turist Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Έχω φτιάξει ένα site με html και έχω βάλει ένα flash για την επιλογή των σελίδων μαζί με κάποια banners. Λογικό δεν είναι το flash (1mb) εφόσον είναι ίδιο σε όλες τις σελίδες να φορτώνει μια φορά και όχι κάθε φορά που ανοίγω διαφορετική σελίδα. Να σημειώσω ότι εφόσον γυρίσω σε σελίδα που έχω ήδη ανοίξει προηγουμένως το flash δεν ξανακατεβαίνει (που 'έτσι θα έπρεπε να είναι) Τι μπορώ να κάνω για να μη χρειάζεται να κατεβαίνει κάθε φορά; Και απ' ότι είδα κατεβάζει τα header.swf?button=1 header.swf?button=2 header.swf?button=3 ... πως γίνεται να κατεβάζει μόνο το header.swf?
sarakinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Για να μην φορτώνει κάθε φορά πρέπει να το κάνεις με javascript ή με frames...ψάξε λίγο στο google και αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε
turist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Έσβησα το ?button=1 από το header.swf?button=1 και τώρα κατεβάζει μόνο ένα swf αλλά δεν μου μαρκάρει τα κουμπιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.