activex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μακάρι κάποτε να κινούμασταν ομαδικά και όλες αυτές οι καταγγελίες που κάνουμε στην κοινότητα να τις προχωρούσαμε και νομικά.Αν είχαμε τέτοια νοοτροπία ο απόγονος του Land_Of_Banania θα είχε άλλο nick. να και μια σωστή κουβέντα! είναι αυτό που λένε...όλοι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας αλλά κανείς τον εαυτό του
Praetorianos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πήρα στο 13838 (cosmote) [...]Αυτό το πράμα κολλάει κάπου νομικά? Δεν μπορούμε να τους κάνουμε καμιά καταγγελία? Πάρτε τηλέφωνο λοιπόν στην εταιρεία (αφού γνωρίζετε ποιά είναι) και εξηγείστε τους με τον τρόπο σας ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα και ότι εάν λάβετε άλλα μηνύματα τέτοιου τύπου, θα προχωρήσετε σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Υποθέτω ότι σε όλα αυτά που παρατηρείς υπάρχει απάντηση - απλώς δεν την γνωρίζω. Μπορείτε όμως να ρωτήσετε την ΕΕΤΤ... .................... Τώρα σώθηκες, θα καταλήξω να μπλέξω εγώ και οι τύποι θα συνεχίσουν με τα μηνύματα, στην χώρα της απάτης ζούμε... Μακάρι κάποτε να κινούμασταν ομαδικά και όλες αυτές οι καταγγελίες που κάνουμε στην κοινότητα να τις προχωρούσαμε και νομικά.Αν είχαμε τέτοια νοοτροπία ο απόγονος του Land_Of_Banania θα είχε άλλο nick. Do you see the irony? να και μια σωστή κουβέντα!είναι αυτό που λένε...όλοι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας αλλά κανείς τον εαυτό του Yes, indeed.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 .................... Do you see the irony? Yes, indeed. Έχω στείλει ήδη mail στην ΕΕΤΤ. Είμαστε και χώρα της εξυπνάδας, indeed.
Praetorianos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έχω στείλει ήδη mail στην ΕΕΤΤ. Είμαστε και χώρα της εξυπνάδας, indeed. Οπότε αν δεν κάνουν αυτοί κάτι, είσαι έτοιμη να τους κυνηγήσεις νομικά έτσι?
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Οπότε αν δεν κάνουν αυτοί κάτι, είσαι έτοιμη να τους κυνηγήσεις νομικά έτσι? Ναι αν δεν κάνει κάτι και ο ΕΕΤΤ θα πουλήσω το σπίτι μου και θα τους πάω στα ευρωπαικά δικαστήρια. Την βρίσκεις να προσπαθείς να την πεις σε κόσμο? Βλέπεις ένα thread χρήσιμο για την κοινότητα και πας και το μπιπ για το τίποτα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2009 από katerina_a_86
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Σε πολύ κόσμο όχι, μόνο σε "κομπλεξικούς νεοέλληνες, απογόνους της Land_of_Banania". Το πήδημα το άρχισες εσύ όταν μίλησες για Μπανανία, εγώ μέχρι τότε απείχα αν είδες.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σε πολύ κόσμο όχι, μόνο σε "κομπλεξικούς νεοέλληνες, απογόνους της Land_of_Banania". Το πήδημα το άρχισες εσύ όταν μίλησες για Μπανανία, εγώ μέχρι τότε απείχα αν είδες. Απήχες, δεν παρακολουθούσες τον διαλογό και πετάχτηκες με λάθος παρατήρηση καθως : ο απόγονος της land of banania αναφέρθηκε με βάση αυτό Μακάρι να μπορούσαμε να οργανωθούμε εναντίον τέτοιων. Και το λέω εγώ που δεν απάντησα στο μήνυμα που μου ήρθε και δεν χρεώθηκα τίποτα. Αλλά το θεωρώ τραγικό ρε γαμώτο να νιώθω πως πρέπει να ενημερώσω γνωστούς που ξέρω ότι θα μπορούσαν να την πατήσουν και οι αρμόδιοι, αν υπάρχουν, να μην κάνουν τίποτα. Γιατί να μην επεμβαίνει εισαγγελέας σε τέτοια περίπτωση? ως λογοπαίγνιο στο nick και με την ευχή να αλλάξουν τα πράματα και να γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες. Μετά πετάχτηκες εσύ στο άσχετο να μας την πεις. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2009 από katerina_a_86
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Hey μη το χαλασετε κι αυτο. Δωθηκαν ηδη πολυ χρησιμες πληροφοριες. Κατερινα δεν ειναι αναγκη να απαντας ενδελεχως σε καθε φραση ολων των αλλων. Δε βγαινει νοημα ετσι και καταληγουν να π@#^^νται τα threads. Και σιγα τη παρεξηγηση πια, κουλαρετε Εγω παντως if I had the money θα τους κυνηγουσα. Βεβαια δε ξερω αν ειναι τυχαιο που ποτε δεν εχω λαβει κατι τετοιο, ουτε καν διαφημιστικο στο κινητο. Παρα μονο της ιδιας της εταιρειας μου ενημερωσεις.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Hey μη το χαλασετε κι αυτο.Δωθηκαν ηδη πολυ χρησιμες πληροφοριες. Κατερινα δεν ειναι αναγκη να απαντας ενδελεχως σε καθε φραση ολων των αλλων. Δε βγαινει νοημα ετσι και καταληγουν να π@#^^νται τα threads. Και σιγα τη παρεξηγηση πια, κουλαρετε Εγω παντως if I had the money θα τους κυνηγουσα. Βεβαια δε ξερω αν ειναι τυχαιο που ποτε δεν εχω λαβει κατι τετοιο, ουτε καν διαφημιστικο στο κινητο. Παρα μονο της ιδιας της εταιρειας μου ενημερωσεις. Ρε πετάγεται ο άσχετος να σου την πει χωρίς λόγο και χωρίς να ξέρει, σεβαστή η κάθε διαστροφή βέβαια αλλά ας προσέχουμε και λίγο. Κι εγώ αν είχα τα χρήματα θα τους κυνηγούσα αλλά προς το παρόν έχω μόνο τα χρήματα για το mail που έστειλα (εκτος αν πουλήσω το σπίτι για να μην μου την λεεί ο Praetorianos)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ενταξει, οντως ηταν λιγο ξεκαρφωτο, αλλα τουλαχιστον στο πρωτο κομματι του ποστ του θα συμφωνησω οτι ηδη ειχε αναφερθει σε καταγγελιες ο paredwse. Οσο για το δευτερο, με βρισκει καθετα και οριζοντια και ο,τι αλλο θες αντιθετο. Ηταν αχρειαστο και οξυνε τα πνευματα. Αλλα... use the "ΑΝΑΦΟΡΑ" button κι εσυ. Μη τα παιρνεις τοσο ευκολα. Cool, οκ? PS: Και φυσικα δε ξερω πως θα αντιδρασω αν οντως μου ερθει καποιο παρομοιο μηνυμα.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ενταξει, οντως ηταν λιγο ξεκαρφωτο, αλλα τουλαχιστον στο πρωτο κομματι του ποστ του θα συμφωνησω οτι ηδη ειχε αναφερθει σε καταγγελιες ο paredwse. Αυτό Τώρα σώθηκες, θα καταλήξω να μπλέξω εγώ και οι τύποι θα συνεχίσουν με τα μηνύματα, στην χώρα της απάτης ζούμε... ήταν απάντηση γι αυτό Εφόσον βρήκες όλα αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να τα πας στον εισαγγελέα? Πως φτάνουν στα χέρια ενός εισαγγελέα τα στοιχεία για να ξεσκεπάσει μια απάτη? Ίσως ο paredwse να μπορεί να μας διαφωτίσει. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται με αυτά τα μυνήματα και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. που έλεγε να πάω στον εισαγγελέα, να το κυνηγήσω νομικά δηλαδή, κάτι που οικονομικά δεν αντέχω και θα μπλέξω αν τα βάλω μόνη μου με μια εταιρία. Έκανα όμως αυτό που μπορούσα, mail στην εεττ. Βέβαια το σεβαστο μέλος το κόλλησε κάτω από το μήνυμα του παρεδωσε και αντε βγάλε άκρη...τι να πεις...διαστροφές... λες και υπήρχε λόγος. (εν τω μεταξύ έμαθα πως η εταιρεία ταρακουνήθηκε από το thread και διαμαρτυρήθηκε αλλά εμείς το παρεκτρέψαμε με τις μπιπ του Praetorianos) Επιτέλους το thread επανήλθε στον αρχικό σκοπό του, να μην την πατήσει κανείς και χρεωθεί από παρόμοιο μήνυμα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2009 από katerina_a_86
eko13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δυστηχως φοβαμαι, οτι ολες αυτες οι εταιριες, ΕΧΟΥΝ νομικο πατημα, οταν βλεπεις την διαφημηση αναφερουν εστω και με μικρα γραμματα χρεωσεις "ορους" κτλ Το θεμα ειναι αλλο ομως, οτι σου λεει αν πατησεις το νουμερο σου, δεχεσαι τους ορους. Αν πατησω εγω νουμερο αλλο? Θα στελνονται τα μηνυματα (και οι χρεωσεις) στον αλλο χωρις να ξερει τιποτα... Μακρυα απο αυτα λοιπον και με το που θα ερθει τετοιο μηνυμα μην απαντας καθολου.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι σου στέλνουν από μόνοι τους χωρίς να κάνεις τίποτα. Απορώ που βρίσκουν τον αριθμό.
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Hey μη το χαλασετε κι αυτο.Δωθηκαν ηδη πολυ χρησιμες πληροφοριες. Κατερινα δεν ειναι αναγκη να απαντας ενδελεχως σε καθε φραση ολων των αλλων. Δε βγαινει νοημα ετσι και καταληγουν να π@#^^νται τα threads. Και σιγα τη παρεξηγηση πια, κουλαρετε Εγω παντως if I had the money θα τους κυνηγουσα. Ρε Geoge δεν είπα τίποτα για το thread, μια χαρά χρήσιμη πληροφορία ήταν, δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά τώρα θα είμαι πιο προσκετικός και το εκτιμώ. Όμως εκεί που όλα καλά και πληροφορηθήκαμε και πολιτισμένος διάλογος γινόταν, άρχισαν πάλι οι βλακείες "σηκωθείτε, ξυπνήστε, Μπανανιστάν, κάντε καταγγελία, ου ου, BananiaLand, βαρεσάρηδες" και άλλα όμορφα. Το λιγότερο που περιμένω από κάποιον είναι να κάνει κάτι για αυτά τα οποία φωνάζει αλλιώς να μην γκρινιάζει. Δηλαδή μόνο η Κατερίνα δεν έχει λεφτά να τους κυνηγήσει? Όλοι οι άλλοι τα έχουν περισσευούμενα και απλά βαριόμαστε? Αλλά αν περιμένει από μένα που δεν μου έχει τύχει οπότε δεν ξέρω ποιον να κυνηγήσω, από την θεία που δεν ξέρει ούτε καν τι είναι ΕΕΤΤ, από τον paredwse να δράσει αυτεπάγγελτα και δεν κάνει κάτι η ίδια, για μένα είναι ειρωνικό να γκρινιάζει και πάνω από όλα εκνευριστικό. Κι αν ήταν η πρώτη φορά πάει στο διάολο. Τέλος πάντων για να είμαι και λίγο ontopic να πω ότι ορισμένες φορές αρκεί απλώς να βάλει κάποιος άσχετος τον αριθμό σου για να αρχίσουν να σε χρεώνουν, δεν χρειάζεται ταυτότητα η εγγραφή σε τέτοιες υπηρεσείες. Επίσης ίσως και να "αγοράζουν" λίστες και ό,τι προλάβουν να αρπάξουν. 1)Απήχες, δεν παρακολουθούσες τον διαλογό και πετάχτηκες με λάθος παρατήρηση 2)Ρε πετάγεται ο άσχετος να σου την πει χωρίς λόγο και χωρίς να ξέρει, σεβαστή η κάθε διαστροφή βέβαια αλλά ας προσέχουμε και λίγο.(εκτος αν πουλήσω το σπίτι για να μην μου την λεεί ο Praetorianos) 1ο edit)Βέβαια το σεβαστο μέλος το κόλλησε κάτω από το μήνυμα του παρεδωσε και αντε βγάλε άκρη...τι να πεις...διαστροφές...λες και υπήρχε λόγος. 2o edit)(εν τω μεταξύ έμαθα πως η εταιρεία ταρακουνήθηκε από το thread και διαμαρτυρήθηκε αλλά εμείς το παρεκτρέψαμε με τις μπιπ του Praetorianos) Απαντάς προσβλητικά, δεν απαντάω. Απαντάς ξανά στον GeorgeMan αποκαλώντας με άσχετο, δεν απαντάω. Τρίτο σου μήνυμα, παρακολουθώ άφαντος. Καπάκι κάνεις edit προσθέτεις μια μ@λ@κ1@, δεν απαντάω. Ξανακάνεις σήμερα edit πετάς πάλι μια μ@λ@κ1@ λες που θα πάει θα του τα σπάσω τα @@. Κατάφερες να γίνεις μόνιμη εγγραφή εκεί.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι έκανες μια άκυρη και λάθος παρατήρηση με υφάκι (indeed) και χωρίς να ξέρεις και μάλιστα διαστρέβλωσες και το thread με τα quote σου, απο κει και πέρα θες και σοβαρή αντιμετώπιση? αντε ας το λήξουμε επιτέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα