mylo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη νεας ψηφιακης compact.αυτα που θα ηθελα ειναι: να μπορω να βγαλω νυχτερινες φωτογραφιες χωρις να χρειαζετε να εχω το σταθερο χερι ενος νευροχειρουργου , καλη διαρκεια μπαταριας , να μπορω ως ενα βαθμο να ρυθμιζω και εγω το διαφραγμα, το κλειστρο, το iso,να μην ειναι ολα δηλαδη αυτοματα..., να βγαζει ασπρομαυρες, να ειναι αξιοπιστη και στιβαρη κατασκευη.
TASOS60 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ψάχνω αυτή την περίοδο για φωτογραφική μηχανη. Είμαι ανάμεσα σε τεσσερα μοντέλα. Olympus Stylus 9000 Olympus Stylus Tough 8000 Sony Cyber-shot DSC-W230 Sony Cyber-shot DSC-WX1 http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=oly_stylus9000%2Coly_stylustough8000%2Csony_dscw230%2Csony_dscwx1&show=all Πάντως αν θές στιβαρη κατασκευη η Olympus Stylus Tough 8000 είναι η καλύτερη. Αν έχει κανεις καμιά γνώμη για αυτές που πρότεινα. Θέλω επίσης να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς, αν αύτες η φωτογραφικές έχουν δυνατότητα για να κόβουν τις φωτογραφίες|(croping)
ata1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη νεας ψηφιακης compact.αυτα που θα ηθελα ειναι: να μπορω να βγαλω νυχτερινες φωτογραφιες χωρις να χρειαζετε να εχω το σταθερο χερι ενος νευροχειρουργου , καλη διαρκεια μπαταριας , να μπορω ως ενα βαθμο να ρυθμιζω και εγω το διαφραγμα, το κλειστρο, το iso,να μην ειναι ολα δηλαδη αυτοματα..., να βγαζει ασπρομαυρες, να ειναι αξιοπιστη και στιβαρη κατασκευη. Απλά εγώ να σου πω ότι με όλες τις compact ανεξαρτήτως badget για νυχτερινή λήψη πρέπει να μείνεις στην εμβέλεια του flash ή να έχεις τρίποδο. Αλλιώς πρέπει να είσαι λίγο ανεκτικός με το θόρυβο. Όλα τα υπόλοιπα που ζητάς τα βρίσκεις, αλλά πρέπει να καταλήξεις σε ένα budget πριν απ'όλα. Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς Canon, Panasonic
n!nj@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 http://www.dpgr.gr αν θέλεις να το ψάξεις διεξοδικά
Voodooman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Σε τί τιμές κινείσαι; Και εγώ στο ψάξιμο είμαι σε αυτήν την περίοδο. Οι δύο καλύτερες compact είναι οι Panasonic Lumix LX3 και η Canon G11. Εξαιρετικά ακριβές (400+ και 500+ αντίστοιχα), αλλά οι κορυφαίες. Από εκεί και πέρα, αν ήθελα κάτι φθηνότερο, θα κοιτούσα και την Nikon P6000. Πάλι ακριβή είναι (γύρω στα €360), αλλά φαίνεται καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.