Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σκίσατε.....

μια απο τα ίδια μηνύματα λαμβάνω και εγώ.

Σήμερα με επισκέφτηκε η Μαιρούλα !

Έστειλα και εγώ καπάκι email στην EETT, με τα σχετικά sms.

Απάντηση έλαβε κανείς σας απο την ΕΕΤΤ; Να ενοχλήσουμε και τον συνήγορο του πολίτη;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα, εχω να πω κι εγω την δικια μου ιστορια μιας και δεν ειχα σχεση με ολα αυτα και μου ανοιξαν τα ματια ολα τα δημοσιευματα μεσα στα φορουμ και μπορω να πω εχω πεσει απο τα συννεφα!

Η δικια μου ομωσ εμπειρια ειναι διαφορετηκη απο ολα αυτα που διαβασα. Ελαβα πριν τρεις μηνες ενα μνμ που ερχοτανε απο μια Ναντια απο το 54737 οπως ειπα ασχετος απο αυτα , κανω το λαθος και απανταω ολο αυτο κρατησε αρκετα σε σημειο να χρεωθω 3χιλιαδες ευρω. Καποια στιγμη καταλαβα πωσ δεν ειναι δυνατων τοσο καιρο να μην μπορει να βγει εστω για λιγο εστω να αλλαξουμε τηλ μιας και απο το συγκεκριμενο τσατ δεν περνουν τα προσωπικα δεδομενα των χρηστων, να μην τα πολυ λεω δεχεται και βγαινουμε για καφε και μου ξεφουρνιζει πωσ ειναι τρανσεξουαλ.. κοκκαλο εγω. Και χρεωθηκα σαν βλακας και μαπα το καρπουζι. Μετα αρχησα να το ψαχνω λιγο καλυτερα μπηκα στην ιστοσελιδα τους http://www.datingchat.gr/v1/index.php?page=shownews&newsid=1 για να δω τι ηταν αυτο που ειχα μπει και καταλαβα βαση αυτων που λεει μεσα πως οι χτηστες περνουν ενα τυχαιο ψευδωνυμο

και βαση των δημοσιευματων στα φορουμ, ολοι εχουν το ονομα ναντια, μα καλα ποσο

ασχετοι ειναι αυτοι που εχουνε την εταιρια ;

Οπως και να εχει ηθελα κι εγω να το μοιραστω μαζι σας για να μην την πατησουνε κι αλλοι με αυτη την σαχλαμαρα και χρεωθητε οπως εγω.

Δημοσ.

Γεια και απο μενα παιδια, μπορω να πω ειμαι κι εγω ενας απο αυτους που εκαναν το λαθος

και απαντησαν στο μνμ. Εγω πριν ενα μιση μηνα πηρα στο κινητο μου μνμ απο μια Ναντια

απο το 54737. Απορησα βεβαια αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια μιας και ειμαι ασχετος αφου ιντερνετ δεν ειχα για να ενημερωθω. Μετα απο πολλεσ συζητισεις βγηκαμε για καφε γιατι ειχαμε χρεωθει και οι δυο παρα πολυ αλλα δεν ηταν αυτο που περιμενα να δω και ετσι εληξε εκει μειναμε φιλοι. Αλλα η ουσια ποια ειναι οτι χρεωθηκα πολυ για ενα ραντεβου στην τελικη μου στοιχισε

χιλια πεντακοσια ευρω, μπορεις να παρασηρθεις και να μην το καταλαβεις. Μακρια απο αυτα

και τωρα δεν την ξανα παταω.

Δημοσ.
Δυστηχως φοβαμαι, οτι ολες αυτες οι εταιριες, ΕΧΟΥΝ νομικο πατημα, οταν βλεπεις την διαφημηση αναφερουν εστω και με μικρα γραμματα χρεωσεις "ορους" κτλ Το θεμα ειναι αλλο ομως, οτι σου λεει αν πατησεις το νουμερο σου, δεχεσαι τους ορους. Αν πατησω εγω νουμερο αλλο? Θα στελνονται τα μηνυματα (και οι χρεωσεις) στον αλλο χωρις να ξερει τιποτα... Μακρυα απο αυτα λοιπον και με το που θα ερθει τετοιο μηνυμα μην απαντας καθολου.

δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα ποστ για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αν κατάλαβα καλά πρόκειται για sms που σας χρεώνουν. αυτές οι εταιρείες είναι πολυμεσικές και λειτουργούν νόμιμα(υπάρχουν και εξαιρέσεις) βγάζοντας και κάποιους όρους που είναι πολύ σημαντικό να τους διαβάζει ο καθένας που θέλει να συνεχίσει την διαδικασία! η εεττ έχει υποχρεώσει αυτές τις εταιρείες να κάνουν το εξείς, αν σταλθεί ένα sms στην εταιρεία υποχρεούται να απαντήσει η ίδια στέλνοντας σε αυτό το νούμερο έναν κωδικό(pin) με τον οποίο θα συνεχίσει την διαδικασία χρησιμοποιώντας τον. για αυτό το λόγο όποιο νούμερο και να βάλεις(τυχαίο) θα σταλθεί σε αυτόν ένας κωδικός οπότε αν ο άλλος δει τέτοιο sms δεν θα καταλάβει τι είναι(λογικό μετά να το διαγράψει) και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την διαδικασία.

Δημοσ.
δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα ποστ για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αν κατάλαβα καλά πρόκειται για sms που σας χρεώνουν. αυτές οι εταιρείες είναι πολυμεσικές και λειτουργούν νόμιμα(υπάρχουν και εξαιρέσεις) βγάζοντας και κάποιους όρους που είναι πολύ σημαντικό να τους διαβάζει ο καθένας που θέλει να συνεχίσει την διαδικασία! η εεττ έχει υποχρεώσει αυτές τις εταιρείες να κάνουν το εξείς, αν σταλθεί ένα sms στην εταιρεία υποχρεούται να απαντήσει η ίδια στέλνοντας σε αυτό το νούμερο έναν κωδικό(pin) με τον οποίο θα συνεχίσει την διαδικασία χρησιμοποιώντας τον. για αυτό το λόγο όποιο νούμερο και να βάλεις(τυχαίο) θα σταλθεί σε αυτόν ένας κωδικός οπότε αν ο άλλος δει τέτοιο sms δεν θα καταλάβει τι είναι(λογικό μετά να το διαγράψει) και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την διαδικασία.

Ετσι ειναι δικιο εχεισ σε αυτο, αν δεν απανταμε δεν την παταμε, λιγο προσοχη θελει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
η εεττ έχει υποχρεώσει αυτές τις εταιρείες να κάνουν το εξείς, αν σταλθεί ένα sms στην εταιρεία υποχρεούται να απαντήσει η ίδια στέλνοντας σε αυτό το νούμερο έναν κωδικό(pin) με τον οποίο θα συνεχίσει την διαδικασία χρησιμοποιώντας τον. για αυτό το λόγο όποιο νούμερο και να βάλεις(τυχαίο) θα σταλθεί σε αυτόν ένας κωδικός οπότε αν ο άλλος δει τέτοιο sms δεν θα καταλάβει τι είναι(λογικό μετά να το διαγράψει) και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την διαδικασία.

Αυτό ακριβώς μου ήρθε (δλδ. ο κωδικός) πριν από μερικά λεπτά. Κάποιο λ@%&*(ο πρέπει να έβαλε το νούμερο μου κάπου και μου ήρθε μήνυμα από "θαυματουργό" πενταψήφιο νούμερο κτλ κτλ.

Αμέσως βέβαια πήγε εκεί που έπρεπε, αύριο το αργότερο και μεθαύριο κοιτάζω να δω μήπως έγινε καμία έκτακτη χρέωση και μετά... ηρεμία!

:devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι έκανες μια άκυρη και λάθος παρατήρηση με υφάκι (indeed) και χωρίς να ξέρεις και μάλιστα διαστρέβλωσες και το thread με τα quote σου, απο κει και πέρα θες και σοβαρή αντιμετώπιση?

αντε ας το λήξουμε επιτέλους.

Παρακολουθησα ολα τα Posts και εχεις εντελως αδικο να εκφραζεσαι ετσι ασχημα και ειρωνικα - με χαρακτηρισμους.Κανεις δε σε προσεβαλε. Ετσι για την ιστορια..

Αλλα αφου βρισκετε και τα κανετε εσεις οι γυναικες..

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Aγνωστο. Μπορει και να μη χρεωθηκες καν βεβαια. Αλλα παρε τηλεφωνο τον παροχο σου αυριο και ρωτα και γραψε μετα τι σου ειπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...