδομένα μέσα...

γι'αυτο δεν αμφιβαλω.... ειμαι σιγουρος! (οτι ετσι γινεται)

τα αλλα που λενε ομως οτι γινονται επισκευες σε καρτες γραφικων, mobo κλτ + το παραδειγμα που ειπε ο αλλος με τα 500 και τα 300 ευρω.... ειναι για γελια!

• Super Moderators
Δημοσ.

και από που προέρχονται αυτά που βγάζουν στα stockhouse Πλαισίου/eshop?

To προϊόν μπορεί να είναι χωρίς συσκευασία, επισκευασμένο ή χωρίς παρελκόμενα. Η εγγύηση, η περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται μπορεί να μην ισχύουν Όλα τα προϊόντα του stock house είναι πλήρως λειτουργικά

το Πλαίσιο το γράφει και μόνο του...

Δημοσ.
γι'αυτο δεν αμφιβαλω.... ειμαι σιγουρος! (οτι ετσι γινεται)

τα αλλα που λενε ομως οτι γινονται επισκευες σε καρτες γραφικων, mobo κλτ + το παραδειγμα που ειπε ο αλλος με τα 500 και τα 300 ευρω.... ειναι για γελια!

Οπότε φαντάζομαι το Stock House πουλάει ολοκαίνουρια προϊόντα σε τιμές επισκευασμένων. Τα κορόϊδα.

Όσο για το άλλο παράδειγμα μου είναι τόσο εύκολα καταρριπτέο από σένα παρόλο που μετά από 4 posts ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι εννοώ.

Edit: Με πρόλαβε ο Thresh.

Δημοσ.
και από που προέρχονται αυτά που βγάζουν στα stockhouse Πλαισίου/eshop?

το Πλαίσιο το γράφει και μόνο του...

δηλαδη πιστευεις οτι αυτο ειναι επισκευασμενο??

http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69980759&Product=1052861

ολα αυτα ειναι παλια προιοντα που εχουν ξεμεινει στα ραφια και τα σκοτωνουν υποτιθεται σε καλες τιμες.....

ή απο επιστροφες που λειπανε κομματια μεσα

το "Περιορισμένο απόθεμα" γιατι το γραφουν???????

επισκευασανε 50 τετοια και τα πουλανε?

σε οοοοοοολα τα προιοντα γιατι δεν υπαρχει μονο ενα?

ακομα και ετσι να ηταν, πιο ειναι το κερδος?

λεφτα δε θα παρει ο τεχνιτης? ποσα λεφτα θα παρει για να φτιαξει κατι?

5 ευρω? και πουλανε mobo με 20 ευρω??

και γιατι να φτιαξουν ολοκληρο stock house? το RMA γιατι υπαρχει?

αν ειναι κατι χαλασμενο γιατι δε το γυριζουν RMA στην εταιρια?

τους συμφερει να το φτιαξουν?????

πραγματικα ελεος!

http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Product=1093312

Δημοσ.

E,κοίτα,το οτι πουλάνε μια entry level μητρική του 2007 με 20< ευρώ δέ μου λέει και κάτι.Προσωπικά ούτε να την κάνω προσάναμμα δέν θα καταδεχόμουν...

• Super Moderators
Δημοσ.

τροφοδοτικά ίσως? κάρτες γραφικών, μητρικές ειδικά αν μιλάμε για κάποια αλλαγή πυκνωτή και έτσι...

Δημοσ.
τροφοδοτικά ίσως? κάρτες γραφικών, μητρικές ειδικά αν μιλάμε για κάποια αλλαγή πυκνωτή και έτσι...

μιλας σοβαρα τωρα?

εδω ακομα και καινουργια που τα αγοραζουμε εχουμε προβληματα σταθεροτητας, ρευματος....

με αποτελεσμα restart, μπλε οθονες, κολληματα κτλ

και η μοναδικη λυση ειναι η αντικατασταση με καινουργιο!

και συ μιλας για επισκευη εστω σε πυκνωτη?

και αν ο πυκνωτης ειναι μεταλλικος? που θα βρεις τον ιδιο?

και το σημαντικοτερο, πως θα ξερεις αν πετυχε η εγχειρηση?

σας παρακαλω, μεινετε σοβαροι και μη λετε μπουρδες!

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό τα βάζουν στο stockhouse και δεν τα πουλάνε ως καινούρια, αρκετά βγάζουν προβλήματα...

πχ ο liopyr πήρε μια Asus Striker Extreme με 20 euro από το stockhouse η οποία είχε συγκεκριμένο πρόβλημα με CPU Init Error, δεν το έβγαζε πάντα αλλά προφανώς το Πλαίσιο το γνώριζε...την πήγε πίσω και απαίτησε άλλη μητρική με SLI με αποτέλεσμα να του δώσουν ολοκαίνουρια σφραγισμένη EVGA 780i...respect?

μου αρέσει που λες να μην γράφουμε μπούρδες ενώ στα πρώτα posts έλεγες ότι δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων χωρίς καν να έχεις διαβάσει το νόμο, η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...