Προς το περιεχόμενο

Συνδεση με HOL...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω κανει αιτηση ενεργοποιησης με την HOL για double play απο τη δευτερα και μου ειπαν οτι η συνδεση θα υλοποιηθη σε 4-5 εργασιμες μερες(που δεν νομιζω).Θα ηθελα να μαθω απο προσωπικη σας εμπειρια ποσο καιρο κανει να γινει η συνδεση??Και ποσο καιρο κανει να ερθει ο εξοπλισμος γιατι εμενα μου ειπαν σε 25 μερες αρα δε στεκει οτι συνδεση θα γινει σε 4-5 μερες....τι φουμαρα μας πουλανε....ευχαριστω

Δημοσ.

Στο Κερατσινι σε 7 μερες ειχα ιντερνετ απο ΗOL.Ισως ημουν περιπτωση.Βασικα πριν 1-1.5 χρονο που ειχε γινε της μουρλης και ειχε τραγικο ονομα εφυγε πολυς λαος.Ετσι τωρα μαλλον χρησιμοποιω ολομοναχος ολο το bandwidth :P.

Τρελα ικανοποιημενος.Δε με πεταει,δεν εχω προβλημα με τηλεφωνα...Ολα τουρμπο...Τωρα αν ερθει και 2ος πελατης στην εταιρεια δε ξερω τι διαλο μπορει να συμβει :D

Δημοσ.

στην νεα κηφισια εκανε 15-17 μερες να συνδεθει σε φιλη, οπως μας ειχαν πει (μεγιστο 20)

και η ταχυτητα κλειδωνει στα 6-6,5 (απο 24)

Δημοσ.

σημερα μου στειλανε μηνυμα οτι η συνδεση θα γινει στις 29/10 σε 2 εβδομαδες....ελεος και μου στειλανε το ρουτερακι NetFaster Iad 2 τι γνωμη εχετε για αυτο?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το χω 8 μηνες ολα αψογα ταχυτητες 17-18 κατεβαζω με 1,7 mb/s apo rapid τηλεφωνα αψογα αλλα απεχω απο dslam οτε κατω απο ενα χιλιομετρο.......εχει μεγαλη σημασια αυτο!!!!!!!!!!

Δημοσ.
μια χαρα ειναι το χω 8 μηνες ολα αψογα ταχυτητες 17-18 κατεβαζω με 1,7 mb/s apo rapid τηλεφωνα αψογα αλλα απεχω απο dslam οτε κατω απο ενα χιλιομετρο.......εχει μεγαλη σημασια αυτο!!!!!!!!!!

να σε ρωτήσω με streaming πως παει? π.χ. skai,youtube,online ραδιόφωνα και TV κλπ? Ακούω οτι τελευταία παιζουν προβληματα....:-(

Δημοσ.

Καλημερα.Η συνδεση μου ενεργοποιηθηκε σε streaming ειναι πολυ γριγορο αλλα το μονο κακο που εχω ειναι μεγαλο ping στα online games που παιζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...